- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
canım benim.çok şirin evin var...ayrıca dikkatimi çekti çokta temizsin maşallah.ev pırıl pırıl..bayıldım bayıldımm 10 puan..:79:
çok güzel herşey
ben niye göremiyorum bu harika evi.
çok şirin bir evin var , içide mutluluklarla dolu olsun umarım ..
canım ya sana birsey soracağım mutfak tezgahının üstü neyden canım.sanki kaplama gibi geldi bana.bu arada kullanışlımı?
ayyyyy ne kadar cici bi ewin warr..saglıkla mutlulukla oturman dileği ile...)
bu eve bayılıorum çok cici sadee :) :) dügün resimlerinide görmüşdümm çok dadlılarr yha ALLAH AYIRMASIN
cok sirin ya bayıldım canım
eviniz harika mutlulukla oturun fakat yerler fayans döşeme dikkatimi çekti de kışın buz gibi olur yerler diye düşünüyorum yanlış mı acaba
evi güzel gösteren şey içindeki mutluluk oluyo benceaslına bakılırsa KK daki çoğu evden daha sade bir ev ama insan sizin nikah fotograflarınıza düğün fotograflarınıza bakınca bu evi güzel görmemesi imkansız allah sonuna kadar mutlu etsin sizi
herşey ama herşey karmaa bir kısmı ikea bir kısmı normal sıradan mobilyacı bir kısmı İpek mobilya... neyi nasıl neyle yakıştırdıysak ordan aldık. tabi bütçemize uygun şekilde en iyisini yapmaya çalıştık kuzucumevin çookk güzel burcu ferah, sade, cıvıl cıvıl hepsi bir arada.. mobilyaların fazla yer kaplamıyor nerden ve ne kadara aldığını merak ediyorum
ev gibi ev :)çok ferah sade sakin bi ev
mobilya mağazası yada dekorasyon dergisi gibi değil
ev gibi ev :)
mutlu huzurlu sağlıklı aşklı günler geçirin inşallah
ben salonda yemek masasının üzerinde duran objeleri çok beğendim ahşap sanırım çizgili
nerden aldığınızı öğrenebilir miyim
Çok sade şık bir dekor.Çok beğendim curcunalık yok göz yormuyor ferah,dingin bir dekor olmuş ellerinize sağlık yuvarlak paspaslar ayrı bir hava katmış.Mutlulukla oturun:)
evi güzel gösteren şey içindeki mutluluk oluyo benceaslına bakılırsa KK daki çoğu evden daha sade bir ev ama insan sizin nikah fotograflarınıza düğün fotograflarınıza bakınca bu evi güzel görmemesi imkansız allah sonuna kadar mutlu etsin sizi
Hayırlı uğurlu olsun canım evin acaba baharatlıklarını nereden aldın aşık oldumda onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?