Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

rabbim nazarlardan korusun sizi. herşeyinizle harikasınız. böyle aşk dolu mutlu yuvaları bizlerde nasip eder inşalllah rabbim

Amanda aman burcum deli gibi ısrar eden şu manyak arkidişleri için -biride ben oluyorum-tüm samimiyetiyle ekleyivermiş şirin evini.

Çok sade,kullanımı ve temizliği oldukça rahat eşyalar seçmişsiniz ne güzel.
Ben özellikle mutfak lambana ve diş fırçalığına ha birde laptop sehbana bayıldım.Sehbaya kaç gayme verdiniz?

Aşkınızın bu cici evde her daim katlanması dileğimle.
Sevgiler

Son düzenleme:
çok güzel herşey zevkle döşenmiş burcucum yuvanızdan mutluluk huzur sağlık hiç eksik olmasın opuyorumnanaktan

burcucum çokşükür görebildik evini kaydirigubbakcemile3
sade ve şık bi ev amerikan tipi mutfağın var bende çok severim öyle mutfakları
mutfaktaki avize çok farklı hoş bişey
canım güle güle otur

cok sade ve sık goz yomayan ferah bır okadarda huzurlu yuvanızda omur boyu mutluluklaar dılıyorum canımopuyorumnanaktan

Çok sade, göz yormayan, insanın içini serinleten,zevkle döşenmiş bir ev olmuş canım,Allah yuvanızdan bir ömür mutluluğu huzuru bereketi eksik etmesin :Saruboceq: Ikea kokuyor evin dört bir yanı,yanılıyor muyum? kaydirigubbakcemile3 Bu markanın eşyalarına bayılıyorum kataloğu hatmettim de oradan biliyorum kaydirigubbakcemile3

vallaha cok hos yuvaniz canim..allah agiz tadiyla oturmayi güzel evlatlar büyütmeyi nasip etsin..hani gizemimiz kalmadi demissin ya daha dur hamilelik, ve bebek resimleri var :roflol:

degmesin size canim !!!

pis burcu...opuyorumnanaktan
bide yazmış egomu tatmin etmek için beklettim sizi diye.
yav insan bi acır çeyisdeki kıslar kaç gün beklediler dimi ama...kaydirigubbakcemile3
yorumlarıma geçeyim...
salon mobilya rengin çok güzel ferah ve rahatlatıcı ,ben iki renk koltuk sevmiyorum o yüzden onları es geçiyorum çünkü herkesin kendi zevki.
tek oturma odan olduğundan biraz daha canlı bişiyler seçebilirdin halıda keza öyle
ama heryer pırıl pırıl çok ferahlatıcı ayrıca fayans olması yerlerin o çok hoşuma gitti.
yatak odasıda öyle aynı salon mobilyaları gibi sevdiğim bir renk.
yatak odan ve koridorundaki yuvarlak paspaslar ve giyinme odasındaki halı çok tatlı.
hemen aldım ikea kokusunu zatenkaydirigubbakcemile3
banyonda çok şeker olmuş.o takımları zaten nereye koyarsan heryeri cıvıl cıvıl yapıyor.
he mutfağı unutmayayım .
en sevdiğim alanlar arasında olduğu için inseledim valla.
mutfak aksesuarların kırmızı cicilerin hepsi çok güzel.
eee bizede huzurlu ve hayırlı ömürler demek düşüyor kocişinle inş.
eşya ıvır zıvır sonuçta bir ihtiyaç ama en önemlisi huzur .
rabbim eksik etmesin...

çok cici temiz ferah bir evin var canım
önce maşallahla başlayım
banyondaki aksesuarlar çok tatlı
huzurla,sağlıkla,mutlulukla oturun inşallah:)

evini genel anlamda çok beğendim, çok modern, rahatlık ön olanda
gereksiz eşya hiç yok
aksesuarlar aşk temalı ve evet bu evi sıcacık sevgi dolu kılmış.. fotoğraflar, biblolar, kalp taşıyan pembe panter, diş fırçalığınız vs.. çok sevimli..

izninle en çok neler hoşuma gitti onları söyleyeyim:

1.salondaki tablon çoook güzel!!
2. gümüşlüğündeki çerçevelerin ve tabi ki içindeki fotoğraflar süper
3.servis pencerenden sarkıttığın yıldız çok güzel durmuş orda
4.şaraplık da çok hoş hani
5 yatak odandaki tonlar çok güzel.. fıstık yeşili çok yakışmış, kırmızı abajurlar aşk rengi zaten, kırmızı biblolar aksesuarlar çok güel gitmiş odana

tadı damağımda kaldı keşke daha fazla oda olsaydı da daha çok baksaydım dedim içimden
huzurla yaşayın canıma.s.

cnm benım ALLAH yuvanızdan mutlulugu sıcaklıgı hıc eksık etmesın.cokk hos bır evın var.cok sade ama modern goz yormayan bı ev olmus.gereksız hıc bısey yok.anladıgım kadarıyla favorı renklerın kırmızı ve yesıl yerimseniben .evıne bayıldım cnm gayet rahat bı ortam.mutlulukla oturun hayatım...

güzel gercektende huzurunuz eksık olmasın hıc. nedense daha farklı bır ev beklyıordum :)

mutluluklar cnm

canım benim nikah,düğün derken sonunda evinin resimlerinide gördük.evinde seni yansıtmış,neşeli ve şirin.güle güle iyi günlerde otrun

güzel gercektende huzurunuz eksık olmasın hıc. nedense daha farklı bır ev beklyıordum :)

mutluluklar cnm

daha farklı derken arkadaşım?
daha çılgın daha cafcaflı gibi mi :uhm:
ama benim sadelikten yana olduğum gelinliğimden makyajımdan bile belli değil miydi :1hug:
canım benim nikah,düğün derken sonunda evinin resimlerinide gördük.evinde seni yansıtmış,neşeli ve şirin.güle güle iyi günlerde otrun

şu iki mesaj ne kadar tezat bir arkadaşım tam beklediğim gibi demiş biri daha farklı bekliyordum demiş...
ne diyreceğimi bilemedim birde altlı üstlü olunca mesajlar... :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…