Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

ne kadar şirin güzel bir evmişş opuyorumnanaktan
banyonun uyumu çok güzel süs eşyaların pek tatlı
saglıkla mutlulukla oturman dileğimle

renk uyumu cok hosuma gıttı farklı bır tarz güle güle oturman dileğiyle

Burcuumm Canım KKdaşım biliyorum evinin fotoları için
en büyük baskıyı ben yaptım :kedi:ama iyi ki yapmışım yapmasam seneye eklerdin herhalde-tatlicadiarzu-
öncelikle bizi kırmayıp evine konuk ettiğin için çoook teşekkür ederim Şeniz
evine yorum yapmadan önce minnacık tv ne bi güleyim dedim :roflol::roflol:
aman yanlış anlama hee sadece çok hoşuma gitti kocaman müzik setinin üstünde
minnacık bi tv çok şirin olmuş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bütün kızlar nü tablona takılmış cıbıl cıbıl diye marmariste herkes cıbıl
tabi sizin dikkatinizi bile çekmiyordur eminim
hatta burcu evde giyimli mi duruyor bu bile meçhul:roflol::roflol::roflol:
salon sandalyelerin ve tv sehpası çok güzel bir hava katmış odaya ferahlık, aydınlık...:lepi:
mutfaktaki çılgın kafalara bittim mutfağında çok şirin görünüyorlar
veeee kırmızılar mandilinden sonra sende mi dedirtti bana ama çok güzel olmuş :asigim:
yaa oruç oruç o kurabiye kutusu konulur mu ortaya
offff Allahım iftara ne kadar kaldı???kafamçokkarıştı
yatak odanda ilk başta yeşile bittim bende fıstık yeşili hastalığı olduğu için :jeyyar:
giyinme odandaki paspas ne kıs öle bende alacam ütü odama banane banane:dilcikar:
balkonundaki tatlişkoyada selam söle ramazan mübarek gün çok batmasın göze :roflol:
meşhur balkonuda gördük sonunda-tatlicadiarzu- bu balkonun yeri bu renkmiydi yoksa yıkamaktan mı açıldı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
banyona gelelim :jeyyar:
aman Allahım primanova'nın bütün takımları ayrı bi güzel hele o diş fırçalık ne orijinal şey öle:asigim: görünce böcükle aramızda geçen muhabbet geldi aklımakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee bide şu yuvarlak paspasları nerden aldın sorması ayıpkaydirigubbakcemile3
ayyy evinin her bir köşesi ayrı çatlak olmuş kaydirigubbakcemile3
neyse çok lafla boğmak istemiyom ortamı az ve öz konuşcam Allahım huzurunuzu, mutluluğunuzu, sağlığınızı hiç bozmasın tez zamanda o masanın üstündeki aksesuarları darmadağın edecek bi velet versin inş.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
çok hoş oşmuş her şey sade ve güzel mutfagını çok beğendim ,tanıdıgım burcu tarzına yakışır bier ev olmuş..evinizde huzurla mutlulukla aşkla uzun yıllar yaşarsınız inşallah...

güle güle otur canım...
herşey çok güzel olmuş, çok sevimli..ve ne güzel bir enerjin var senin maşallah nazar değmesin sana..

enerjimi hissettirebildiysem ne mutlu bana :1hug:
gerçek anlamda tüm samimiyetimle paylaşıyorum inan ki herşeyi Şeniz
.çok teşekkür ederimmmŞeniz

anaaaam herbişeyimiz aynı kıs :içelim: baharat takımlarımız yatak örtümüz
nikah düğün ev sıra neyde bebişte hadi beklioruz naniknanik hayırlı olsun evin canım

demek aynı kafadanız çakkk kaydirigubbakcemile5
bebşi daha çok beklersiniz canımm :icecream:
ayy allahın işide belli olmaz hanii kaydirigubbakcemile3

Şirin,şık,modern,sıcak ve samimi....kesinlikle çok güzel....güle güle otur canım....rabbiim bol huzur ve sağlık versin....ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallh..sevgiler canım.....

ttüm yansıtmak istediklerim yansımış demek evisime :1hug: yorumlarda ki kesin ifadelerden bunu anlıyorum... :1rolleyes: ne mutlu bana Şeniz

Allah ağız tadıyla oturmak nasib etsin.
Ancak yemek masanızın karşısında neden benim nü tablomu koydunuz anlayamadım :kedi:kaydirigubbakcemile3

Şeniz

aaa o senmiydin kuzummm :1shok:
fakat onu Gustav Klimt 1800 lü yıllarda yapmış :1shok:
kız yoksa sen zombimisinn delikafadulden
tablonun adı su yıladı orjinaliden küçültülmüş bir kopyası bu... dur orjinalini ekliyim birazdan Şeniz

çok şeker yaaa bayıldım...
güle güle huzurla oturun canım

çok teşekkür ederim özlemcimmmŞeniz

Her şey güzel ve tastamam eksik olan boy boy bebeler :jeyyar:
mutluluklar

boy boy bebeler azcık beklesinnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol:

çok sevimli gerçekten güle güle otur tatlım huzurla tabiki, zevk sahibi olduğun anlaşılıyor bakınca

çok beğendim allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin sevgili arkadaşım
çok çok teşekkür ediyorum...
evime ilk gelen misafirlerde nazarlık getirmişler nazarlığım yoktu iyi oldu çok sevnçliyimm:1hug:

sicacik huzur dolu bi ev ya bayildimm

oyy yerim ben senii teşekkür ederimmŞeniz

ne kadar şirin güzel bir evmişş opuyorumnanaktan
banyonun uyumu çok güzel süs eşyaların pek tatlı
saglıkla mutlulukla oturman dileğimle

sositososito aha böyle göbek atasım geliyor okuyunca tatliş yorumlsarııı :sm_cool:çok teşekkürlerrrr

renk uyumu cok hosuma gıttı farklı bır tarz güle güle oturman dileğiyle

allah biliyor ya çok eleştiri alıcam diye korkmuştum ama beğenilmesi çok hoşuma gitti teşekkürlerŞeniz

çok güzel çok sade çok modern güle güle oturun canım..

çilekçim teşekkür ederim fıstıkımmŞeniz

çok şirin bi yuva....ömür boyu mutluluklar canımmm...allah kem gözlerden saklasın :)

amin evet allah kem gözlerden saklasın ama KKdaşlarımın gözü deymez heps maşallah der bakarkenn :1hug:

temiz ferah şirin zevkli huzurlu daha ne olsun... içinde yaşlanmanız dileğiyle canım

içinde yaşlanamayacağız malesef. çünkü en fazla 5 sene sonra tayinimiz çıkacak. max 5 sene. allah gösterirse tabi bize o günleri. ben 5 senede bir size başka ev gösterebilirimm. aa bunu hiç düşünmemiştim heee:roflol:

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Sinayımmm sana bende uppuzun bir cevap yazdım sayfa kapanmansın mı deli oldum neyse sorun değil yine yazarım kuzum :1hug:
öncelkle seni bu okumaya doyamadığım uzun yorum için rep manyağı yapmak istedim ama son 24 saat içinde çok rep vermişim KK dinlen azcık dedi:roflol: gelelim yorumunun yorumlarına :roflol:
evettt een çok ısrar edenlerden birisisin fakat özelime ha bire mesaj atan şahsiyetleride unutmayalım kaydirigubbakcemile3 ama iyiki eklemişim diyorum şimdi :1hug: zoraki misafirim benim yerim seni Şeniz
tv me gülmüşsün :mymeka:
ama şimdi sen dedikten sonra baktım harbiden komik yaaa:roflol: yalnız varya ilk başka müzik setinin ana gövddeyi çıkarıp kolonların ortasına oturttuk tv yi. anamm kaybolduu :roflol: sonra bu çözümü bulduk işte kaydirigubbakcemile3 yeni böyüükk tv mizi alınca sokca gözüne gözünee :dilcikar:
nü tabloya gelince evet burda gözümüz doydu çıplaklarakaydirigubbakcemile3 artık dönüp bakmıyoruz bile bizim için et parçasından ibaretler :roflol: lakin hala güzel bacak görünce dayanamıyorum. hasetimden çatlıyorum lmaz: yahu bu kadar mı muntazam olur bu rus hatunların bacakları :sinifsinif: sonra kocişe gösteriyorumkaydirigubbakcemile3 diyorumki söyle bakalım bu hatunların bacakımı yoksa benim selülütlü girintili çıkıntılı bacaklarım mı:kedi: oda diyorki o ne öyle dümdüzz.. seninkilerde keşfedilecek ne kadarrr çok dağ tepe varrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay öldüm:roflol::roflol::roflol: evde nasıl gezdiğim konusuna hiç deyinmiyim istersen :kedi: topik kapanmasın :jeyyar:
beğendiğin herşeyin daha güzelleri misli misli dönsün sana canım :1hug:
bu güzel yorum için emeğin için uğraştığın için çok teşekkür ederim Şeniz
inşallah bir gün gerçek anlamda misafir ederim siiziŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…