Burcuzgenin mtevazi Malikanesi:)

İki kelimeyle özetliycem diycemi...çok şeker..çok şeker.....
Allah sağlıkla ve huzurla yaşatsın bu evde sizi.........
a.s.

bayildim bayildim evine.cok hos ve modern dosenmis.
bu arada tablon ve biblolarin pek seksu

opuyorumnanaktanevett benim gibi dimi :kedi:kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederimmmmŞeniz

canım birtanecik arkadaşım:1hug:
inşallah senin kadar güzel ve mutlu sürer evliliğim..
cicim ayı bittiğinde de aynı sevgiyle bakabilmek önemli olan :asigim:
beğenmene sevindim gerçekten...
zevkli gözlerine sağlık arkadaşımın a.s.

en çok da hoşuma giden küçük tv benim kafamdansın tv için çok

para harcayanlara acıyorum, programlarda berbat zaten şirin bir evin varmış güle güle

huzurla otur

küçüğüde aynı gösteriyor büyüğüde bana kalsa hiç gerkeyte yok. hiç izlemem tv. ama aşkımın hevesi var şöyle büyük bir şeye. herşey benim zevkime göre olunca da karışamıyorum ona oda istediğini almalı nede olsa :1rolleyes:

:1hug: sağol kuzummŞeniz

güle güle oturun
teşekkürlerŞeniz

Çok şirin bir eviniz var rabbim can sağlığı ile huzurla mutlulukla oturmanızı nasip etsin.
Her şey çok güzel çok sade ama bir o kadar şık güle güle oturun inşallahh opuyorumnanaktan

karmaşayı sevmiyorum çok fazla..
az ve öz süsledim evisimi:1rolleyes:
ve rahat taşımaya uygun...
dediğin gibi önemli olan sağlık huzur mutluluk:1hug:

hızlıca bakıorum sonra gelip yorum yapcam burcum
kaydirigubbakcemile3

cok guzel evın :)

ama merak ettıgım bırsey var ,ikea yok dimi Marmariste..tatıle geldık bu yaz ,orada goremedık :)

yakın bır yer de var mı..sadece İzmir ,İstanbul,Bursa da var dıye bılıyorum

yoksa İzmir'e mı geldınız delikafadulden

Çok şirin,sıcacık,tertemiz,göz yormayan çok güsel bir malikane.Huzur peşinisi bırakmasın sonsuz mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan

bende çok teşekkür ediyorummm. malikanemi beğenmene çok sevi,ndimm kaydirigubbakcemile3

rabbim nazarlardan korusun sizi. herşeyinizle harikasınız. böyle aşk dolu mutlu yuvaları bizlerde nasip eder inşalllah rabbim
amin amin amin :Saruboceq: koltuğun dolabın önemi yok içinde huzur dolu yuvaları olsun tüm KKdaşlarımın...:1hug:

evetttt:1hug: o arkidişlerimden biride sendinn.. en sevdiklerimden hemdeeŞeniz
canım bilgisayar sehpası ikeadan 49 tl canımcım. ve çok çok memnunum:1hug:
evet doğru tespit mısram kaydirigubbakcemile5 temizliği kolay olacak pratik eşyalar seçmeye çalıştım. yerimseniben ve tük keşke dediğim bir şey çıkmadı henüz:1rolleyes:

çok güzel herşey zevkle döşenmiş burcucum yuvanızdan mutluluk huzur sağlık hiç eksik olmasın opuyorumnanaktan
canımmm:1hug: iyiki açmışlım konuyu :1rolleyes:
sayende duvar stekerımıda aldım cucma gelecek sanırım cumartesi kocam nöbetçi pazar uygular pazartesi eklerim fotosunu. ama buraya eklesem nerden bileceksiniz eklediğimi CADIARZU
çok çok teşekkür ederim Şeniz

bu kadar ferah bı eve rastlamadım....
gerçekten miii :kedi: çok teşekkür ederim

çok beğendim ...
çok sağol kuzumm Şeniz

esasen ben böyle mutfak pek sevmiyorum. bir şeyler hazırlarken millet direk seni görüyor :roflol: tiyatro sahnesi gibi oluyor :roflol: ama misafirinle saynı anda sohpet edebilmek güzel. a.s allahtan koku problemi çok olmuyor...

canım çok güzel güle güle oturun sanırım kırmızı ve siyahı çok seviyorsunopuyorumnanaktan
evettt doğru tespit siyah kırmızıyı çok seviyorum şayet oturma odası yapabilseydik kırmızı siyahj beyaz uyumu i.çinde olacaktı. bende mutfağımı yaptım öyle kaydirigubbakcemile3

çok güzel,allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin arkadaşım.çok şeker sizin gibiopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederimŞeniz

cok sade ve sık goz yomayan ferah bır okadarda huzurlu yuvanızda omur boyu mutluluklaar dılıyorum canımopuyorumnanaktan

çok teşekkür ediyorum Şeniz

çok hoşş evin bayıldım sade ve şık
allah huzurla oturmayı nasip etsin

sağol tatlım:1hug:

canım biz balayından dönünce aşkımın hala izni vardı bizde izmire gittik hem gezdik 2 gün kaldık hemde ikeadan alacaklarımızı aldık. sonrada kargoya verdik 100 tl ye evimize kadar getirdiler. çok rahat oldu...a.s

maşallah canım. evin çok güzel.allah huzurla,mutlulukla oturmayı nasip etsin
:1hug: canım benim teşekkür ederimmm:1hug:

evin cok sirin,cok sicak canim
güle güle mutlulukla oturun insallah

ay kız kardeşimin benbim taktığım lakabıda cucudur...
cucu drerim ben ona şimdi nickhini görünce bir hoş oldum :1hug:
çok teşekkür ederim canım Şeniz

sade ve güzel bir ev çok beğendim yalnızca nacizane bir tane eleştirim olacak
çamaşır mak. üzerindeki örtü yerine banyo aksesuarlarına uygun tonlarda bi örtü örtebilirsin..
mutlulukla oturun....

İki kelimeyle özetliycem diycemi...çok şeker..çok şeker.....
Allah sağlıkla ve huzurla yaşatsın bu evde sizi.........
a.s.
bende iki kelime söyliycemm
çok teişekkürler Şeniz kaydirigubbakcemile3 sağoll fıstıkımmm
çok şıkmış eviniz güle güle huzurla oturun inş ...

teşekkür ederimm Şeniz
sade ve güzel bir ev çok beğendim yalnızca nacizane bir tane eleştirim olacak
çamaşır mak. üzerindeki örtü yerine banyo aksesuarlarına uygun tonlarda bi örtü örtebilirsin..
mutlulukla oturun....

evet canım bende farkındayım...:1hug:
elimde olanı değerlendirdim onu ve balkondakini annem elceğizleriyle işlediği için swerdim a.s daha uygun bir şey bulunca alıcam inşallah:1hug:

adasim benim,asil kardesinin sana cucu demesi gerek:))yerimseniben
benide burcudan cok kaynanam kayinbabam dahil cucu diye cagirirlar..
tesekkürler bitanem Şeniz

canım çok beğendim çok güzel dizayn edilmiş,banyo takımıda benim istediğim takımdan:)))ALLAH huzur mutluluk versin

evetttt kaydirigubbakcemile3 yanılmıyorsun canımm doğru tesğitt ikeayı bende çok seviyorum. büyük ürünleri iyi değil ama küçük şeyleri çokk güzellllyerimseniben

maşalahhh evin çok modern ve kulanışlı güle güle otur canım

opuyorumnanaktan çok teşekkür ederimmm

vallaha cok hos yuvaniz canim..allah agiz tadiyla oturmayi güzel evlatlar büyütmeyi nasip etsin..hani gizemimiz kalmadi demissin ya daha dur hamilelik, ve bebek resimleri var :roflol:

degmesin size canim !!!
ayy ne güzel dua buu :1rolleyes:hayırlı evlatlarımızı nasip etsin. bu evi dağıttıklarını koltukları pislettiklerini göreyimde burda yakınayımm :1rolleyes:

ben karamı lahanımı yerimmmmmmmmmmŞeniz
kuzuşum biz koltukları epey evvelden aldık. o zamanlar bunları salon amaçlı aldık. güya ayrı oturma odası yapacaktık. ama sonra ev küçük olunca oturma odasını iptal edip salonda oturmaya karar verdik. ama eşyayı almış bulunduk. böylesi daha iyi oldu esasında hem spor bir havaları var ayakları falan çok hoşuma gidiyor metal ya. esasen ayaklarına vurulup aldım diyebilirim a.s hem spor hemde salon havasında oldu. o renkliliği aksesuarlarla yaratmaya çalıştım a.s şimdi iyiki oturma podası yapmamışım diyorum. op zaman klima misafir gelir die salona takılacaktı tv oturma odasında kliam salonda ben nerde oturacaktım. böyle hepsi birareada oldu :roflol:ve asıl çıkış noktası günün modalarına hiç kapılıp gitmedim. modası geçmeyecek mobilyalar almaya çalıştım... a.s
neticede aksesurlar değişiyor ama mobilya kolay değişmiyor diye düşündüm...

çok cici temiz ferah bir evin var canım
önce maşallahla başlayım
banyondaki aksesuarlar çok tatlı
huzurla,sağlıkla,mutlulukla oturun inşallah:)

çokk teşekkür ediyorum....:1hug:

yaa ne kadar harika yorumlar yazmışsın öyle yaaaa:1hug:
küçük ama sevimli dimi evisimm :1rolleyes:
şimdi misafirlikteyim ordan yazıyoreum ve yorumunu yüksek sesle okudum biliyormusun :1hug: teşekkür ederimŞeniz

evet favori renklerim gerçekten...a.s özellikle kırmızıyı çok seviyorum yeşilide aşkım çok seviyordu güzel bir ikili oldular :1rolleyes:
çok çok teşekkür ederim Şeniz

güle güle otur darisi başima burcum:asigim:

evett darısıı tümmm KK güzellerininn başınaaaa:sm_cool:

adasim benim,asil kardesinin sana cucu demesi gerek:))yerimseniben
benide burcudan cok kaynanam kayinbabam dahil cucu diye cagirirlar..
tesekkürler bitanem Şeniz

canımm adaşış demekkk:1hug:
kardeşimin adı duygu ben o yüzden ona cucu adını takmıştım çok sevimli sende görüncede çok hoşuma gitti. daha önce benden başka söyleyen biri duymamıştımm :1hug:

çok güzel ve sade tam benim tarzım evin.güle güle otur göz yormuyo...
demek herkes hem fikir göz yormadığı hususunda :1rolleyes:
çok sağol ttalım mŞeniz

canım çok beğendim çok güzel dizayn edilmiş,banyo takımıda benim istediğim takımdan:)))ALLAH huzur mutluluk versin

evet bende banyo takımımı çok severek aldımmm :1hug:
amin canım teşekkürlerrrŞeniz

güle güle otur canım...
herşey çok güzel olmuş, çok sevimli..ve ne güzel bir enerjin var senin maşallah nazar değmesin sana..

anaaaam herbişeyimiz aynı kıs :içelim: baharat takımlarımız yatak örtümüz
nikah düğün ev sıra neyde bebişte hadi beklioruz naniknanik hayırlı olsun evin canım

Şirin,şık,modern,sıcak ve samimi....kesinlikle çok güzel....güle güle otur canım....rabbiim bol huzur ve sağlık versin....ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallh..sevgiler canım.....

Allah ağız tadıyla oturmak nasib etsin.
Ancak yemek masanızın karşısında neden benim nü tablomu koydunuz anlayamadım :kedi:kaydirigubbakcemile3

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…