- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi nitel_nicel
-
yanı cogu fikir ona ulaşmamam yonunde..istesem bunu cok rahat yapar iş yerinden yine ulaşırım ama....biryerleride kalkacak ben daha cok sınır olucam diye de korkuyorum
Hemen aldatmaya yormayın belki ailevi bir sıkıntısı vardır. Hayırlısıysa yanınızda olsun değilse yoluna gitsin.kızlar sevgilimle hersey mukemmel gidiyordu birlikte balık tutmalar,film,izlemeler,düğünlere katılmalar..cok güzeldi hersey..yurt dısına gitti 12 günlüğüne..sonra geldi bazı hediyeler almış o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...başarısızda değildi..hatırlatıyor da..malesef...kendisi geldi hediyeleri verdi ortada hiçbirsey yok iken kendisini bana hatırlatacak birçok sey yapmısken cumartesi memleketime gidicem dedi oky..12 saatlik yol.gitti en son 16:30 konustuk polatlıdayım hayatım görüşürüz aşkım kapatmam lazım dedi ben de bekliyorum gidince arıcak v.s diye pazartesi oldu hala ses yok ve whatsapp,telefon numaram herseyi engellemiş..ne ayrıldık dedi ne bitti dedi hiçbir sebep yok iken bugun sabit telfndan aradım mesgule attı v.s..ne yapmalıyım sizce
belki diğer kıza da aynısını yaptı...valla olurmu olur..başkası olduguna eminim cunku artıkBen sana onun dusundugunu soyleyeyim. Adam birini bulmustur , iliskinizle ilgili supheleri vardir, dengesizdir vs vs. Sen mantikli bir aciklama istesen bile o aciklamayi normal yollardan alamayacaksin. Sonra da bu kiz da amma yapiskan cikti(onun gozu ile soyluyorum bunu) diyecek, seni istemeyecek ve sen daha fazla incineceksin.
Onun bir aciklama yapmamasinin nedeni de, olur da bir gun geri donmeye karar verirse donmeye yuzu olsun diyedir. Mantikli bir aciklamayi bundan yapmaz bunlar.
olabilir ama kadınlar daha dobracı erkeklere gore illaki sokacak lafı yanlısı vuracak ya....işte bazen o semptomları yasıyorum :)Biliyorum zor ama eğer şu süreçte sen onu blöflerini görürsen yani sen de onun gibi hiçbirşekilde arayıp msj vs atıp ulaşmaya çalışmazsan yani kısacası onun yaptığının aynını yapabilirsen neden niçin vs sormazsan ona bi gol atabilirsn bi ihtimal diye düşünüyorum
anlardım o zaman... ama su anda anlayamıyorumOha yani gözü kör olasica canı mı çıkarmış ayrilmak istiyorum dese, sanki yakasina yapisacaktin
Bak çok haklısın ona diyecek sözüm yok ben de olsam çılgına dönerdim. Ama bazen de kendi silahlarıyla vurmak işine yarayabilir ve en azından gole çevrilebilecek bir fırsatın olmuş olabilir. Vay be ben çektim gittim sallamadı bi kere aramadı bile diyecek o ego yerlerdeeolabilir ama kadınlar daha dobracı erkeklere gore illaki sokacak lafı yanlısı vuracak ya....işte bazen o semptomları yasıyorum :)
umarım oyle der ve ben o donmek istediginde gulen taraf olur,soyleyeceklerimide soylerim hemde yuzune onun gibi kacarak değil..Bak çok haklısın ona diyecek sözüm yok ben de olsam çılgına dönerdim. Ama bazen de kendi silahlarıyla vurmak işine yarayabilir ve en azından gole çevrilebilecek bir bir fırsatın olmuş olabilir. Vay be ben çektim gittim sallamadı bi kere aramadı bile diyecek o ego yerlerdee
sizin asıl dusunceniz nedir peki şu durumda ulaşmamam en dogrusu mu?yanı zaten hiçbir beklentim yok su yapmış oldugu şeyden sonra ancak içimde biriken seyler oldu 2 günde amacın neydi?mertce msj atamadınmı v.s ..
asla istemem..o benim içimidekileri soyleme cabamı peşinden kostugum anlamını cıkarabilir haklısınızYukarıda onun aklından geçenleri yazdım...
Ulaşma konusuna gelince... Hiçbir şekilde ses vermezseniz aklına geldiğinde o size ulaşır zaten...
Ki ben onun listesinin kabarık olduğunu düşünüyorum, size sıra zor gelir...
Sizin bir şey yazmanız da onun gözünde...
"Amma uzattın, nüfusuma mı geçirecektim, gezdik bitti işte" fikrini yoğunlaştırmaktan başka işe yaramaz.
Hatta "engelledim de yine kurtulamadım" der...
Diyelim ona ulaştınız ve içinizde kalanları söylediniz.
-Tepkisiz kalır: Hepten sinirlenirsiniz.
-Olumlu karşılar, özür diler: Hissettirdiklerinin özrü mü olur? Hepten sinirlenirsiniz.
-Olumsuz karşılar, yakasından düşmenizi ister: Ağzınıza geleni saymak istersiniz, telefon kapanınca kendinizi "keşke şunu da deseydim- demeseydim" derken bulursunuz. Hepten sinirlenirsiniz.
Kısacası hiçbir şey "neyse ki kurtulmuşum" demenizden daha hayırlı değil...
Çünkü ona ulaşmanız onun nezdinde son kez hesaplaşmak değil de ondan kopamamak olarak algılanacak...
Sizin onun peşinden koştuğunuzu ve ondan vazgeçemediğinizi düşünmesini istemezsiniz değil mi...
27 kendisi de 27
ikinizde mi 27?
Aaaa sormuş bileee.Ne fark eder?
Her konuda bunu soruyorsunuz?
Ben de 25 yaşımdayım, yaştan fal mı bakıyorsunuz?
Kendisi 3 senedir 27 yaşında canımAy aynen ya
Acaba zıpzıp kaç yaşında, bir de karanlıktan gelen sevgili vol 3 ü ne zaman anlatacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?