- Konu Sahibi nitel_nicel
-
kızlar sevgilimle hersey mukemmel gidiyordu birlikte balık tutmalar,film,izlemeler,düğünlere katılmalar..cok güzeldi hersey..yurt dısına gitti 12 günlüğüne..sonra geldi bazı hediyeler almış o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...başarısızda değildi..hatırlatıyor da..malesef...kendisi geldi hediyeleri verdi ortada hiçbirsey yok iken kendisini bana hatırlatacak birçok sey yapmısken cumartesi memleketime gidicem dedi oky..12 saatlik yol.gitti en son 16:30 konustuk polatlıdayım hayatım görüşürüz aşkım kapatmam lazım dedi ben de bekliyorum gidince arıcak v.s diye pazartesi oldu hala ses yok ve whatsapp,telefon numaram herseyi engellemiş..ne ayrıldık dedi ne bitti dedi hiçbir sebep yok iken bugun sabit telfndan aradım mesgule attı v.s..ne yapmalıyım sizce
evli değil arkadaşlar kimlik v.s. yanı biliyorum bu durumları benim yanımda cok fazla telefon karıstırmazdı hersey olması gerektigi gibiydi...sabah gitmeden yanıma geldi sonra bir baktım engellemiş hiçbir açıklama yapmadan telefonum bile engelli..msj attım ama ulaştımı ona onu bile bilmiyorum.
Ayrılık konuşması yapmasına gerek kalmamış ki baksana niyetini sana zaten belli etmiş afedersin ama çok karaktersizmiş... Geçmiş olsun!o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...
madem öyle kendini niye yirtiyosun degilmi güzel günler bizi bekliyor v.s.Ayrılık konuşması yapmasına gerek kalmamış ki baksana niyetini sana zaten belli etmiş afedersin ama çok karaktersizmiş... Geçmiş olsun!
Sadece yaptigi scmligi yuzune vurmak istiyorum o kadar..ben bir araya gelsem yine aynilarini yaparüç dört gün sonra geri döndüğünde arar seni merak etme.ama o zaman senin nasıl davranacagın önemli.densiz herif
Başka bi nmsj atıp kusmak istiyorum içimde ne var ne yok ama msjım ona ulaşacagından da emin degilim..
Sen evli değildi diyorsun ama arkadaşımın sevgiliside evliydi ve sahte kimlik kullanıyordukızlar sevgilimle hersey mukemmel gidiyordu birlikte balık tutmalar,film,izlemeler,düğünlere katılmalar..cok güzeldi hersey..yurt dısına gitti 12 günlüğüne..sonra geldi bazı hediyeler almış o hediyeler onu bana hatırlatıcakmıs...başarısızda değildi..hatırlatıyor da..malesef...kendisi geldi hediyeleri verdi ortada hiçbirsey yok iken kendisini bana hatırlatacak birçok sey yapmısken cumartesi memleketime gidicem dedi oky..12 saatlik yol.gitti en son 16:30 konustuk polatlıdayım hayatım görüşürüz aşkım kapatmam lazım dedi ben de bekliyorum gidince arıcak v.s diye pazartesi oldu hala ses yok ve whatsapp,telefon numaram herseyi engellemiş..ne ayrıldık dedi ne bitti dedi hiçbir sebep yok iken bugun sabit telfndan aradım mesgule attı v.s..ne yapmalıyım sizce
Hala ses yok.bu haftayı bi atlatalım bakalım neyapacak çok merak ediyorum.tüm sosyal bağlantıları sadece bana kapalı.
başka bir sevgilisi falan var demedi deme..
başka bir kadın olmasa neden seni engellesin
Mutlaka var ki ondan engelledi..bana acik açık soylesin baska biri var diye.zormu en olmadı msj atsın soyleyemiyorsa bilebaşka bir sevgilisi falan var demedi deme..
başka bir kadın olmasa neden seni engellesin
Evet aramamaliyim...üstüne düştükçe uzulurum sanirim :Süstüne düşme bekle dönünce seni arayacaktır tavrını koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?