- Konu Sahibi nitel_nicel
-
umarım oyle der ve ben o donmek istediginde gulen taraf olur,soyleyeceklerimide soylerim hemde yuzune onun gibi kacarak değil..
Kendisi 3 senedir 27 yaşında canım
bu cok kustahcaydı.karsıma dikilip seni istemiyorum demek bize gore kolay cnku biz düşünürüz ve beynımızdekiler dilimizden cıkar onlarda düz mantık var..Isin kötü tarafi bu itler döndügünde genellikle o yapmayi düsündügümüz tekme atma olayini degil de, tekrar onlara kanip devam etme yolunu seciyoruz biz salak gerizekali bayanlar. Ya bunu yapmamaliyiz!!!!!!!!!!!!!
Kendisi 3 senedir 27 yaşında canım
Canım benim ben seni çok tatlı buluyorum ve takılıyorum sadece. Her konuda gözüm seni arıo kızzz yoksan hemen yaş kaç diye sorasım gelio konu sahibineCanim benim yazilarimi eksik takip etmissin. Bu siteye ilk bi arkadasimla, hatta o zamanki en iyi arkadasimla, kayit yapmistik ve ilk konu onun konusuydu. Sonra ben kullanmaya devam ettim öyle kaldi. Ama baska bi üyelik yapsam da bazilari rahatlasa mi diye düsünüyorum ya da nüfus kayit bilgilerimi göndersem siteye
Canım benim ben seni çok tatlı buluyorum ve takılıyorum sadece. Her konuda gözüm seni arıo kızzz yoksan hemen yaş kaç diye sorasım gelio konu sahibinealınma yani tamam mıı konu sahibinin konusunu dağıtmayalım
zipzip'im sen açıldın he sonunda:)Isin kötü tarafi bu itler döndügünde genellikle o yapmayi düsündügümüz tekme atma olayini degil de, tekrar onlara kanip devam etme yolunu seciyoruz biz salak gerizekali bayanlar. Ya bunu yapmamaliyiz!!!!!!!!!!!!!
aklısınız daha cok cıldırıcam en iyisi skılarak atlatmaya devam etmek..Ben böyle bir şey yaşadım, ne evliydi ne de başkası vardı. Böyle ayrılmanın daha kolay olacağına inanmış sadece. Kendince düşünceli erkek olmuş yani, ağlaşıp küfürleşip neden diye sorulan sancılı ayrılık anlarındansa böylesi daha insani imiş.JessicaJoy un bütün yorumlarına kelimesi kelimesine katılıyorum. Sakın ulaşmaya çalışma. İçimdekileri dökeceğim hesap soracağım diyorsun da adam seni takmıyor. Sadece daha fazla kırılırsın. Üzgünüm.
valla sırf rahatlamak ve mantıklı karar vermek için actım bu konuyu..arkadaşımın başının etini yiyodum en azından cogu kişi de üstüne düşmemem yonunde imiş..bunu gordum..zipzip'im sen açıldın he sonunda:)
Konuya dönersek, konu sahibi Ben şok. Ben iptal. Ben wefad. diyebiliyorum sadece.
Hiç arayıp son defa kurtlarımı dökeyim deme, belli ki açıp adam gibi ayrılmak istediğini söyleyecek cesareti yokmuş.
İster bir başka kadın olsun, ister adam şizofren olsun..
Boşver, 2 ay da göstermiş yüzünü işte.
Boşuna demiyoruz soğan cücüğü diye.
Kesinlıkle katılıyorum..evli olduğunu sanmıyorum ama niye böyle birşey yaptı onu da bilmiyorum malesef.aklıma başka birşey gelmiyor ama yaptığı çok saygısızca birşey.ne olursa olsun sebebini öğrenirdim ve öğrendikten sonra tekmeyi vurur kendi hayatıma kaldığım yerden devam ederdim.seni yarı yolda bırakmış insan için üzülmeye değmez.
Rahatladıysan ne mutlu canım. Kalabalığın sesine kulak vervalla sırf rahatlamak ve mantıklı karar vermek için actım bu konuyu..arkadaşımın başının etini yiyodum en azından cogu kişi de üstüne düşmemem yonunde imiş..bunu gordum..
aklıma o da gelmei degil..Kesinlıkle katılıyorum..
Aldığı hedıyelerı de iade edin beni hatırlatır ben yokken dersiniz
şimdi biz kadınlar cok rahat konusuyoruz içimzdekileri netiz en azından fikir farklı dusunce almak güzel.Rahatladıysan ne mutlu canım. Kalabalığın sesine kulak ver
Zip zip senin yas sorma gbi bi aliskanligin mi var arkadasim :)Yaslariniz kac?
Saka misin sen yaYaslariniz kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?