burda biri var

umarım oyle der ve ben o donmek istediginde gulen taraf olur,soyleyeceklerimide soylerim hemde yuzune onun gibi kacarak değil..

Isin kötü tarafi bu itler döndügünde genellikle o yapmayi düsündügümüz tekme atma olayini degil de, tekrar onlara kanip devam etme yolunu seciyoruz biz salak gerizekali bayanlar. Ya bunu yapmamaliyiz!!!!!!!!!!!!!

Isin kötü tarafi bu itler döndügünde genellikle o yapmayi düsündügümüz tekme atma olayini degil de, tekrar onlara kanip devam etme yolunu seciyoruz biz salak gerizekali bayanlar. Ya bunu yapmamaliyiz!!!!!!!!!!!!!
bu cok kustahcaydı.karsıma dikilip seni istemiyorum demek bize gore kolay cnku biz düşünürüz ve beynımızdekiler dilimizden cıkar onlarda düz mantık var..

Kendisi 3 senedir 27 yaşında canım

Canim benim yazilarimi eksik takip etmissin. Bu siteye ilk bi arkadasimla, hatta o zamanki en iyi arkadasimla, kayit yapmistik ve ilk konu onun konusuydu. Sonra ben kullanmaya devam ettim öyle kaldi. Ama baska bi üyelik yapsam da bazilari rahatlasa mi diye düsünüyorum ya da nüfus kayit bilgilerimi göndersem siteye

Çok trajikomik bir durum .
İhtimallar şunlar ;
evli
başka sevgilisi var
başka sevgililieri var
karanlık işleri var.
her türlü sonuç manyağın teki.

Canım benim ben seni çok tatlı buluyorum ve takılıyorum sadece. Her konuda gözüm seni arıo kızzz yoksan hemen yaş kaç diye sorasım gelio konu sahibine alınma yani tamam mıı konu sahibinin konusunu dağıtmayalım

Ben böyle bir şey yaşadım, ne evliydi ne de başkası vardı. Böyle ayrılmanın daha kolay olacağına inanmış sadece. Kendince düşünceli erkek olmuş yani, ağlaşıp küfürleşip neden diye sorulan sancılı ayrılık anlarındansa böylesi daha insani imiş. JessicaJoy un bütün yorumlarına kelimesi kelimesine katılıyorum. Sakın ulaşmaya çalışma. İçimdekileri dökeceğim hesap soracağım diyorsun da adam seni takmıyor. Sadece daha fazla kırılırsın. Üzgünüm.

Bu arada o benim icin lanet olasi "karanlik hikayenin" devamini GERCEKTEN merak edenler var mi? Ama gercekten devamini merak ediyorsaniz bunu söyleyin, alay etmekse amaciniz hic bosyere ben de ne ugrasayim ne de üzüleyim.

zipzip'im sen açıldın he sonunda:)

Konuya dönersek, konu sahibi Ben şok. Ben iptal. Ben wefad. diyebiliyorum sadece.
Hiç arayıp son defa kurtlarımı dökeyim deme, belli ki açıp adam gibi ayrılmak istediğini söyleyecek cesareti yokmuş.
İster bir başka kadın olsun, ister adam şizofren olsun..
Boşver, 2 ay da göstermiş yüzünü işte.
Boşuna demiyoruz soğan cücüğü diye.

aklısınız daha cok cıldırıcam en iyisi skılarak atlatmaya devam etmek..

valla sırf rahatlamak ve mantıklı karar vermek için actım bu konuyu..arkadaşımın başının etini yiyodum en azından cogu kişi de üstüne düşmemem yonunde imiş..bunu gordum..

Kesinlıkle katılıyorum..
Aldığı hedıyelerı de iade edin beni hatırlatır ben yokken dersiniz

Açık açık ilişkiyi bitirmeye korkan dengesizin tekiymiş. Alın eşyaları çöpe atın.

Ben yurtdışında birini bulduğunu, ardından sizden yüz yüze ayrılmayı gözünün yemediğini, hediyeleri de vicdanını rahatlatmak Amaçlı aldığını düşündüm.Ama kesinlikle bu kadar değer vermenizi hakedecek biri değil, o net!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…