Kizlar bu aralar cok bunaliyorum. Yurtdisinda yasiyorum universiteye basladim yurtta kaliyorum ailem de burda baska bir sehirdeler. Ayda bir yanlarina gidiyorum. Genelde odamda ders calisiyorum kk ya giriyorum bazen tv falan izliyorum disari cikmayi cok seven biri degilim zaten yalnizligi da severim ama cok bunaliyorum gezmek dolasmak disarda vakit gecirmekte beni mutlu etmiyor. Turkiye'den gelen bir arkadasim vardi o hic alisamadi buraya Turkiye'ye geri donmeyi dusunuyor burda yasanmaz diyor. Ben 7 senedir burda yasadigim icin aliskinim. Ama yinede icim sıkılıyor iste o gidince daha cok yalniz kalicam. Arkadasim hakli galiba. Turkiye'de ki ortam daha guzel cunku bende yaz tatillerinde gittigim zaman buraya geri donmeyi hic istemiyorum. Orda canim sıkıldıgında babanneme giderdim arkadaslarimla kuzenlerimle eglenirdik ama burda hayatım cok bos geciyor. Etrafımda cok insan var ama olmasını istedigim insanlar olmadıktan sonra hic bi onemi yok. Elimde olmadan annemle telefonda aglamakli konusuyorum o da uzuluyor. Okula yurda falan alıstım da bu can sıkıntısının onune gecemiyorum iste ne onerirsiniz sizce gecer mi bu durum?
Son düzenleme: