Hanımlar herkese merhaba...
Ben biraz önce üye oldum, sırf sizinle paylaşabilmek için..bir derdim var gerçekten başa çıkamıyorum.. Kısaca anlatmaya çalışayım, Allah yardımcı olanlardan razı olsun... Sevgilimle 4 yıldır beraberiz. Resimdekiler biziz :) İkimiz de 23 yaşındayız. Ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık gidip geliyoruz. Birlikteyken herşey rüya gibi.. Aşk, sevgi, bağlılık, sevişmeler, huzur, tutku, şefkat, sadakat, mutluluk herşey mükemmel, birbirimizin ruhuna işliyoruz resmen:) Zaten o aradığı her şeyi bende bulduğu için bana aşık oldu.. bazen çok şefkatli oluyorum, bazen çok eğlenceli oluyorum, bazen çok ateşli oluyorum onu çok heyecanlandırıyorum :) Allahıma bin şükür bu kadar yıldır hep aynı aşkla aynı ilgiyle sevdik ikimiz de ve hiç aldatma olayları olmadı.. TEK SORUNUMUZ ŞU; o bana göre hayata geç kalmış durumda yani ben üniversite mezunuyum çalışıyorum maaşım da yüksek ama o hala üniversite 2. sınıfta ve bölümü iyi bir bölüm değil, iş bulamayacağını düşünüyor ve bunu kendine çok sorun ediyor, daha ortada askerlik de yok. Ben ilişkide çok fedakar olan tarafım, aşkımız için herşeyi yapıyorum.. ama o bana yetemediğini hissediyor.. Normalde de inanılmaz gururlu bir yapısı var zaten, aslan burcu. Benim çalışmama da karşıydı bir ara çok zor ikna ettim, ama yemin ederim ki bugüne kadar onun kötü hissetmesini gerektirecek hiçbir şey yapmadım hatta en kötü dönemlerimizde bile beraber olacağımı, başkasını asla istemediğimi, tereddütsüz onunla evlenmek istediğimi, gözümün yükseklerde olmadığını, zaten evlenince işi bırakacağımı hep anlattım. Boşuna elimi bırakma dedim... ama onu mutlu etmek için yaptığım şeylerin sonradan zararı oldu galiba çok hediye aldım mesela ona, düşünemedim belki o da yapmak ister ama yapamaz diye

ara ara ciddi bunalımları oluyor, hayattan da benden de soğuyor, o kadar içine kapanıyor ki anlatamam resmen mağarasına giriyor.. İşte yine öyle bir dönemdeyiz. En son ramazan bayramında geldi bana, 1 hafta bende hafta yemin ederim ki hala aşıktı iliklerime kadar hissettim bunu. Her şey yolundayken günde 3 kere seni çok istiyorum çok seviyorum derken sadece çok ufak bir atışmamız oldu birden durgunlaştı ve ertesi gün bana biraz ara verelim dedi veeeee bugün 22.gün...

ayrılmadık ama benden zaman istedi. Nedenini sorduğumda geçiştiriyor sanki.. Mesela önce sevmiyorum bitti diyor iki dk sonra bilmiyorum sevemiyorum seni eskisi gibi diyor, 2 dk sonra zaten ikimiz için de yeteri kadar zor daha da zorlaştırma diyor.. telde de konuşmuyor mesela yaşanan onca şey var zorlaştırmış oluruz beni biraz kendi halime bırak diyor, sesimi duymaya da korkuyor yani çok çelişkili.. işte en son seviyorum da diyemiyorum, sevmiyorum da diyemiyorum bilmiyorum dedi, seni üzdüğüm için kendime kızıyorum ama bana biraz daha zaman ver dedi, seni kaybetmek istemiyorum dedi ayrılmıyor yani ama böyle ikilemde bırakıyor

ŞİMDİ BENİM SORUM, ASIL BİLMEK İSTEDİĞİM; sizce bu aranın nedeni gerçekten sevgisinin azalmış olması mıdır yani biraz bensiz yaşayıp beni sevip sevmediğini mi anlamaya çalışıyordur bu süre içinde.. yoksa bir erkek sevdiğine yetemediğini ve mutlu edemeyeceğini hissedip, ona ayak bağı olacağını düşünerek o kızı gerçekten gönülden çok sevdiği halde hatta ilerde kızın yerine başka kimseyi koyamayacağını bildiği halde ondan uzaklaşabilir mi? Sadece uzaklaşma isteği de değil.. Aklıyla yüreği arasında kalıp işi ayrılığa kadar götürebilir miii? Anlamıyorum, gurur bu kadar etkili olur mu böyle güzel bir aşkı bitirebilecek kadar... Kıza belli etmeden içinde neler yaşar.. Bu durumdaki erkeğin psikolojisi nasıldır... Yardımlarınıza ihtiyacım var..