Ciddili bir konu bu. ShshshBacımsu keşke mizah bölümüne mi açsaydın konuyu ya?
Evdeki yatan öküzü unutup patrona sinirleniyorduAdam evde malak gibi yatıyor,kadın hamile haliyle bütün evin işi gücü,bir de çalışıyor.Bir saatlik uykuyla ise gidiyorum,patron çok anlayışsız falan diyordu.
geçen bi gün arayla 3 gün banlandım, bütün işlerimi hallettimAslında bazen bilerek banlanıyorum. Buraya çok takilmaktan işime konsantre olamıyorum.
Hiçte bile ben sana eğlence olsun diye çağırdımBeni dövdüler abi dedi hemen yetiştim
Anahtar kelime var mi bulabilecegim, cok merak ettim konuyuAdam evde malak gibi yatıyor,kadın hamile haliyle bütün evin işi gücü,bir de çalışıyor.Bir saatlik uykuyla ise gidiyorum,patron çok anlayışsız falan diyordu.
Bir de Allah katında görevim mi ne diyordu,cinlerin tepeme çıktı.Terk ettim konuyuEvdeki yatan öküzü unutup patrona sinirleniyordu
Şaka kız çağır valla güzel oluyoHiçte bile ben sana eğlence olsun diye çağırdım
O iş bendeŞaka kız çağır valla güzel oluyo
Hatırlamıyorum ki,bildirim geliyor.Ulan nereye ne yazmıştım acaba oluyorumAnahtar kelime var mi bulabilecegim, cok merak ettim konuyu
PıçakladıkDöndüm hizli hizli okudum. Arkadaşlar bunun adı katliam...
Favori konularim bunlar, zalim patron, gamsiz koca, gorevlerini bilen kadinBir de Allah katında görevim mi ne diyordu,cinlerin tepeme çıktı.Terk ettim konuyu.
Benimkini ödünç verebilirim,ama geri alma konusunda garanti vermiyorum.
Pıçakladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?