Burda okuyan daha fazla,lütfen bi süre yorum almama izin verin.

Katiliyorum, sanki masturbasyon yapmak tehlikeli, cok ayip bisey. Oysa ki kadin kendi bedenini tanimazsa erkege nasil tanitsin
Tamamen psikilojik baskilardan. Yapanlar da zaten, ayy ben yapmam oyle seyler, gunah diyor

Aynen bende de oluyor o duygu yapınca utanıyorum yapmayınca da abuk sabuk rüyalar görüyorum iki ucu b.. Degnek

Aynen ben de goruyorum o ruyalardan
Ne tuhaf yapsan bi dert yapmasan bi dert

Senin ihtiyacinmi var ya evlisin sen evliiii ya biz napalim patlicana talim
Simdi burada bi ruyami anlatiyimda RTÜK siteyi uygunsuz içerikten kapatsin

Bence kucukken bisey olmamistir, olsa bisey hissederdin ki gel gelelim oyle bisey yapmak icin gercekten neyin nereye girip cikmasi gerektigini bilmen lazim. Hic olmadi aci filan hissederdin boyle seyler genellikle unutulmaz diye dusunuyorum. Bence muayene olmana da gerek yok sonucunda 6-7 yasindaki bi erkek cocugunda sertlesme olmaz bile sanirsam. yinede karar senin

o yaşlarda bir çocuk zaten yapamaz ki..
yani belki tensel temas gibi bir şey oldu ama sertleşme zaten olmaz.
olsa bile ayakta bir iki dakikada olacak bir şey değil.

sadece bi kadın doğuma git ve kızlık zarımı kontrol ettirmek istiyorum de bu kadar basit kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ve bence suçluluk hissetmemen gerekiyor erkeklerin neler yaptığını düşün.. rahat ol yani doktora gittiğindede dediğim gibi senden bi açıklama beklemicektir beklese bile kimseyi ilgilendirmiyor kimseye hesap vermek zorunda değilsin 24 yaşındasın..

Bence kendi kendini yiyecegne en mantiklisi doktora gtmen. Umarim sandigin gbi bisey olmamistr insallah bir zarar gelmemistr. Peki suan o kuzenini goruyrmusun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlık zarı doğuştan kız bebeklerinin mikrop kapmaması için var yani 7 yaşında oluşmuyor

kızlık zarı doğuştan kız bebeklerinin mikrop kapmasını önlemek için var yani ergenlikte bir anda içimizde zar örülmüyor

ben hayretler içerisindeyim , sen kızlık zarını jinekoloğu düşünme hemen bir psikoloğa git 6 yaşında bir bebeğin cinsellikten zevk alması mümkün değil, bu nasıl olur ayrıca sen 6 yaşında vajinayı nerden biliyorsun da nasıl cinsel birleşme yaşıyorsun aklım almıyor. insanlar yetişkin olduğunda bile cinsel birliktelik öyle 2 sn de yaşanmıyor kaç yaşındasın? inanamıyorum yaa bu yaşta çocukları yalnız bırakmamak mı gerekiyor şuna bak belki sadece meraktan cinsel organlarınıza baktınız ve sen aklında yıllarca kura kura ne hale getirdin....

ay ne cahilmişim

kıyamam ya

o değil de insan doğarken böyle naif bir mantıkla dünyaya gelip sonrasında bu olay o kadar tabulaştırılıyor ki asıl ben ona kızıyorum toplum olarak çok cahiliz sen cahil değilsin ki şekerim sana da böyle öğretildi sen bunu hiç tenkit etmedin bu kadar basit ...

başka arkadaşta kızlık zarı 6-7 yaşlarında oluşmaya başlıyor demiş yani bizim toplumumuz bu konuda hiç mi hiç bir şey bilmiyor

Ben açıkçası konunun ya tamamen yada kısmen fake olduğunu düşünüyorum. Bu tarz konular çok sık açılır oldu. Bu derdin yeri burası değil bir jinekolog doktordur.

bu yorumu görünce şükürler olsun dedim :) her kelimesine katılıyorum...

kesinlikle bir uzmandan yardım almalısınız, 24 yaşındaysanız ve bu durumu gerçekten bu kadar büyütmüşseniz...

O yaşta nasıl zevk alındığına şaşıranlar olmuş... Bebeklik dönemi mastürbasyonu diye bir şey var. Yani zevk alınması tuhaf değil.
Ayrıca konu sahibi, rahatlamak için bence bir psikoloğa gidin siz. Kızlık zarına bir şey olmamıştır. Eğer psikoloğa gittikten sonra hala merak ediyorsanız gidip kontrol ettirebilirsiniz.

kızlık zarı doğuştan kız bebeklerinin mikrop kapmasını önlemek için var yani ergenlikte bir anda içimizde zar örülmüyor

Bende kimse bu cevabı yazmamışmı diyordumki yazmışsın. Teşekkürler.

Konuya gelince kızlık zarınıza birşey olmamıştır ama içini rahatlatmak için kadın doğuma görünebilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok iyi hatirliyorum ya 6 ya 7 yasindaydim.
Bir akrabaya gitmiştik.
2 kuzenim ayri bir odaya gittiler annemde de dedi ki sende git oyna kizim falan gittim ki bunlar kanepeye yatmis battaniye yi kafalarina çekmişler
Ha ne yaptilar bilmiyorum sama opustuklerini çok iyi hatirliyorum..

6-7 yaşında çocukların cinsel duyguları uyanmaya merakları artmaya başlar Insanların cinsel kimliği de o yaşlarda oluşur Bunda inanamayacak Bişey yok Ilk masturbasyon yapma çabaları da o yaşlara denk gelir Ancak konu sahibi ben kızlık zarını bozacak kadar bunun o yaşta ileri gidebileceğini düşünmüyorum Bu kadarı mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…