Burda okuyan daha fazla,lütfen bi süre yorum almama izin verin.

gereğinden fazla açık yazdım sanırım.
Dilerim ilerde hiçbi çocuğunuz böyle bişeyi yaşamaz.

Canim kızlık zarın yırtılmamıştır ama içini rahatlatmak için doktora gidebilirsin inşallah bu durumuda atlatırsin unutursun seni eleştirerek yorum yapanlara bakma daha 6-7 yaşlarındaymışsın.

Olumsuz yorum yapan arkadaşlara anlam veremiyorum 6-7 yaşlarinda olan bir durumundan bahsetti arkadaşımız ayıp ediyosunuz.

cnm git bi kadın doğumcuya uzak bir hastane tercih et. alttan muayene ol beş dakkalık bir şey bakar ve söyler. dra yanlız bakılmak istiyorum de bastır parayı yani uayene ücretini. ekstra bir ücret almazlar bukadar basit nevarki korkacak çekinecek. içindeki şüphende gider böylece. ayrıca kimse kimseyi yargılayamaz sen yardım istiyosun sadece ama millet sorgulmaya başlıyor hani bilmem kendilerini ne sanıyorlar bilmşilik ahkam kesmek bizim insanımızın en büyük marifeti.boşver kasma kendini bişey olmamıştır zaten ..........

ne kurması hanfendi ya Allah aşkına ben cinselliğin ne olduğunu bilmiyormuyum şimdi..
Böyle bişey kurulurmu hiç..?
o yaşta bir çocukta dokununca zevk alır neden bu kelimeye takıldınız..biraz çocuk psikolojisini araştırıp okusanız anlarsınız beni.
6 yaşında sen vajinanı bilmiyorduysan ona bişey söylemem..ben tabiiki ilişki nasıl olur bilmiyordum.kuzenimin hareketleriyle durum oluştu meraktan ben ne olduğunu bile anlayamadım...
Lütfen yargılamayın artık!

yorumunuz için teşekkür ederim.
İnsanlar 'zevk alma' kelimesini kullandığım için bile hemen kötü düşünüp kınıyor işte..
Ne denilirki bu zihniyete...!

Konumun kapatılmasını istiyorum.Ben gereken cevapları aldığımı düşünüyorum artık.
Anlayan ve yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
3-6 yas arasi çocukların cinsel durtulerinin geliştigi bir dönem. . Bunu cocuk gelisimi okuyan kisiler bilir.. o yaşlarda çocuklar bizim aldigimiz zevk gibi degil ama farkli bir zevk alirlarlar.. bu bilimsel bisey.. olmaz demeyin .. hepimizin cocugunda yada cocuklugumuzda yasanir..hatta o dönemde erkek cocuklari bunu farkettikleri zaman mast bile yaparlar. .kiz çocuklarında da olur bu.. evcilik sirasinda keşif de yapilabilir..daha sonra yas ilerledikce bu durtuler bilinc altina itilir.. ergenlikle yeniden ortaya cikar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni evli çiftler bile ilk gece zorlanırken ,sizin 7 yaşında ,ayaküstü o işi yapabilmiş olduğunuzu sanmıyorum,aldığınız zevk ilk kez yaşanan bişeyin heyecanıdır,eğer siz mastürbasyon esnasında kızlığınıza zarar vermediyseniz sorun yoktur bence ,hayatı zindan etmeyin kendinize.çok sıkıntıda iseniz bir kadın doğum uzmanına görünün.

İlk olarak yaşamayan bilemez evet bende 7-8 yaşlarındaydım komşumuzun oğluyla oynardık hayal mayal hatırlıyorum onunla oynarken gösterme dokunma olayları olmuştu ama o kadar. O yaşta akıl yetmiyor oyun sanıyorsun naptığının bilincinde olmuyorsun cidden öyle. Büyüdükce bu olayların bu kadar önem taşıdığını anlayıncada hafızandan silinmiyor kendini kötü hissettiriyor insana büyük bir günah işlemişsin gibi. Çok iyi anlayabiliyorum ama diğer arkadaşların dediği gibi bencede kızlık zarına bişey olmamıştır..

Ayrıca kimse 6-7 yaşında ne cinselliği diye karşı çıkmasın. Ben daha geçen hafta şahit oldum 5 yaşındaki bir kızın cinsel organına bişey değdirip güldüğünü yani hoşuna gittiğini gördüm. Anneannesine de oraya dokunasana biraz diyip gülmüş utanmış. Yani o yaşlarda da var ama bazen çıkabiliyor ortaya..

canını sıkma utanılacak bir sey yok, cocukların cinsel kimlikleri belirlenmeye 3 yasından itibaren baslıyor, kızlar annelerini taklit etmeye ve babalarını anneden kıskanmaya ve erkek cocuklarda babayı rakip olarak görüp anneye düşkün olma durumu oluyor.(bakınız: http://tr.wikipedia.org/wiki/Fallik_dönem ) ben de kızlık zarına bir sey oldugunu ben de düşünmüyorum. erkek arkadasına da bence bir sey anlatma su an. cunkü ortada kesin olan bir sey yok. ha evlilik nişan gibi bir durum olur aranızda içini rahatlatmak için anlatırsın o ayrı. bence bu psikolojiden kurtulmak için hemen kadın doguma git.utanacak bir sey yok ama cok utanır cekinirsen nişanlıyım evlenicem muayene olmaya geldim dersin. Ben evlenmeden gitmedim muayeneye ama nişanlı birçok arkadasım evlenmeden önce gidip muayene oldular kızlık zararının durumuna baklıldı. cunku bazen kızık zarları cok etli olabiliyormus ve ilk gece problemler yaşanabiliyormuş. doktor benim arkadasıma kızlık zarın etli ilk ilişkide fazla kanama olabilir korkma demiş. gercekten de kanamam oldu demişti arkadasım. yani bu muayene dediğimiz sey normal bir şey

Ilk öpücüğünü 5 yaşında yaşamış biri olarak yaşadıkların bana anormal gelmedi.Bence birleşme olmamıştır sana dokunmasindan zevk almissindir.Çocuklar bazen sandığınız kadar saf değil hanımlar merak ediyorlar evde gördükleri şeyleri yaşayalım bizde yapalım diyorlar.

Erkek arkadaşına da haksızlık etmiyorsun ya da aldatmadin öyle düşünme.Çocukluktu o geçti bitti.Ben kızlık zarının da zedelendigini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…