Sen hiç millete bakma canım. Anlattığın şey çok doğal ve hiçbir tuhaflığı da yok. Özellikle 5-8 yaş arası kız çocukları da erkek çocukları da cinselliğe çok meraklı olurlar. Çünkü cinsiyet farklılığını yeni keşfetmiş olurlar. Bazen anne ve babaları arasında gördükleri en ufak şey, bazen tv'deki beş saniyelik bir görüntü ve hatta annenin geceliği gibi objeler bile bu merakı artırır ve senin yaşadığına benzer deneyimler yaşanmasına neden olur. Ve hatta yine çoğu kız çocuğu kendi aralarında birbirlerine dokunmak gibi deneylere girerler. Çoğu zaman evcilik oyunu adı altında kız kıza ya da kız erkek karı koca olunur, güya aynı yatakta uyunur ve bu sırada tensel dokunmalar olur. Tamamen çocuğun masum bir şekilde kendi cinsini ve cinselliğini keşfetmesidir. Bahsettiğin yaşta kuzeninin erkeklik organının senin kızlığını bozacak kadar uzun ve sert olması çok mümkün görünmüyor için rahat olsun. Ama tabii ki huzursuz olacaksan git muayeneni ol. Kendini suçlamaktan da vazgeç.
bakire olduğunuzu fakat yine de bunu teyit etmek için geldiğinizi söyleyin doktora. alttan muayene derken alttan bakacak mecburen ama cinsel olarak aktif kadınlara yapıldığı gibi us'la falan bakılmaz alttan aletle. bakire olduğunuzu ve ne amaçla geldiğinizi içeri girer girmez söyleyin doktora olası bir yanlış anlaşılma yaşanmaması için.
Kızlar,yaşamayan bilemez türünden bi derdim var kimselere söyleyemediğim...
Ben 6-7 yaşlarındayken,tatile gittiğimiz bi yaz günü benimle aynı yaşta olan kuzenimle ilişkiye benzer bişey yaşadık.ne olduğunu nasıl olduğunu bilmeden.
hayal mayal hatırlıyorum ama ayaktayken bunu yaptığımızı,ve malesef yaparken zevk aldığımı hatırlıyorum.çok utanç verici ama bunu yaşadım.
Sonraları suskunluk içine kapanıklık ve kendimden utanma hali...
ergenliğe girdikten sonrada mastürbasyon durumları oldu ama Herzaman içimden bi ses sen kız değilsin gibi saçmasapan bir hal...
ve her mastürbasyon sonrası sizdede olurmu bilmiyorum ama inanılmaz bir utanma ve günah işlemişim gibi bir his...pişmanlık...
hiçbi zaman ileriye gitmedim bunu yaparken ama ben şimdi bütün korkularımdan kurtulmak için muayene olmak istiyorum.
Erkek arkadaşım var ve onun bu konuyu önemsediğini biliyorum.
yaşadığım şeyin ne olduğunu bile bilmeden sanki bi erkekle ilişki yaşayıp,sevgilimi aldatmış ona karşı kusurlu gibi hissediyorum kendimi...
Ama bazende bir yanım,çocuktun yaşadığının ne olduğunu bile bilmiyordun.bunu bi günah olarak görme diyor.
24 yaşındayım şuan,uzun süre yıllarca bu düşünceyle savaştım kendi içimde..
Ve şimdi kararımı verdim.en azından emin olmak için muayene olmak istiyorum özel bi hastanede fakat..doktora ne derim nasıl anlatırım durumu?
Hiçbi açıklama yapmadan kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum desem hemen kabul ediyorlarmı?
muayene ücreti dışında extra ücret isteniyormu...
benim bu durumu anlatmam gerekirse,genellikle doktorun yanında 2.bi şahıs oluyor.ben başkasının duymasını istemiyorum.
Bu konuda bana yardım edin lütfen.
Bu donemde böyle kızlar kaldı mı?Canım lısede hamıle kalıp halledenler var?Sen nerede yasıyorsun?Cocukken ne yaptığını bılmeden bıseyler yaptığını sanmışsın o kadar.Sakın erkek arkadaşına anlatma sakın.Bu bıze ne kadar masum ve çocukça gelse de erkekler bunu bır gun sana suçlayıcı tarzda kullanır.Unut gıtsın.Her aklına geldıkce kov.Basıt unutma teknıklerı var psıkologların kullandığı ınt.ara bulursun En buyuk derdın bu olsun.
Yanlıs bı sey yaptığını da düşünme.Cunku bı sey yapmadın.merak ettın ve bıseyler yaptığını sandın o kadar.
Chek-up yaptırdığında oraya da bakıyorlar.Zarın yapısını soyluyorlar.Hıc dırek soru sormana gerek yok.Ya da sadece kadın doğum uzmanına gıdıp paran yoksa rıca etsen bıle senı rahatlatacak cevabı verır.Zaten bı sey yok cok emınım.Herkes yazmış senın durumun bellı cocugun durumu bellı.Allah dert vermesın .Sen de olmayacak seylerı dert etme.
Çok teşekkür ederim bu anlayışlı yorum için...
Birilerinin beni anlaması,yargılamadan suçluymuşum gibi hissettirmeden dinlemesi..bana iyi geliyor.sağolun.
ben buna katılamayacagım benım oglum 4.5 yasında sabahları sertlesmıs oluyor e tabı cısten dolayıda olabılır ama oluyor6-7 yaşındaki bir çocuğun penisi sertleşmez. kızlık zarında bir sorun yoktur yani. tabi eğer 12-13 yaşlarında yaşamadığınıza eminseniz.
Ben 6-7 yaşlarındayken,tatile gittiğimiz bi yaz günü benimle aynı yaşta olan kuzenimle ilişkiye benzer bişey yaşadık.ne olduğunu nasıl olduğunu bilmeden.
hayal mayal hatırlıyorum ama ayaktayken bunu yaptığımızı,ve malesef yaparken zevk aldığımı hatırlıyorum.çok utanç verici ama bunu yaşadım.
ergenliğe girdikten sonrada mastürbasyon durumları oldu ama Herzaman içimden bi ses sen kız değilsin gibi saçmasapan bir hal...
ve her mastürbasyon sonrası sizdede olurmu bilmiyorum ama inanılmaz bir utanma ve günah işlemişim gibi bir his...pişmanlık...
hiçbi zaman ileriye gitmedim bunu yaparken ama ben şimdi bütün korkularımdan kurtulmak için muayene olmak istiyorum.
yaşadığım şeyin ne olduğunu bile bilmeden sanki bi erkekle ilişki yaşayıp,sevgilimi aldatmış ona karşı kusurlu gibi hissediyorum kendimi...
Ama bazende bir yanım,çocuktun yaşadığının ne olduğunu bile bilmiyordun.bunu bi günah olarak görme diyor.
Ve şimdi kararımı verdim.en azından emin olmak için muayene olmak istiyorum özel bi hastanede fakat..doktora ne derim nasıl anlatırım durumu?
Hiçbi açıklama yapmadan kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum desem hemen kabul ediyorlarmı?
benim bu durumu anlatmam gerekirse,genellikle doktorun yanında 2.bi şahıs oluyor.ben başkasının duymasını istemiyorum.
ben buna katılamayacagım benım oglum 4.5 yasında sabahları sertlesmıs oluyor e tabı cısten dolayıda olabılır ama oluyor
ha tutup bır yere s.k.bilirmi 6-7 yasındaki inanın bilmiyorum
masturbasyondan sonraki pişmanlıgın bu olaylala alakası oldugunu hiç zannetmıyorum
Sağolun yazdıklarınız iyi geldi...bu kadar kendi içimde büyüttüğüme değmedi belkide.Sadece emin olmak için gidicem bi gün.ondan sonrası inşallah bi daha asla hatırlamam.
Yaşanan şeye çok üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun. Ancak bakın çok ufakmışsınız. Benim bir yakın tanıdığımın çocuğunun da başına geldi buna benzer bir şey yaşadı. Ki o sizden daha da büyüktü yaşça ve erkek kuzeni erkek olan diğer ufak kuzenine bu tarz bir davranışta bulunmuştu ve çocuk 1 yıla yakın tedavi gördü psikolojik olarak. Böyle bir durum için lütfen kendinizi suçlu hisSETMEYİN. Bu tamamen sizin iradeniz dışında gelişen bir olay gibi düşünün diyelim ki çok sert bir çarpmanın etkisi ile bozulmuş olsaydı kızlığınız bu da aynı şey sayılır. Siz ne olduğunu anlamamışsınız ki...O yüzden kendinize bu kadar yüklenmeyin lütfen.
Partnerinizin tepkisinden de korkmayın bu kadar ki şu an bilmiyoruz hymen belki de sağlam bir zarar görmemiş durumda. O yüzden önce bir jinekoloğa gidip devlet hastanesine de gidebilirsiniz bu şekilde bir muayene istediğinizi söyleyin. İlgili muayeneden sonra sonuca bakarsınız hymen zarar görmüş ise bu durumu anlatırsınız. Ama partneriniz çok hassas ise dediğim gibi bir düşme ve çarpmanın etkisi ile olduğunu söylemenizi öneririm. Yalan söylemek bazında değil bu ama bazen erkeklerin bazı şeyleri kaldıramadığını düşünüyorum bir takım geleneksel fikirler gereği. Ki dediğim gibi burada sizin size yapılanı anlayabilecek yaşta olmadığınız bile çok aşikar. Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.
Masturbasyondan sonra utanmanizin sebebi toplumun bayanlar üzerindeki cinsel baskısı yoksa her sağlıklı erişkinin yapması gerekiyo aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?