burda tanıdıklarınız varmıdır aceba?

:sm_confused:ewet bende merak edıyorum yurt dısından akrabalarım bıle olabılır hıc bılmeden onlarla yazısmıs bıle olabılırım

çok sevdiğim bi ablama tavsiye ettim oda üye oldu...
sonra ablamı üye yaptım ama anlamadı :(
bi arkadaşıma daha tavsiye ettim..
eşimde benim üye olduğumu biliyo..
çevremdeki bir çok insanda biliyor..
yok gizli saklım...

sanırım yokCADIARZU
bazen bugün ne giydin çekte görelim kısmına foto koyarken tırsıyorum bi tanıdık çıkarmı diye:1ninca:
ama kimseye sölememeye çalışıyorum çünkü burası benim özgür dünyamm:lepi:

benimde varmış bi gün otururken arkadaşlarla ben neti açıp kk ya girdim oda sende mi üyesin sen de mi üyesin derken dedim anam bu ne herkes kk ka dedim
var yani kimbilir bilmediğim ne kadar var

annem biliyor kardeşimde burada bir tanıdığa rastlamıştım okuldan ama sık giren biri değil sanırım ya da o diyet bölümüne takılıyor ondan rastlaşmıyoruz:)
belki sözlüm de üüyedir dermişim:)) şaka şaka benimki nickimi bile biliyor ama açıp da bakmadı yalan söylemez bakmadıysa bakmamıştır :)

Eşim biliyor benim. Hatta hep o yanımdaykende girerim. Bazen boş işler der. Bende kızarım. Bi arkadaşım var burda. Zaten sağolsun o tavsiye etti bana. İyide oldu. Bende tavsiye ediyorum bazı arkadaşlarıma. Ama eşimin ailesinden birileri vardır diye korkmuyorum değilsırnaşık şey

sanırım yok ama bellı olmaz dıyorum
anne bılgısayara ouırmyo bıle kardesıme ben dedım gırdıgımı bılıyo buraya zaten baska kımsede bılmıyo
bılmsın kımse bole cok guzel..

Bende zaman zaman düşünüyorum,tanıdığım birileri varmı acaba diye....
Hatta nickimi herkes bilir,sırf bu yüzden geçen gün nickimi değiştirmek istedim...
Bir konu açacaktım.....
Sonra yeni üyelik aldım neyseki, ama konuyu açmaktan vazgeçtim.....

ay kesin vardir,insallah karsilasmam:))
düsünemiyorum eltiminde bu siteye üye oldugunu,gerci o pek böyle kaliteli seylerle ugrasmaz ama:)))
sonucta yeri geliyor esimizle yasadiklarimizi,aile icini anlatiyoruz,maazallah tüm aile duyar valla!!
ama eski bir iki arkadasimla karsilasmayi isterdim acikcasi,neler yaparlar,nerdeler merak etmiyor degilim

Back
X