- 21 Ocak 2023
- 296
- 197
- 23
- 45
- Konu Sahibi Deysimmsen
-
Bunun için konu açmanıza gerek yoktu ki.Ben bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
Kendi kendine tövbe hâşâ Hz Meryem gibi mi hamile kaldınız ? Ya da karnınızda unicorn mu tasıyorsunuz tam olarak neyinize nazar değecek ?Ben bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
Kendi kendine derken ben kendime hamile kaldim demedimki anlayamadim bebegime zarar gelecek nazar korkusu oldu demek istedim ama sizi anlayamadimKendi kendine tövbe haşa Hz Meryem gibi mi hamile kaldınız ? Ya da karnınızda unicorn mu tasıyorsunuz tam olarak neyinize nazar değecek ?
Hayir burada anlatmayacağım derken bir tek siz hamile degilsiniz ki neden nazar değsin ? ayağınizin takilması denge merkezinizin yer değistirmesinden dolayıdır hasetlik edenlerden degildir her seyi nazara baglamayın onu diyorumKendi kendine derken ben kendime hamile kaldim demedimki anlayamadim bebegime zarar gelecek nazar korkusu oldu demek istedim ama sizi anlayamadim
Siz çocuğu olmayanlar bana nazar ediyorsunuz, hasetleniyorsunuz diyor bize.Kalp kırıcı yorumunuz. Ayrıca konu açmaktaki amaç ne yani
ilk itiraf eden benimHasetler ortaya çıksın çabuk
Kendi kendine derken ben kendime hamile kaldim demedimki anlayamadim bebegime zarar gelecek nazar korkusu oldu demek istedim ama sizi anlayamadim
En çok hasetlenen benimdir, iki bebek kaybettim. Dernek başkanı yapın beni.ilk itiraf eden benim
varsa benim gibiler dernek kuralım
D Deysimmsen i hasetlenenler ve yolda ayağını kaydırıp nerdeyse karnının üstüne kapaklanmasına sebep olanlar derneği
En çok hasetlenen benimdir, iki bebek kaybettim. Dernek başkanı yapın beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?