Burda yorum yapmayacagim olumsuz etkileniyorum

Ben bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
Kocanıza allah sabır versin çok aminn..

Ben bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
Hanımefendi siz kimsiniz ve sizi niye nazar etsinler? Bir sürü insan var burda hamile. O zaman herkes düşük yapsın tövbe ya. Bence siz bi psikolojik yardım alın.

Okudum okudum da,bunu burada konu açıp bize bildirmenize gerek yoktu. Cunku sanki cocugu olmayanlar nazar degdiriyormus gibi algi yarattiniz insanlarda. Farkinda misiniz degilseniz farkina varin diye yazdim bende
Farkindayim gercekten ben burdaki insanlarin hepsini kastetmedim oyle algi yarattiysam gercekten özür dilerim bende 6 yillik evliyim hergünüm aglamakla gecmiştir yeni hamileyim ve evliligim bu cocuga bagli ben burda bi rumuz vermek istemedim msjlastim biriyle ve onun rumuzunu vermek istemedim herkes hakkini helal etsin niyetim kötü degil benim cocugu olmayanlari ben en iyi anlarim

Bacım senin yaptığın çok ayıp. Ne deme bu çocuğu olmayanlar hasetle mi bakıyor size. Onlar bebek özlemiyle yanıp tutuşuyor sizi kıskanacak zamanları bile yok.

Ciddi söylüyorum konu sahibi arkadaş siz eve kapatın kendinizi elinizi ayağınızıda çekin her yerden kimseylede görüşmeyin ruh sağlığınız için önemli.

Çok ayıp değil mi? resmen çocuk sahibi olmayanlara "kıskanıyorsunuz beni, nazar ettiniz" demiş. Tedavi görsem şu konuya kızardım

Şu ana kadar senden bebeğinden ve yuruyebildiginden haberim yoktu. Şimdi bir de benim nazarım degecek keşke yazmasaydin

Hanımefendi bunun için neden konu açtınız ki? Paylaşmak istemiyorsanız paylaşmayın bütün forum durup sizin hamileliğinizi konuşmuyor veya sizi kıkanmıyoruz . Ultra hamile falan mısınız siz bizden farkınız ne ki kıskanalım

O mesajlaştığı kişi benim sanırım. Forumda bana sorular sordu. Özelden cevap verdim. Yazdıklarımdan nasıl böyle birşey çıkardı, haset ettiğimi düşündü anlamadım.

dünyada tek hamile kalabilen sensin sanır duyanda. Biyle düşünme, sakindigin herseye olan olur sonra.

Nazara inaniyorum ama tanımadığım insanların nazar degdirecegini düşünecek kadarı başka boyut artık

O mesajlaştığı kişi benim sanırım. Forumda bana sorular sordu. Özelden cevap verdim. Yazdıklarımdan nasıl böyle birşey çıkardı, haset ettiğimi düşündü anlamadım.
Bence hanımefendinin kendiyle sorunları var yoksa hiç tanımadığı insanlarla sırf forumda bebeğini konuştu diye neden nazar olsun

Nazarın burdan olduğunu nerden çıkardınız. Sokakta da birinin nazarı değmiş olabilir. Ayrıca nazarın değmesi sadece buraya yazmayla bişey anlatmayla olmaz. Sizin bir lafınızı ederler falan filan işte her neyse... Nazardan çok korkuyorsanız evinize çekilip kimseyle falan muhattap olmazsınız ve takılıp düşmezsiniz

Siz değilsiniz. Sanırım ortalığı ben karıştırdım. Çocuğu olmadığı için çok incindiği uzun uzun yazan bu konuda konu açan bir sayfada sizinle "seninki kaç kaftalik benimki şu kadar filan diye yazısınca" bende uyardım. Dedimki konu sahibi yanında böyle şeylerin konuşulmasınndan rahatsız olduğunu yazmış dedim. Çünkü konu sahibi Hastanede hamilelerin kendi arasinda konusmasini duymaktan parkta bebegini seven anneden, akrabalarınin ikinci bebek haberini vermelerinden hatta kendi evinde yan daireden cocuk sesi sevme sesinden vs gibi rahatsız olduğu uç ornekler vermiş. O da o konunun altına bende yeni hamileyim 24 haftalık sizinki de 23 mu ay çok yakınız falan tarzı bir sohbet ediyor ya burada böyle bir konu açmasına ne gerek vardı bilmiyorum ama tek niyetim orada konu sahibini incitmesin diye uyarmakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…