- 21 Ocak 2023
- 296
- 197
- 23
- 45
- Konu Sahibi Deysimmsen
-
Üstte ne yazdim okudunmuEvet sadece siz hamilesiniz ve hepimiz sizi kıskanıyoruzbenimde çocuğum yok kıskanmış ve nazar değdirmis olabilirim
Kocanıza allah sabır versin çok aminn..Ben bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
Okudum okudum da,bunu burada konu açıp bize bildirmenize gerek yoktu. Cunku sanki cocugu olmayanlar nazar degdiriyormus gibi algi yarattiniz insanlarda. Farkinda misinizÜstte ne yazdim okudunmu
Hanımefendi siz kimsiniz ve sizi niye nazar etsinler? Bir sürü insan var burda hamile. O zaman herkes düşük yapsın tövbe ya. Bence siz bi psikolojik yardım alın.Ben bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
Farkindayim gercekten ben burdaki insanlarin hepsini kastetmedim oyle algi yarattiysam gercekten özür dilerim bende 6 yillik evliyim hergünüm aglamakla gecmiştir yeni hamileyim ve evliligim bu cocuga bagli ben burda bi rumuz vermek istemedim msjlastim biriyle ve onun rumuzunu vermek istemedim herkes hakkini helal etsin niyetim kötü degil benim cocugu olmayanlari ben en iyi anlarimOkudum okudum da,bunu burada konu açıp bize bildirmenize gerek yoktu. Cunku sanki cocugu olmayanlar nazar degdiriyormus gibi algi yarattiniz insanlarda. Farkinda misinizdegilseniz farkina varin diye yazdim bende
Ben bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
Ciddi söylüyorum konu sahibi arkadaş siz eve kapatın kendinizi elinizi ayağınızıda çekin her yerden kimseylede görüşmeyin ruh sağlığınız için önemli.
Ayıp değil tam tersi terbiyesizce bir yaklaşım bana göre,ne yazdığının bile farkında değil.Çok ayıp değil mi? resmen çocuk sahibi olmayanlara "kıskanıyorsunuz beni, nazar ettiniz" demiş. Tedavi görsem şu konuya kızardım
Şu ana kadar senden bebeğinden ve yuruyebildiginden haberim yoktu. Şimdi bir de benim nazarım degecek keşke yazmasaydinBen bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
O mesajlaştığı kişi benim sanırım. Forumda bana sorular sordu. Özelden cevap verdim. Yazdıklarımdan nasıl böyle birşey çıkardı, haset ettiğimi düşündü anlamadım.Farkindayim gercekten ben burdaki insanlarin hepsini kastetmedim oyle algi yarattiysam gercekten özür dilerim bende 6 yillik evliyim hergünüm aglamakla gecmiştir yeni hamileyim ve evliligim bu cocuga bagli ben burda bi rumuz vermek istemedim msjlastim biriyle ve onun rumuzunu vermek istemedim herkes hakkini helal etsin niyetim kötü degil benim cocugu olmayanlari ben en iyi anlarim
Bence hanımefendinin kendiyle sorunları var yoksa hiç tanımadığı insanlarla sırf forumda bebeğini konuştu diye neden nazar olsunO mesajlaştığı kişi benim sanırım. Forumda bana sorular sordu. Özelden cevap verdim. Yazdıklarımdan nasıl böyle birşey çıkardı, haset ettiğimi düşündü anlamadım.
Sanırım öyle. Ben de anlayamadım kendisini. Kim kıskanıp nazar edecekki? Allah isteyen ve bakabilecek herkese versin.Bence hanımefendinin kendiyle sorunları var yoksa hiç tanımadığı insanlarla sırf forumda bebeğini konuştu diye neden nazar olsun
Nazarın burdan olduğunu nerden çıkardınız. Sokakta da birinin nazarı değmiş olabilir. Ayrıca nazarın değmesi sadece buraya yazmayla bişey anlatmayla olmaz. Sizin bir lafınızı ederler falan filan işte her neyse... Nazardan çok korkuyorsanız evinize çekilip kimseyle falan muhattap olmazsınız ve takılıp düşmezsinizBen bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
Siz değilsiniz. Sanırım ortalığı ben karıştırdım. Çocuğu olmadığı için çok incindiği uzun uzun yazan bu konuda konu açan bir sayfada sizinle "seninki kaç kaftalik benimki şu kadar filan diye yazısınca" bende uyardım. Dedimki konu sahibi yanında böyle şeylerin konuşulmasınndan rahatsız olduğunu yazmış dedim. Çünkü konu sahibi Hastanede hamilelerin kendi arasinda konusmasini duymaktan parkta bebegini seven anneden, akrabalarınin ikinci bebek haberini vermelerinden hatta kendi evinde yan daireden cocuk sesi sevme sesinden vs gibi rahatsız olduğu uç ornekler vermiş. O da o konunun altına bende yeni hamileyim 24 haftalık sizinki de 23 mu ay çok yakınız falan tarzı bir sohbet ediyorO mesajlaştığı kişi benim sanırım. Forumda bana sorular sordu. Özelden cevap verdim. Yazdıklarımdan nasıl böyle birşey çıkardı, haset ettiğimi düşündü anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?