Evet maalesefOff cok kotu ya nerden yasiosun canim? Istanbul?
Heryer ayri bi dert offfYeminle bende korkuyorum..zaten herşeyden korkuyorum
Senon yerinde olsaydım ben..Iyi geceler, hemen konuya giriyorum ben fransada yasiyorum ve bi kac ay once kapandim. Gecenlerde cezair de bi terrorist grup fransiz rehine öldürdü. Ben bugun duydumki burdaki fransizlar cok ofkelenmis ve bizde muslumanlara aynini yapalim gibi tweetler atilmis. Birisi kapali bi bayani ailesinin onunde kafasini keselim fln yazmis. Kendim icin korkmadim ama ilk kez burda yasamaya devam edebilirmiyiz diye dusundum, cocuklarimiz icin. Biz boyleysek onlar nolucak diye. Burda anaokulda cocuklara es cinselligi ogretiyolar, ve insanlar isterse kiz isterse erkek olabilir bu kendi ellerinde olan bi sey fln diye bi suru sacmallik. Ben artik turkiyeye kesin donus yapmayi dusunuyorum ama nasil olur bilmiyorum. Sizin fikirlerinizi almak istedim. Ben burda universite ucuncu senemdeyim. Ve diploma alicam insallah bu sene. Muasebe okuyorum ve burda ve master yapmak istiyodum. Yurtdisinda okuyup turkiyede is bulan tanidiniz falan varmi kizlar, olabilirmi acaba. Donupte is bulamazsak napariz yani bi suru soru isareti. Fikirlerinizi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?