Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar burda 30 yas ustu evlenmek isteyip evlenemeyen konulari gorunce korkuyorum bende oyle olmam dimi?
Evlenenlerin başı göğe ermiyor merak etme kocasız kalmazsınKizlar burda 30 yas ustu evlenmek isteyip evlenemeyen konulari gorunce korkuyorum bende oyle olmam dimi?
Deme yaaEltimin kızının küçük görümcesi de aynı böyleydi, 106 yaşında hala bekar, evlenemedi.
Allah sonunuzu benzetmesin.
Çok üzüldüm.
Bunlari yapiyorum aslındaDüşünecek başka şeyler bulmana yardımcı olayım.
Hangi kitabı okusam
Yarın ne giysem
Nereyi gezsem
Anneme nasıl bir iyilik yapsamda sevindirsem
Babama aynı şekilde
İNnancliysan ibadetlere yogunlasma ki zaten inançlı olunca evliliginde kadare dahil olduğunu bilmen lazım
Birilerine yardım etme
Temizlik yapma
Bir iş bulup çalışma Allah aşkına bunları yap.
İnan hiç belli olmuyor. Yatıp kalkıp acaba bugun evlenir miyim diye düşünüyor gibisinBunlari yapiyorum aslında
Her gun dusundugun dogrudur ama her an düşünmüyorum neyse kiİnan hiç belli olmuyor. Yatıp kalkıp acaba bugun evlenir miyim diye düşünüyor gibisin
Bak neyi fazla dusunur,takarsan onla imtihan olursun.Onunde sonunda evlenecen dua et Allah karşına merhametli,efendi kıymet bilen bir adam çıkarsın. Burada açtığın konulara hiç kimse net bir şey söyleyemez kimse geleceği bilemez. Gaybi ancak Allah bilir,sabret. Fazla düşünme zamanı gelince sende gorecen (Argo yazacaktimda yukarda dua edince bu yazıya gitmez diye yazmadım,umarım anlamisindir)Her gun dusundugun dogrudur ama her an düşünmüyorum neyse ki