Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam ister 2 işte çalışır ister 12 işte.öncelikle iyi akşamlar kızlar 2 gün önce ağlaya ağlaya gözüm şişti diye konu açtım nişanlım askerde ve doğum günüm için. bana 1 milyar harcıycam diyip yüzüme vurması kayınbabamın evlat ayırımı kızına yaptığını ama bize yani oğluna yapmadıgını ifade ederken burda herkes bana tepkisini koydu bakın arkadaşlar orda hiçbirşey görüldüğü gibi değil kaynanamla kayınbabamın nasıl biri olduğunu bir ben bir allah biliyor öncelikle kaynanamın aklı dengesi yerinde dğeil ki bunu ben tek söylemiyorum herkes söylüyor nişanlanmadan öncede benim nişanlım çalışmıyordu hiç birşekilde ve ben onunla mutlu bir hayatım olsun dedim ki.parada gözüm olmadı olmazda.Şimdi gelelim kayınbabama 1.kayınbabam 2 işte çalısıyor durumu iyi olmasına rağmen beni kurban bayramında (ben hiçbirşey dememişken ) karşısına aldı ve dediki benimde kızım yeni evlendi elimde avucumda yok onun mutfak eşyaları şu bu ben karşılıyorum sana bu bayramda birşey yapamıycaz diye konuştuki ben şaşkına döndüm bizde böyle şeyler çok ayıp kaçkere para mevzusunu açtı hepte kendi kızını ortaya atarak.ben ve nişanlım ayrı memleketteyiz ve bir gün nişanlım bize geldi parasıda cebinde kalmamıştı ayrı memleketeyiz neyse nişanlım babasını arayıp para istedi babası ise yok diyip telefonu cebine attı bende kalkıp ayıcıgımı götürüğ sattım ki o günleri hiç unutmam kayınbabam bizi çok yarı yolda koydu bu para konsuunda.alışverişe çıktık sandık alışverişini yaptık 1 milyar tutu kalynanamla seslerini duydum bu parayı çıkartacam onlardan diyerek kalkıp babamın arkadaşı televizyonu satıyordu o televizyonu götürdü parasınıda vermedi ki biz istemedik isteyemeyizde.yani benim orda kızına para veriyor dememin sebebi kızı evli olmasına rağmen kocasına parayı yedirtmesini rağmen öz oğluna hiçbirşey yapmadı.. ben çok kınandım cidden çok üzüldüm