• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burdan Aldığım tepkiler !

Ya hu sanki adamla beraber gidip çalışmış ta hakkınızı yemiş gibi veryansın ediyorsunuz. Kimse size yardım etmek zorunda değil. Evliliğiniz boyunca aileler geçindirmeyecek sizi. Kimsenin cebine güvenerek evlilik yapmayın, kendinize güvenerek evlenin.

Kp iki işte çalışıyor

Sen ve nişanlın da birer işte çalışırsanız eder iki iş

Gelir paracıklar

Başka şehre nişanlısının yanına gelip
Babasından telefonla para istemek normal mi

Para dediğin bankadan kart ile çekiliyor babası telefonuna şifre atıp o da bankadan mı çekecekti

Parsını ayarlayıp gelsin parası azsa ona göre hareket etsin

Kp belki de burnu sürtsün de çalışsın diye uğraşıyor ama siz hala asalak olarak yaşamalı nişanlım diyorsunuz

Asıl sebebi kayinpederiniz nisanliniz çalışmaması buda sana yansıtıyor nisanlinizla askerden geldiğinde çalışsın paranız biriktirin öyle evlenin hiç Bir beklentiniz olmasın bu durumu böyle kabul edin daha fazla üzülmeyin insanların karakterini degistiremezsiniz

yılbaşında hediye geleneği
satın hayat kurtaran ayicik
harikalar diyarında yaşıyorsunuz herhalde
ilk defa bir konu hakkında inandırıcı olmadığını dile getiriyorum
Faketir umarım , umarım bir kadın bu kadar saçmalamıyordur dünyada bir yerlerde... ama sanmıyorum, abimin şartlarını işini maaşını bile bile evlenip şartlarından 5 senedir şikayet eden , çalış o zaman deyince de 636474784 tane bahane üreten kanlı canlı bir yengem var.. varlar yani....

"kayınbabam 2 ek iş yapyor gündeliği 200 lira diğer iştede 2 bucuk milyar para alıyor kaynanamın kolu boynu bilezik dolu "

şu ifadelere bakar mısınız, gündeliğini maaşını falan sen nerden biliyosun sanane kaynananın bileziklerinden insan yüzsüz olacak bu devirde valla

Yani ayrıl madem biz ne yapabiliriz? Evet çok kötülermiş gerçekten diyince sen mutlu olmıcaksın ki.. madem ailesinde değersiz olan nişanlınla evleneceksin sende değersiz olacaksın. .

öncelikle iyi akşamlar kızlar 2 gün önce ağlaya ağlaya gözüm şişti diye konu açtım nişanlım askerde ve doğum günüm için. bana 1 milyar harcıycam diyip yüzüme vurması kayınbabamın evlat ayırımı kızına yaptığını ama bize yani oğluna yapmadıgını ifade ederken burda herkes bana tepkisini koydu bakın arkadaşlar orda hiçbirşey görüldüğü gibi değil kaynanamla kayınbabamın nasıl biri olduğunu bir ben bir allah biliyor öncelikle kaynanamın aklı dengesi yerinde dğeil ki bunu ben tek söylemiyorum herkes söylüyor nişanlanmadan öncede benim nişanlım çalışmıyordu hiç birşekilde ve ben onunla mutlu bir hayatım olsun dedim ki.parada gözüm olmadı olmazda.Şimdi gelelim kayınbabama 1.kayınbabam 2 işte çalısıyor durumu iyi olmasına rağmen beni kurban bayramında (ben hiçbirşey dememişken ) karşısına aldı ve dediki benimde kızım yeni evlendi elimde avucumda yok onun mutfak eşyaları şu bu ben karşılıyorum sana bu bayramda birşey yapamıycaz diye konuştuki ben şaşkına döndüm bizde böyle şeyler çok ayıp kaçkere para mevzusunu açtı hepte kendi kızını ortaya atarak.ben ve nişanlım ayrı memleketteyiz ve bir gün nişanlım bize geldi parasıda cebinde kalmamıştı ayrı memleketeyiz neyse nişanlım babasını arayıp para istedi babası ise yok diyip telefonu cebine attı bende kalkıp ayıcıgımı götürüğ sattım ki o günleri hiç unutmam kayınbabam bizi çok yarı yolda koydu bu para konsuunda.alışverişe çıktık sandık alışverişini yaptık 1 milyar tutu kalynanamla seslerini duydum bu parayı çıkartacam onlardan diyerek kalkıp babamın arkadaşı televizyonu satıyordu o televizyonu götürdü parasınıda vermedi ki biz istemedik isteyemeyizde.yani benim orda kızına para veriyor dememin sebebi kızı evli olmasına rağmen kocasına parayı yedirtmesini rağmen öz oğluna hiçbirşey yapmadı.. ben çok kınandım cidden çok üzüldüm
Bunlari bile bile mutlu olacaginizimi saniyorsunuz.

Faketir umarım , umarım bir kadın bu kadar saçmalamıyordur dünyada bir yerlerde... ama sanmıyorum, abimin şartlarını işini maaşını bile bile evlenip şartlarından 5 senedir şikayet eden , çalış o zaman deyince de 636474784 tane bahane üreten kanlı canlı bir yengem var.. varlar yani....

hadi zamanında okuması olmayan mesleği olmayan kadınlar vardı simdikilerr her şeyi olup da oturduğu yerden para bekliyor
bir de ben şu ayiciga aşırı takıldım nasıl bir şeymiş yaa
geçen altın bilekligi bozdurdum ev kirami anca ödedi

Evlenince nasil gecinmeyi planladiniz pembe?kp iki maasli diye mi guveniyorsunuz?
Adam vermez vermez.
Yakasina mi yapisacaksin?
Sana gore haksizliktir kp e gore en dogrusu boyledir belki.
Haksizssin haksizssin haksizssinbosuna cocuk gibi aglayip durma.
Otur bir dusun tart..
Issiz gucsuz adamla bir yuva kuracaksin .
Hic mi korkmuyorsun?
Ben issiz oldugum donemlerde babamdan bir 20 lira isteyemezdim.
Siz neyi neyle yapip kuracaksiniz vallahi cok ilginc.
Nisanlin babasinin sirtinda bir yumru belli ki.
Adam bikmistir somurulmekten.
Adam gibi calisin kazanin.kendi paranizin efendisi olun.
Kp de olsa kimsenin kesesine goz dikip hesap sormayin

hadi zamanında okuması olmayan mesleği olmayan kadınlar vardı simdikilerr her şeyi olup da oturduğu yerden para bekliyor
bir de ben şu ayiciga aşırı takıldım nasıl bir şeymiş yaa
geçen altın bilekligi bozdurdum ev kirami anca ödedi

Getirin yiyim , bir uyanık bunlar! Ben bayılıyorum her sabah kalkıp işe gitmeye hergün 50 kişinin derdiyle uğraşmaya!
Ay memlekete geldim annem de anlattı 3-5 şey kendimi zor sakinleştiriyorum zaten şu anda , bir de üstüne bu konu tam süper oldu:KK62:

Ayıcığını bozdurmak fikri de kalsın bir köşede , lazım olur günün birinde sıkışırsak çıkaralım yastık üstündeki ayıcıkları elden :D bu devirde ayıcığa yatırım yapacaksın , altın falan hikayeymiş baksana. yılbaşı hediyesi olarak çocuk ayıcık alaymış bari, geleceğe yatırım olurmuş :-)

Valla bi adam nisanlanmasini biliyorsa nişanlısının yanına gezmeye geliyorsa kusura bakmasın da babasından para istemesin bi zahmet .
Hata senin işi gücü olmayan adamla neden nişanlandin ki mantıksız tamamen?
Kayinpederin isterse trilyoner olsun size bir şey yapmak zorunda değil tek beklentin nisanlindan olsun.
Yok bana uymuyor karsilamiyor beklentimi diyorsan da ayrilacaksin.

Back
X