Kizlar şimdi biliyorum musluman ulkesinde olmamiza ragmen dinin emrettiği şeyi soyleyince resmen sosial şiddete maruz kaliyoruz. Dini bir kenara koyarsak bile lutfen bedeninizi, dudaklarinizi hislerinizi helaliniz olmayan birine harcamayin. Onun yaptiklari unutulur ama senin tenin dudaklarin unutmaz. Hiçbir şeyin garantisi yok hayatta evlenin helal olun sonra istediğinizi yapin. Neyse asil konuya gelirsek şerefsiz bir insan niteliğinde biriyle karşilaşmişsin. Bundan sonra benim suçum ne, bana neden yapti demekle birsey duzelmiycek. Çunki bazi insanlar için neden? Diye bir kavram yok. Şerefsizlikleri nereye surukluyorsa oyle de yaparlar. Senin yapacağin şey aklinda eskileri dondurup dolandirmamak. Seviyorsa onu sevsin. Ben oyle biri tarafindan sevilmek istemezdim. O adamdan ne köy olur ne kasaba. Ne de bir eş. Lutfen kendini yipratma. Herkesin yaşayacaği turden, milyonlarca insanin muzdarip olduğu bir durumdasin şu an. Bu durumdan ya kendi kendini kurtaricaksim ya da o kizi arayip, o adami arayip neden yaptin diyerek kendini ezdireceksin. Ben evliyim. Eşim bana sadik. Benim için herseyi yapar. Ama buna ragmen beni aldatsa bir kelime dahi soylemeden boşanma davasi açar hiç muhattap bile olmam. Çunki kendime değer veriyorum. Benimle beraberken başkasina meyleden biriyle yillarimi da geçirsem konuşacak birşeyim olamaz. Bu kafada olmak lazim. Aldatmak insan ilişkisinin rezillikee geleceği son noktadir. O yuzden neden nasil diyerek kafani yorma. Yalniş insana denk geldim, aldatildim ama ezilmedim dimdik ayaktayim diyceksin. Ve kadin gucunu gostericeksin. Yok oyle neden beni aldattin, neden beni sevmedinler. Ezdirmeyin kendinizi ya. Pipisi olan herkes erkek değil işte. Uzuntunu yaşa zamanla beraber unut gitsin