Ben tabiki kimsenin tercihine laf edemem. Sadece insanlara guvenilmiyor işte. Guveniyorsun. En guzel duygularini veriyorsun ama onun niyeti seninki gibi saf olmaya biliyor. O yuzden bu tur islerde dikkatli olun diyorum. Ben 1 sene sevgililik ve 6 ay nisanlilik donemi sonrasi evlendim. Yarin 2 senemiz tamam oluyor evliliyimizin Allahin izniyle. Ben kendi yaşadiğimi soyleyim o zaman. Bizim hiç cinsel konumuz dahi olmadi. O yuzden ilk gecemiz çok guzel çok heyecanli olmuşdu. Ben mesela evlenmeden once dokunamamişdim, o tur şerait de yaratmamişdim. Hiç içinde cinsellik geçen bir tek cumlemiz dahi olmadi. Ilişkimiz aşkimiz hep çok canli oldu. Cinsellik yoksa aşk yok demek değil. Yoğun çalişirdik hafta içi o yuzden hafta sonlarini iple çekerdik buluşmak için. Tabi birbirimizi arzuluyorduk. Hayeller kuruyorduk. Evlendikden sonra itiraf ettik

Ilk el ele tutuşmamizda nişanliydik ve o tarihi eşim dahi hatirliyor çok romantik olmuşdu çunku

evlendikden sonra ama cinsel hayatimiz çok renkli ve canli. Yani bir sorunumuz yoktu hicbirimizin) ben kimsenin tercihine karişmiyorum ama guvenilmez insanlar aşiri fazla ve altin gibi hislerinizi, altindan degerli bedenlerinizi gerçekten onu hakeden insanlara saklayin derim

o yuzden buna bir tecrubeydi diyip geçmek biraz bana garip geliyor. Cinsellik hayatin en guzel tecrubesi ve bu tecrubeyi olur olmaz insanlarla heba etmemek gerek bence