- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.601
İdrarınız ilk idrar değilse ve sıvı alımına dikkat ettiyseniz yapabilirsinizOvulasyon testini şuan yapsam olur mu kasık agrisi ve akıntı başladı galiba bugün koyulasacak
Hayir ilk idrar değil uyandığımdan beri de hiç sıvı almadimİdrarınız ilk idrar değilse ve sıvı alımına dikkat ettiyseniz yapabilirsiniz
İkinci idrar ile yapılır evet yanlışlık yok. Zaten yumurtlama belirtileriniz varmış testin resmini yollarsanızİnanamıyorum koyar koymaz koyulasti test atacağım birazdan
Canım sıvı akmadiysan 2 saat evvelinden yapabilirsin ama ilk idrar için fikrim yokOvulasyon testini şuan yapsam olur mu kasık agrisi ve akıntı başladı galiba bugün koyulasacak
İlk idrar değildi ama ilk defa bu kadar koyu gördüm idrariİkinci idrar ile yapılır evet yanlışlık yok. Zaten yumurtlama belirtileriniz varmış testin resmini yollarsanız
Pik bu oluyor sanırım dimi kızlar ama ben dünü degerlendiremedim
Evet güzel koyulasmis bu gün dahil 3 gün diolar canım sen yap habirePik bu oluyor sanırım dimi kızlar ama ben dünü degerlendiremedim
Tesekkur ederim inşallah olur bu ayEvet pik bu zaten bugün ve bugünü takip eden iki gün önemli değerlendirin :)
Tamam canın değerlendirecem teşekkür ediyorumEvet güzel koyulasmis bu gün dahil 3 gün diolar canım sen yap habire
İnşallah tutar. Bence komple haftayı değerlendirTesekkur ederim inşallah olur bu ay
Ayy bende dayanamadım işte canim normal de 3 gibi yapardım akıntı olunca ahaa oldu galiba dedimİnşallah tutar. Bence komple haftayı değerlendirbende akşam 10 da yapacağım ovu testi acaba geç mi olur
Bende aşırı akıntılıyım ve ağrıAyy bende dayanamadım işte canim normal de 3 gibi yapardım akıntı olunca ahaa oldu galiba dedim
Aksam 8 e kadar dioalr canım yanlış bilmiorsamİnşallah tutar. Bence komple haftayı değerlendirbende akşam 10 da yapacağım ovu testi acaba geç mi olur
2 kere yapsam testim yeterli gelir mi acabaAksam 8 e kadar dioalr canım yanlış bilmiorsam
Bugün dahil 3 gün değerlendireceksinizPik bu oluyor sanırım dimi kızlar ama ben dünü degerlendiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?