- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.641
Benimde çok geç oldu piki görmem canim bugun 19.gun ve yeni pik olduhadı bol şans :) benım daha pık olmadı bugun 10.günüm regl sonrası. bnde bır pıkı gorseydım. bır gun aryala devam edıyoryuz suan
bende her cıktıgımda havuc alırım esıme sureklı verıyorum sperm ıcınde cok faydalıValla 1 kilo yemisimdir 2 gündür bitti evde havuç yok olsa daha yicem
evet ya benımde dun yaptım bıraz koyulasyor ama sanırım 2gune anca pık olur ınsallah yanı :) havuc ye bol bol catlama ıcınBenimde çok geç oldu piki görmem canim bugun 19.gun ve yeni pik oldu
Pik olunca mı başlıyorsun kuzu yemeyeValla 1 kilo yemisimdir 2 gündür bitti evde havuç yok olsa daha yicem
Etkisi var mı bilmiyorum ama ben dün bal yedim canim dene istersenevet ya benımde dun yaptım bıraz koyulasyor ama sanırım 2gune anca pık olur ınsallah yanı :) havuc ye bol bol catlama ıcın
akşam yıyım bende :)Etkisi var mı bilmiyorum ama ben dün bal yedim canim dene istersen
Eşlere faydasını bilmiyodum bak iyi oldu öğrendiğim ❤bende her cıktıgımda havuc alırım esıme sureklı verıyorum sperm ıcınde cok faydalı
Evet canım bu ay ilk defa gördüm piki ilk gördüğüm gün başladım yemeyePik olunca mı başlıyorsun kuzu yemeye
Bende ilk defa gördüm ölsem de gam yemem artıkEvet canım bu ay ilk defa gördüm piki ilk gördüğüm gün başladım yemeye
Ay çok güzel bi his bide yumurtlama akıntısını da çok net gördüm baya yoğun geldi inşallah hayırlısıyla çatlar da tutar hepimizin bebisleri olur inşallahBende ilk defa gördüm ölsem de gam yemem artık
karsılıklı yıyoruz bızde :)Eşlere faydasını bilmiyodum bak iyi oldu öğrendiğim ❤
Insallah canim insallah Ocak ayında hamis oluruzAy çok güzel bi his bide yumurtlama akıntısını da çok net gördüm baya yoğun geldi inşallah hayırlısıyla çatlar da tutar hepimizin bebisleri olur inşallah❤❤
Inşallah doğum gunum ocak ayında inşallah hediye gibi verir RabbimInsallah canim insallah Ocak ayında hamis oluruzbende akintidan anladim sabah
Inşallah faydasını görürsünüz ❤karsılıklı yıyoruz bızde :)
Cok Amin canim ne güzel bir hediye olur size deInşallah doğum gunum ocak ayında inşallah hediye gibi verir RabbimBurda bunun için uğraşan dua eden herkese nasip olur inşallah
ınşallah canımmInşallah faydasını görürsünüz ❤
27.si 2 tane yaptım birde dünkü testim buYumurtlama oldu mu acava bildiğim kadarıyla sende test yapıyorsun
Zaten 3 tane kalmış mecbur günde 1 tane yapıcammmYok canım gerek yok ki gündüz yap bir kere tamam 2. Gerek yok yani
Benim de dun ku böyleydi canim bugun pik i gördüm27.si 2 tane yaptım birde dünkü testim bu
Benim de belki koyulaşır. Ya öyle kötü bi zamana denk geldi ki eşimde gut var ayağı ağrıyor tuvalete bilr zor kalkıyo adam nasıl değerlendiricez bilmiyorumBenim de dun ku böyleydi canim bugun pik i gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?