Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Dün gece kadık ağrısından hiç uyuyamadım okula zombi gibi geldim :)

Bende aşırı akıntılıyım ve ağrı afedersin benim akıntım beyaz, şeffaf değil sende nasıl? Birde dün testin koyu mıydu nasıldı
Koyuya yakındı ama eşit değildi canim hatta kızlar yarına pik olur dediler akıntı yumurta akı gibi akiskan

Kızlar size bi şey sorucam bu ovülasyonda pik gördüm ben dün test yaptım ikinci yok denecek kadar azdı. Acaba bu kasık ağrım yumurtlama belirtisi mi ? Eğer öyleyse testte çıkardı dimi ?

2 kere yapsam testim yeterli gelir mi acaba
Sabah akşam yapabilirsin canim
Bugün dahil 3 gün değerlendireceksiniz
Evet öyleymiş tesekkurler canim
canım 12ıle 4 arası - akşam ise ; 8ıle 10 arası yapabılırsın 1saat sıvı alma :)
İlk idrar olmadigi müddetçe sabah yapabilirsin dedi burdan bi arkadaşım damlatir damlatmaz belirdi canim
pık olmus :) bol bol degerlendır canım
Tesekkurler canim
Evet pik canım bu
Tesekkur ederim

Sabah akşam yapabilirsin canim

Evet öyleymiş tesekkurler canim

İlk idrar olmadigi müddetçe sabah yapabilirsin dedi burdan bi arkadaşım damlatir damlatmaz belirdi canim

Tesekkurler canim

Tesekkur ederim
evet canım zaten baya net cıkmıs senn esınde sperm sorunu yoksa her gun var ıse bır gun ara ıle degerlendır

Kızlar benimde 27 28 pikti bugün sabah yaptım yine baya koyu 2 gündür 1 kilo havuç yedim ama hala çatlamamış gibi sizce nasil

Eklentiler

• 20211229_082735.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…