- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.621
canım 12ıle 4 arası - akşam ise ; 8ıle 10 arası yapabılırsın 1saat sıvı alma :)Ovulasyon testini şuan yapsam olur mu kasık agrisi ve akıntı başladı galiba bugün koyulasacak
pık olmus :) bol bol degerlendır canımPik bu oluyor sanırım dimi kızlar ama ben dünü degerlendiremedim
2 kere derken canım anlamdim2 kere yapsam testim yeterli gelir mi acaba
Evet pik canım buPik bu oluyor sanırım dimi kızlar ama ben dünü degerlendiremedim
Koyuya yakındı ama eşit değildi canim hatta kızlar yarına pik olur dediler akıntı yumurta akı gibi akiskanBende aşırı akıntılıyım ve ağrıafedersin benim akıntım beyaz, şeffaf değil sende nasıl? Birde dün testin koyu mıydu nasıldı
Bir gündüz bir akşam2 kere derken canım anlamdim
Sabah akşam yapabilirsin canim2 kere yapsam testim yeterli gelir mi acaba
Evet öyleymiş tesekkurler canimBugün dahil 3 gün değerlendireceksiniz
İlk idrar olmadigi müddetçe sabah yapabilirsin dedi burdan bi arkadaşım damlatir damlatmaz belirdi canimcanım 12ıle 4 arası - akşam ise ; 8ıle 10 arası yapabılırsın 1saat sıvı alma :)
Tesekkurler canimpık olmus :) bol bol degerlendır canım
Tesekkur ederimEvet pik canım bu
evet canım zaten baya net cıkmıs senn esınde sperm sorunu yoksa her gun var ıse bır gun ara ıle degerlendırSabah akşam yapabilirsin canim
Evet öyleymiş tesekkurler canim
İlk idrar olmadigi müddetçe sabah yapabilirsin dedi burdan bi arkadaşım damlatir damlatmaz belirdi canim
Tesekkurler canim
Tesekkur ederim
Yoktur galiba canim hic gitmedik doktoraevet canım zaten baya net cıkmıs senn esınde sperm sorunu yoksa her gun var ıse bır gun ara ıle degerlendır
Anladım canım. Benim o akıntı geçti beyaza çevirdiKoyuya yakındı ama eşit değildi canim hatta kızlar yarına pik olur dediler akıntı yumurta akı gibi akiskan
Yumurtlama oldu mu acava bildiğim kadarıyla sende test yapıyorsunAnladım canım. Benim o akıntı geçti beyaza çevirdi
Yok canım gerek yok ki gündüz yap bir kere tamam 2. Gerek yok yaniBir gündüz bir akşam
hadı bol şans :) benım daha pık olmadı bugun 10.günüm regl sonrası. bnde bır pıkı gorseydım. bır gun aryala devam edıyoryuz suanYoktur galiba canim hic gitmedik doktora
baya koyu geldı banada canım bugun catlayabılır ama aksamKızlar benimde 27 28 pikti bugün sabah yaptım yine baya koyu 2 gündür 1 kilo havuç yedim ama hala çatlamamış gibi sizce nasil
Ay inşallah ya yumurtlamayı gördüm diye sevinirken bide çatlama stresi bastıbaya koyu geldı banada canım bugun catlayabılır ama aksam
evet ya oyle oluyor gerceten, çatlar ya havuc da yemıssın bayaAy inşallah ya yumurtlamayı gördüm diye sevinirken bide çatlama stresi bastı
Valla 1 kilo yemisimdir 2 gündür bitti evde havuç yok olsa daha yicemevet ya oyle oluyor gerceten, çatlar ya havuc da yemıssın baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?