- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.681
Bi hafta gemiş yaa ovülasyonda nasıl çıkıyo peki gebelik testi neden yapmıyosn ben duramam vallaYok 22 siydi
O nasil oluyor tekrardan mi yumurtlama oluyor kaç günde adet oluyorsun sen cnmHayır ovulasyon takipteyim halen
Yaptım negatif gebelikBi hafta gemiş yaa ovülasyonda nasıl çıkıyo peki gebelik testi neden yapmıyosn ben duramam valla
Bende pco var kuzum geç yumurtlama oluyor adet olmadan günler aylar sürüyor bazısının yumurtlaması instagramda bir gebenin günlüğü ebru ceylanda bir çok örneği var kimisi 112. Ci gün kimisi 60 günde yumurtlayan oluyorO nasil oluyor tekrardan mi yumurtlama oluyor kaç günde adet oluyorsun sen cnm
Himmmm analdim canım senin adetin o kadar gecikiyor mu pekiBende pco var kuzum geç yumurtlama oluyor adet olmadan günler aylar sürüyor bazısının yumurtlaması instagramda bir gebenin günlüğü ebru ceylanda bir çok örneği var kimisi 112. Ci gün kimisi 60 günde yumurtlayan oluyor
Yok o kadar fazla gecikmiyor kuzumHimmmm analdim canım senin adetin o kadar gecikiyor mu peki
Hım aman iyi insan çok fazla stres olur o zaman ben bilmiyorum canım yoksa sormazdim test falan yaptinmi diye sen 22 deyince ondan sordum canim olsun sağlık olsun da hayırlısı olsun hakkında canım o zaman ovu testine devam senYok o kadar fazla gecikmiyor kuzum
Anladım cAnım hayırlısı yaa Allah en Kısa zamanda versn hepimize inşYaptım negatif gebelik
Yok canım önemli değilHım aman iyi insan çok fazla stres olur o zaman ben bilmiyorum canım yoksa sormazdim test falan yaptinmi diye sen 22 deyince ondan sordum canim olsun sağlık olsun da hayırlısı olsun hakkında canım o zaman ovu testine devam sen
Amin inşallah kuzumAnladım cAnım hayırlısı yaa Allah en Kısa zamanda versn hepimize inş
İnsAllah aminnnn canımYok canım önemli değilHepimizin hakkında hayırlısı olsun tez vakitte gebiş oluruz inşallah
Yok canım yapmadım misafirim var yatılı giremiyorum buraya da olmadım da adet test de yapamadım bugunNaptın canım yaptınmı test? Merak ettm adet günün bugün
Canım miyom cıkmıs ama yumurtalık falan normal onun için de sogan suyu iç erir bak nasıl yapılıyo netten deKizlar transvajinal sonucum nasil.
Eki Görüntüle 2978428
Vermıycem dedim ya canım daha bugundi günüm geçsin iyice trdtlet de koyulassın oyle vericem haftaya veririmOKYANUS302 okyanus ne yaptın kan vercek miydin
Öbür aya devam et mutlaka bırakma testiKızlar çok üzgünüm lekeleniyorum adet olcam sanırım. Demek ki bat doğru yumurtlama yoktestimi yaptım sonucu bekliykorum
Silik bir çizgi görüyorum canimMerhaba arkadaşlar bata 5 gün var
Eki Görüntüle 2978553
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?