Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik olur dedik yanıldık kızlar bugün testim böyle off

Eklentiler

• IMG_20211229_215850.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 33
Hadi yaa ayyy inşallah gelmezz yaaa canım çok heyecanlı be zaman da geçmiyo

Hanımlar morale çok ihtiyacım var pazar günü hamile olduğumu öğrendim beta 39 çıktı dün kan verdim 50 olmuş kimisi düşük diyor kimisi daha yeni olduğundandor diyor pazar günü doktorda daha çok yeni kadın doğuma gözük dedi salı gününe kadın doğuma randevu aldık biraz kuruntu yaptım biraz öncede çok az kahverengi lekelenmem oldu korkuyorum sizce endişelenmeli miyim lütfen yardım edin

Malesef yaa normalde pzar günü 39 çıktıysa dün 80 lerde çıkması lazımdı 2 günde 2 katı çıkması lazım ve lekelenme de gelmemesi lazım sen acil doktora git kimyasal olabilir

Kuzu sen hamilesin sanırım. Belirtin var mı ağrı falan?
İlk oldu da şu iki gün iyiyim canım kasık agrısı bel agrısı hepsi oldu rabbim sana da bütün bekleyenlere de nasip etsin inşallah
Canım 78 cıkması gerekıyodu yükselmiş ama az yukselmıs leken var demissin kimyasal olma ihtimali yüzde 80 ama sağlıklısın yakın zaman da yine kalırsın kürtaj olsan daha mı iyi rabbim hayırlısı olsun diye dua et
Miyom gebeg i engellermi
Doktora sor tabi canım oldugu yere baglı diye biliyorum ama sogan suyu kesinlikle iç

Ben de cok meraklıyım bu konuda ama yatılı misafir olunca ne buraya dahil olabiliyorum fırsat yaratıp bakıyorum inan ki evdeki her seyi kaldırdım testler dolabın dibinde alamadım bugun Boyle gectı az ilerlesin ye bekliyorum kan verip sitres yaratmak da istemedim sanki kimyasal olsa her türlü olcak zaten bekle diyorum iyice ne olduğu belli olsun oyle git kana hayırlısı olsun hakkımız da canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…