• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız nasıl yapmıyorsun bende o kadar test olacak çoktan bitmişti kizzzz insan renk belirginleşiyormu diye merak eder canikom ya 🤭
Cıktı ya gerisi gelir olcakla ölcege çare yok canım ne yapım da adet olmadığım sürece yolunda gelen giden yok ölecek halim de yok 😂 oglumu erken öğrendim de ne oldu bu sefer bekliyorum bakalım

IMG20211230104501.webp

Cıktı ya gerisi gelir olcakla ölcege çare yok canım ne yapım da adet olmadığım sürece yolunda gelen giden yok ölecek halim de yok 😂 oglumu erken öğrendim de ne oldu bu sefer bekliyorum bakalım
Tabi canım orası öle de ama testlerin artık net çıkmasi lazım yani döngü günü uzun çünkü canım milletin kıpkırmızı çıkıyor vala 😕benim kafam rahat etsin diye verdim 😂

Nerden anladın canim bi doktora gitseydin yerlesmedr belki
Oğlumda hiç kan gormedim ben ped taktim leke görünce put gibi kaldım
Aaa kimyasal oldugnu nerden bliyosun doktora göründün mü
Kimyasal test de tespit edilen ultrason da gorunmeyen demek zaten testlerim de cızgı vardı sonradan bakamadım ne oldu bilmiyorum ama vardı

Kızlar ben de kimyasal gebelik geçiriyorum leke geldi sımdı muhtemelen aksama sökülcem 28ise 3 gün 29 2 gün sonra sökülmüş olcak M Mekap esarp esarp maviss_34 maviss_34
Hadi ya hey Allahım bu testler sanırım bizi kandırdı bende de kanda 2 neyse canım hayırlısı olsun hakkımızda insAllah 🤲 önümüzdeki aya insAllah nasip olsun canım 🌼🌼🌼🌼🌼

Oğlumda hiç kan gormedim ben ped taktim leke görünce put gibi kaldım
Kimyasal test de tespit edilen ultrason da gorunmeyen demek zaten testlerim de cızgı vardı sonradan bakamadım ne oldu bilmiyorum ama vardı
Cnm bence bi doktora görün. Cunku bende 1 sene önce aynı sen gibiydm benimde dış gebelik çıktı eğer gitmeseydim o beni öldürücekti içerde. O yuzden bi görün beta hcg yüksek çıkıyo mu ne durumda nedir kesnlkle gitmelisinn bnce

Back
X