Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Direk yapmıycaksın canım suseyi cekeyim sana suzcem sımdı 14 adet inciri 4 e bolup üstüne 1 litre hazır su sokup kaynatıyosun 10 dk dinlendirip suzuyorsun
Bunu 2 3 güne içeriz herhalde. Aslında doğal yolla uğraşmamayım vakit grçiyor tedavi olayım diyorum ama onu da istemiyoerum, bilemedim

Bunu 2 3 güne içeriz herhalde. Aslında doğal yolla uğraşmamayım vakit grçiyor tedavi olayım diyorum ama onu da istemiyoerum, bilemedim
Kontrol amaçlı git canım doktora ama elinden geleni de yap ben gittim hormonlara baktırdım kızlar bi ara bana bu tma pik degıl demislerdi onlar oyle dıyınce aklıma takıldı gittim yine muayne oldum hem progesteron hormonu baktırdım yumurtlama olmus catlamıs ama kalmadım o ay smear falan aldırdım normal her sey bı ara yumurtlama zmaanı gittim soldan yumurtlıycan yumurtan şu dedi ultrason da o ay da olmamıstı 3 ay kımyasal oldu bakalım 4 yada 5 artık kısmet rabbim nasip eder sen elinden geleni yap keciboynuzu da sımdı yapıyorum 18 tane elimle kırıp yıne 1 litre suda kaynatıyorum

Bunu ilk Saraçoğlunun sitesine bakarsan bir hafta yapıp bir hafta ara diyo ama ben esime 3 ay içirdim bıraktım yapmıyodum sımdı geri yapayım dedim ZeyElif

OKYANUS302 bir soruda size sorayım. Şimdi benim Bugün yumurtlamadan itibaren 9. Günüm. Kan testi versem çıkar mı. Bugün önemli bir gün bizim için sürpriz olsun istiyorum daa

Sağol canm zahmet oldu. Bundan bizde içsek nolurki? Ya işte 4 yıl korunmadım olmadı ya direkt aşılama mı istesem ya da tüp

Sağol canm zahmet oldu. Bundan bizde içsek nolurki? Ya işte 4 yıl korunmadım olmadı ya direkt aşılama mı istesem ya da tüp
öyle de deme canım rutin kontrol yaptır takip et zaten 2 mi 3 mü asılama direk yapmıyolar diye biliyorum tüp bebek de önce asılama deniyolar sonra tüp teyzem de oldu da zor sürec rabbim nasip etsin keciboynuzu mu dıyosun erkek için o eşin içebilir sen incir iç canım

Bu kadar süzüp soğumaya sonra buz dolabına koyuyorum hemen içtim bi bardak burdaki bardakla da esime geldi mi iç derim hemen rabbim nasip etsin zor süreç cidden sabır gayret nasip işi

Eklentiler

• IMG_20211231_163146.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 35
Adetimi bekleyeyim alayım keçiboynuzu ve inciiri

Bu kadar süzüp soğumaya sonra buz dolabına koyuyorum hemen içtim bi bardak burdaki bardakla da esime geldi mi iç derim hemen rabbim nasip etsin zor süreç cidden sabır gayret nasip işi
Şifa olsun inşallah. Kendiminkini bekletirim de eşime alayım keçiboynuzu bekletmeye gerek yok o içsin

Şifa olsun inşallah. Kendiminkini bekletirim de eşime alayım keçiboynuzu bekletmeye gerek yok o içsin
Yaradığına inanıyorum İbrahim Saraçoğlu sitesine de bakabılırsın detaylı orda da yazıyo kürler bide burda sperm sorunu yaşayanların topiklerini okuyodum ben orda düzenli kullanım sonrası test verenlerin sayı ve hız baya artmıs bizimkinde sorun yok ama olsun sğrec hızlansın destek olsun diye yapıyorum ben de bide evicap E içiriyorum destek kendim zaten kullanıyorum folik asit le magnezyum d vitamini folat iyot B12 falan nasip iste olcak elbek saglıklı olsun herseyin hayırlısı olsun ama üzülmedim mi üzüldüm nasip

İnsan üzülüyor yaa bende şuan üzgünüm nedenini bilmediğim şekilde. Belki hamileyimdir belki adet olcam bilmiyorum. Eşimin bi sorunu var mı bilmiyorum ben gideyim onu da götürücem. Bende folat ve d vitamini içiyorum birkaç birşey dha alayım gerekirse. Adetim bugün normalde idrar testini ne zaman yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…