Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac günde bir oluyosun o önemli yumurtlama her zaman aynı vakit olmuyo erken belki 15 de gorursun döngün kaç gün
canım 28gunde bır oluyorum bazen 29. evet normalde 12.14. arası oluyordu ınsalla 15ı gıbı yumurtlama gorurum ıncırde yedım aslında ama ıncır suyuda yapıyım ben

Ben her sabah uyanınca 1 tane incir yiyorum o kadar

Düzenli oluyorsan mutlaka gorursun sıkma canını daha var vaktin benim 11 günü 12 13 genelde ama gecen ay 15 gün gordum ben de 28 günde bi oluyorum daha vaktin var
canım 28gunde bır oluyorum bazen 29. evet normalde 12.14. arası oluyordu ınsalla 15ı gıbı yumurtlama gorurum ıncırde yedım aslında ama ıncır suyuda yapıyım ben

Düzenli oluyorsan mutlaka gorursun sıkma canını daha var vaktin benim 11 günü 12 13 genelde ama gecen ay 15 gün gordum ben de 28 günde bi oluyorum daha vaktin var
düzenli olurum aynen, ıkı asılama oldum gecen ay negatıf, ılk asılamam kımyasal oldu
bıraz ara verdım. ınsallah ya

Bekle canım bakalım bi gözük kesinlikle adet olunca hormon falan baktır kafan rahat sal ben de gıdıcem tsh falan baktırcam tekrar insallah nasip olcak inanıyorum ben
Evet adet olmayı bekliyorum randevu için

Canım geceden mi hazırlıyoruz
Gün içinde yap cam siseye koy 3 günde bitiyor süzünce cekeyim sabah aksam içince zaten bittirince bi daha fazla beklemiyo zaten yapcam diye yetıstıremıyosun 2 kılo alsan yeter

Gün içinde yap cam siseye koy 3 günde bitiyor süzünce cekeyim sabah aksam içince zaten bittirince bi daha fazla beklemiyo zaten yapcam diye yetıstıremıyosun 2 kılo alsan yeter
2 kiloyu direkt yapıcaksam ne kadar su kullanayım

2 kiloyu direkt yapıcaksam ne kadar su kullanayım
Direk yapmıycaksın canım suseyi cekeyim sana suzcem sımdı 14 adet inciri 4 e bolup üstüne 1 litre hazır su sokup kaynatıyosun 10 dk dinlendirip suzuyorsun

Eklentiler

• IMG_20211231_152603.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…