Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni yılımız kutlu olsun arkadaşlar hepimizin duaları dilekleri kabul olsun sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah Allah hepmzn gönlüne göre versn sağlık huzur bereket versin
Aminnnn canım mutlu sağlıklı senelere insAllah

Kızlar günaydın. Çok mutsuz uyandım Bugün. Belirtiler azaldı gibi
Canını niye sıkıyosun canım bu ay olmaz diğer ay olur ama cok saglıklısın olur yani suda balık tutmak gibi bısey kalıyosun yine derde kalıyosun bu sefer yok kımyasal mı yok saflık mı telas telas bu bi süreç Boyle gıdıyo

Ya çok belirtim vardı ama çok üzüldüm bi anda kesildi sanki

Valla saglıklı gebelik bi olsun aldığım pulları balonları stantları kurup oyle duyurcam hemen gorur gormez heves ettim aldım pembe mavi pullar cinsiyet balonu stant soyledim ne oldu rabbim en mutlusundan kullanmayı nasip etsin inşallah kalktım ayaga çabalamaya devam ediyorum hemen kürleri yaptım içmeye başladım illa ki nasip olcak inanıyorum aldığımız labaquik testler 200 olmus arkadaslar ben en son 110 a almıştım sok oldum

Sonunda bende adet oldum belirsizlik kötü birşey vala ben olunca seviniyorum sağlıklı olması açısından buralara artık girmem bende çok stres yapıyor yok erken gebelik silik çizgi mizgi stres oldum ben kafa dinleyim azıcık inanıyorum o zaman daha kolay olacaktır r
Tavsiyem sizde deneyin hadi kendinize cici bakın güzel haberlerinizi alırım insAllah adet oldukça umut var kızlar Allah'a emanet olun adet bekleyenler hamilelik haberi alırsınız insAllah öptüm sizleri görüşürüz başka zamanlarda insAllah kizlar silik çizgilere çok kapılmayın net kırmızı pembe çizgi görmedikçe umutlanmayin derim lakin ben öle yapicam iki aydır beni kandırıyor testler

Hayırlısı olsun yükselmeye calısıyo dusuyo HCG sanırım OLmayan bi seyi o sekılde cıkarması mümkün degıl isterse 40 saat dursun ben gunum de adet olurum simdiki zaman cidden degısık seyler var rabbim saglıklısını nasip etsin canım burayla alakası yok olcagı varsa her turlu olur ama sen bilirsin yine de cok kafana takmadan yola devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…