- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.121
Aminnnn canım mutlu sağlıklı senelere insAllahYeni yılımız kutlu olsun arkadaşlar hepimizin duaları dilekleri kabul olsun sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah Allah hepmzn gönlüne göre versn sağlık huzur bereket versin
Offf canım çok sıkıldıBilmiyorum canım ne desem umutlancan oyle hıssettim iki üç gün bekle 13 gün bi daha bak varsa vardır yoksa yoktur dyim bu arada güzel mutlu yıllar dilerim
Bat ne zamandır senin bende halen regl olmadimMutlu yıllr kızlarben hala hala hastalanmadım testte negatif
Canını niye sıkıyosun canım bu ay olmaz diğer ay olur ama cok saglıklısın olur yani suda balık tutmak gibi bısey kalıyosun yine derde kalıyosun bu sefer yok kımyasal mı yok saflık mı telas telas bu bi süreç Boyle gıdıyoKızlar günaydın. Çok mutsuz uyandım Bugün. Belirtiler azaldı gibi
Ya çok belirtim vardı ama çok üzüldüm bi anda kesildi sankiCanını niye sıkıyosun canım bu ay olmaz diğer ay olur ama cok saglıklısın olur yani suda balık tutmak gibi bısey kalıyosun yine derde kalıyosun bu sefer yok kımyasal mı yok saflık mı telas telas bu bi süreç Boyle gıdıyo
Günaydın canım iyi olmaya calısıyoruz işte sen nasılsın agrım gectı ama degısık bi kanama camur gibi kahve ilk zaman damar gıbı pıhtılı biter insallahGünaydın kızlar nasılsınız
Canını sıkma hiç olcakla ölcege çare yok Allah ne yazdıysa onu yasıyoruzYa çok belirtim vardı ama çok üzüldüm bi anda kesildi sanki
Canını sıkma hiç olcakla ölcege çare yok Allah ne yazdıysa onu yasıyoruz
Kan da çıkardı olsaydı canım kendini cok kaptırma ama bekle bugun 10 gün demi 2 gün daha gecsın yada 3 bi daha gebelik bak varsa vardır yoksa yokturErken yapmış olabilir miyim acaba ?
Hayırlısı olsun yükselmeye calısıyo dusuyo HCG sanırım OLmayan bi seyi o sekılde cıkarması mümkün degıl isterse 40 saat dursun ben gunum de adet olurum simdiki zaman cidden degısık seyler var rabbim saglıklısını nasip etsin canım burayla alakası yok olcagı varsa her turlu olur ama sen bilirsin yine de cok kafana takmadan yola devam etSonunda bende adet oldumbelirsizlik kötü birşey vala ben olunca seviniyorum sağlıklı olması açısından buralara artık girmem bende çok stres yapıyor yok erken gebelik silik çizgi mizgi stres oldum ben kafa dinleyim azıcık inanıyorum o zaman daha kolay olacaktır r
Tavsiyem sizde deneyinhadi kendinize cici bakın güzel haberlerinizi alırım insAllah adet oldukça umut var kızlar Allah'a emanet olun adet bekleyenler hamilelik haberi alırsınız insAllah öptüm sizleri görüşürüz başka zamanlarda insAllah kizlar silik çizgilere çok kapılmayın net kırmızı pembe çizgi görmedikçe umutlanmayin derim lakin ben öle yapicam iki aydır beni kandırıyor testler
Benim dündü 26 günde bir oluyordum ve benim hiç gecikmez yani erken gelir geç gelmezBat ne zamandır senin bende halen regl olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?