- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.141
Yapmadım canım korkuyom yaa yarınyapcam yarın adete bi gün kalcak son bi tane kaldı testm hem ondan canım sen nasılsın35kvk naptın ? Test yaptın mi Bugün
Valla benim belirtiler çok çok azaldı. Bekliyorum bendeYapmadım canım korkuyom yaa yarınyapcam yarın adete bi gün kalcak son bi tane kaldı testm hem ondan canım sen nasılsın
Benm aynı kasıklrm agrıyo arada bekimde agrıyo bende beklym bekleym bakam sabredelm canım hayırlısı canımızı sıkmaylmValla benim belirtiler çok çok azaldı. Bekliyorum bende
Yapma valla geciksin oyle yap sürekli yaptık da ne oldu geciksin bakmak istersen yap adam akıllı günün gecınce kana git hiç acele etme daha cok üzülüyo insanYapmadım canım korkuyom yaa yarınyapcam yarın adete bi gün kalcak son bi tane kaldı testm hem ondan canım sen nasılsın
Evet üzülüyoz anca çok üzüldm bi daha üzülürsm zor atlatcmYapma valla geciksin oyle yap sürekli yaptık da ne oldu geciksin bakmak istersen yap adam akıllı günün gecınce kana git hiç acele etme daha cok üzülüyo insan
Belirtilerim azaldı biraz onda. Çekiniyorum.Benm aynı kasıklrm agrıyo arada bekimde agrıyo bende beklym bekleym bakam sabredelm canım hayırlısı canımızı sıkmaylm
Olmazsada diğer aya canım üzülme yaa sağlıklıyz şükürBelirtilerim azaldı biraz onda. Çekiniyorum.
Diğer ay ayrı kalıcaz biraz eşimle marta ertelenecek çocuk mecburOlmazsada diğer aya canım üzülme yaa sağlıklıyz şükür
Bakabilir misin burda bir çizgi var mi ?Evet üzülüyoz anca çok üzüldm bi daha üzülürsm zor atlatcm
Yarın ilk idrarla yapsan daha iyi olur sankiKizlar merhaba benim de beş gün gecikmem var ve test negatif çıktı yalnız ilk idrarla yapmadım testi kahvaltıdan iki saat sonra yapabildim sizce güvenilir mi olsa çıkar mıydı kesin
Burda var sanki ama diğerinde yok göremedim kuzumBakabilir misin burda bir çizgi var mi ?
Ben hiçbir şey anlamadım bu işten yaBurda var sanki ama diğerinde yok göremedim kuzum
İkisi de aynı test aslında. En son attığımda efekt de yokBurda var sanki ama diğerinde yok göremedim kuzum
Ya taktıgımız için yada okudugum için sürekli gordum sanıyorum hayırlısı olsun canım ben bide civciv gordum ölü üstünü karıncalar kaplamıstı az daha ilerde kedi yavrusu oyle cok etkilendim ama salı sabahdı gordugum persembe aksam üzeri leke geldi gecesi de söküldü zaten hayırlara gelsin herseyin hayırlısıOKYANUS302 Dün ben de senin gibi bir rüya gördüm. Demekki çok üzülerek yatmıştım beta değeri düşük çıkınca. Bir tane kedi yavrusu evin kapısının önünde içeriye girmek için bakıyordu böyle kara bir kedi yavrusu öyle uyandım aklıma sen geldin
Canım bir gebenin günlüğünden al ebru ceylandan ben aldım çok net çizgiler ve kaliteli ben 30 ovulasyon 2 gebelik 90 liraya almıştım geçen hafta zam yaptılar bugün be kadar oldu bilmiyorum ama fazla koymamışlardır üstüne piyasaya göre uygun satarlar diye düşünüyorum laboquik çok pahalanmış evetEşim inatla test almıycam bi rahat birak artık diyo iyi de görmeden nası olcak bilmem alcak da süründürüyo gibi bilemedim su gibi kullandım ona da hak veriyorum tabi de ne yapalım merakkendimi tutmayı ögrenmem lazım
Bende ondan aldım hala hiç yumurtlayaamadımCanım bir gebenin günlüğünden al ebru ceylandan ben aldım çok net çizgiler ve kaliteli ben 30 ovulasyon 2 gebelik 90 liraya almıştım geçen hafta zam yaptılar bugün be kadar oldu bilmiyorum ama fazla koymamışlardır üstüne piyasaya göre uygun satarlar diye düşünüyorum laboquik çok pahalanmış evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?