- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.161
Sabır kuzum bazı aylarda stresten dokayı aksayabiliyor merak etme yumurtlarsın inşallah düzenli yapmaya çalış sadeceBende ondan aldım hala hiç yumurtlayaamadım
27.günümde de yumurtlamadım hatta çok silik adet de olamadımSabır kuzum bazı aylarda stresten dokayı aksayabiliyor merak etme yumurtlarsın inşallah düzenli yapmaya çalış sadece
Ben de 27 ci gün yumurtlamıştım ekimde ve tutmuştu gebeliğim kimyasal oldu sonra sıkma canını geç yumurtlama olabiliyor27.günümde de yumurtlamadım hatta çok silik adet de olamadım
O zaman regl kaçıncı günde oldun? Benim son 4 aydır döngüm 23-33günde birBen de 27 ci gün yumurtlamıştım ekimde ve tutmuştu gebeliğim kimyasal oldu sonra sıkma canını geç yumurtlama olabiliyor
Reglim aksadı sonraki aya işte hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra kahverengi geldi bir iki gün sonra kırmızıya döndü kan verdim tekrar değer düştü umarım Ocak’ta kalırızO zaman regl kaçıncı günde oldun? Benim son 4 aydır döngüm 23-33günde bir
Anladım canım hayırlısı olsun, inşallah bu ay olur,ben1 ay daha doğal yolla deneyeceğim sonra tedavi olacağımReglim aksadı sonraki aya işte hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra kahverengi geldi bir iki gün sonra kırmızıya döndü kan verdim tekrar değer düştü umarım Ocak’ta kalırız
İnşallah kuzum neden yaşın var mı hemen tedaviyle diyorsun bir sıkıntın yoksa bir kaç ay daha deneAnladım canım hayırlısı olsun, inşallah bu ay olur,ben1 ay daha doğal yolla deneyeceğim sonra tedavi olacağım
Bir ben vakası aklım burda kaldı meraktan öldüm bide test yapamıyorum cok kotu bi durumBen giremiyom kızlar misafirlerm var
Keske HCG de isteseydin yumurtlaman olmus catlamıs kaliteli canım guzel cıkmıs degerinKızlar progesterona gebelik olduğunu anlayabilirmiyiz bat 6 Ocak
Sık ilişkiyle dene canım bideAnladım canım hayırlısı olsun, inşallah bu ay olur,ben1 ay daha doğal yolla deneyeceğim sonra tedavi olacağım
Strip değil kuzum kaset test bence oradan al daha uyguna gelirStrip testleri hiç anlamıyorum ben canım valla iyice ucmus artık labaquik deFatmazell
Ne güzel kuzum azmine hayranım olacak başaracaksın allahın izniyleEşime bakmaya başlamışımdır tekrar
İnsallah canım o kadar oldu ya 2 ay verdim kendime Allah da nasip ederse insallah elimden geleni yapayım gerisi Allah dan saglıklı olsun kasetse iyi valla en son 50 li kutu labaquik 110 almıştım sitelere bakıyorum 170 195 200 ucmus sımdıNe güzel kuzum azmine hayranım olacak başaracaksın allahın izniyle
Bu kadar bakıma ölü balık dirilirdi diyorum gülüyor bitsin de ben sana göstereyim ölüyü diriyi ilk lafŞifa olsun
Dediğim gibi kuzum instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğü sayfasını arat gir siteye profilinde whatsapp sipariş hattı yazıyor al numarayı mesaj at fiyatını sor bakalım bütçene uygun olursa oradan et bende kasetten başka test kullanamam dediğim gibi çizgileri falan çok net kaliteli ve 2 günde elindeİnsallah canım o kadar oldu ya 2 ay verdim kendime Allah da nasip ederse insallah elimden geleni yapayım gerisi Allah dan saglıklı olsun kasetse iyi valla en son 50 li kutu labaquik 110 almıştım sitelere bakıyorum 170 195 200 ucmus sımdı
Ben yarın mı yapsam yarından sonra mı yarın adete bi gün var oluyo içim içime sıgmıyoBir ben vakası aklım burda kaldı meraktan öldüm bide test yapamıyorum cok kotu bi durum
Keske HCG de isteseydin yumurtlaman olmus catlamıs kaliteli canım guzel cıkmıs degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?