• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar bakıma ölü balık dirilirdi diyorum gülüyor bitsin de ben sana göstereyim ölüyü diriyi ilk laf 😂 valla bakıyorum basladım geri vitaminleri de içiyo o kadar oldu ya gerisi gelir Allah ın izniyle rabbimin bi bildiği vardır rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Zamanı var demek ki canim nasip iste❤

Midem bulanıyo kasıklrm batıyo basım da dönüyo belki girptn mi bilmiyom artık bünyem karıstı 😂

Yine aymı silik çıkarsa ondan korkuyom korkunn ecele faydası yol ama kurtulym ne olcaksa olsun daha belirgin olursa biraz daha aldırrm test artık 4-5 gün geçincede kan verrm
Adet günü geçmeden koyulmaz canim ilk gebelikte benim de silikti güzel düşünelim güzel olsun hersey bu sefer sağlıklı olacak🥰

Dediğim gibi kuzum instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğü sayfasını arat gir siteye profilinde whatsapp sipariş hattı yazıyor al numarayı mesaj at fiyatını sor bakalım bütçene uygun olursa oradan et bende kasetten başka test kullanamam dediğim gibi çizgileri falan çok net kaliteli ve 2 günde elinde 🥰
Oraya da bakıyım yine labaquik aldırırsam insallah aldırayım suan cok inat keçi gibi ben sana Bos bosuna yapma dedim diyo valla haklı da insan da duramıyo iste bu zamanı hep aklıma getırcem 😂 hatırlatın yapma deyin yap demeyin 🙈

Bekle yapma bi daha ben de erkenden bakmıycam bekliycem günüm gelsin diye daha esim diyo ki evde onlar olmasa sen kana da kosturcaktın beni önce dedim ki haftaya gideriz sonra dedim ki gidelim mi oda haftaya dedin bunlara ne diycez bekle dedi zaten sonra da leke geldi persembe kısmet iste ama yapma bekle gununde test yap ondan sonra da bekle 5 haftalık olmus olcak günün gectı mi gittiğinde kese de gozukur degere gore kafan da rahat olur 35kvk 35kvk insan korkuyo ama olcakla ölcege care yok sitres yapma

Bekle yapma bi daha ben de erkenden bakmıycam bekliycem günüm gelsin diye daha esim diyo ki evde onlar olmasa sen kana da kosturcaktın beni önce dedim ki haftaya gideriz sonra dedim ki gidelim mi oda haftaya dedin bunlara ne diycez bekle dedi zaten sonra da leke geldi persembe kısmet iste ama yapma bekle gununde test yap ondan sonra da bekle 5 haftalık olmus olcak günün gectı mi gittiğinde kese de gozukur degere gore kafan da rahat olur 35kvk 35kvk insan korkuyo ama olcakla ölcege care yok sitres yapma
Maalesef öyle olcakla ölcege caremz yok beklyp görcz hersey Allah tan pazartesi günüm oluyo o zmn edeyim madem işe gitmezin hem daha net olur silik olursa zaten aynı öyle yine kimyasaldr inşallah saglıklıdır bu ay

Maalesef öyle olcakla ölcege caremz yok beklyp görcz hersey Allah tan pazartesi günüm oluyo o zmn edeyim madem işe gitmezin hem daha net olur silik olursa zaten aynı öyle yine kimyasaldr inşallah saglıklıdır bu ay
İnsallah canım sitrese sokma hiç kendini

Kızlar site de sıkıntı mı var çok donuyor kasiyor

Oraya da bakıyım yine labaquik aldırırsam insallah aldırayım suan cok inat keçi gibi ben sana Bos bosuna yapma dedim diyo valla haklı da insan da duramıyo iste bu zamanı hep aklıma getırcem 😂 hatırlatın yapma deyin yap demeyin 🙈
Bende bir gebenin günlüğünden kaset test alıcam, hemen geliyor birde çok iyi o konuda

Kızlar ben hiç iyi olamadım daha kötüyüm dünden acile gidip şüphem var bsy içemiyom desem serum falan verirler mi serum zarar verrmi varda tabi

Kızlar ben hiç iyi olamadım daha kötüyüm dünden acile gidip şüphem var bsy içemiyom desem serum falan verirler mi serum zarar verrmi varda tabi
Bende cok hastaym gittim sadece parol varsa iç diyip yolladılar. Nası iyileşcez blmiyom

Back
X