- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.301
Oda cok belirti bence benim de cok sancım oldu sıcak su torbasıyla yattım demekki niye oyle oluyo ya saglıksız diye mi ki oglum da anlamadım bile kimyasal agrılı garip biseydiBel agrım çok yok geçenki kadar arada giriyo kasıklrmda ince ince batıyo adet gibi değil hiç adet agrısı gibi değil tuhaf bi de sivilce çıktı bir sürü yüzmde uykum da çok var ayak üşümesi belirtimi bilmm canım sıkıntı yapma bak bekle olcagı varsa olur olmazsa diğer aya sağlıklısn şükret canım
Degerin kaç çıktı canım beta degeriKızlar negatif yazıyor işte özele gittim enabızda yazmıyor
Yok kız iki kez denedim merk ettim koyulaşma var mı dye iki tane kaldı onlarıda iki gün sonra yapcm koyuluguna bakcamBenim gibi öncesi sonrası hergün mü denedin35kvk
Alcan mı ovülasyon inş denk gelrSu leke bi bitsin baslıycam hemen ilişki denemelerine eşim yine nobetci 16 sı sürekli yakalama gayesi insallah denk gelir
Hangisi ayak üşümesi öi belirti canımOda cok belirti bence benim de cok sancım oldu sıcak su torbasıyla yattım demekki niye oyle oluyo ya saglıksız diye mi ki oglum da anlamadım bile kimyasal agrılı garip biseydi
Test demedim canım ilişki dedim öncesi sonrası yumurtlamanın her gün mü yaptınız demek istedimYok kız iki kez denedim merk ettim koyulaşma var mı dye iki tane kaldı onlarıda iki gün sonra yapcm koyuluguna bakcam
Sancı demek istedim agrılı olması saglıksız belirtisi belki ben cok sancılandım mesela ilişkiden sonra adet olcakmış gibi kramp agrı kasık bel agrısı oldu hep sıcak su torbası koydum belime falan oda saglıksız belirtisi belki ne bilim oglumda hiç anlamadım bileHangisi ayak üşümesi öi belirti canım
1.20 den kucuk diyo beta bekle bakalım adet olursun olmazsan bi daha verirsinOKYANUS302 negatif canım
Gec döllenme mi oldu acaba ay valla modum düştü bilemedim1.20 den kucuk diyo beta bekle bakalım adet olursun olmazsan bi daha verirsin
Hımm demekki sağlıksz diye ben geçen ay düşmeden önce o gün o gün öncesi çok agrım vardı feci adet agrısı gibiydi aynı demkki düşcek diye suanda inceden batıyo çok değil allahtanSancı demek istedim agrılı olması saglıksız belirtisi belki ben cok sancılandım mesela ilişkiden sonra adet olcakmış gibi kramp agrı kasık bel agrısı oldu hep sıcak su torbası koydum belime falan oda saglıksız belirtisi belki ne bilim oglumda hiç anlamadım bile
Gec döllenme mi oldu acaba ay valla modum düştü bilemedim
Sıkma canını geç döllenmedr belki yükselir yaGec döllenme mi oldu acaba ay valla modum düştü bilemedim
Sıkma canını geç döllenmedr belki yükselir
Ben bugün çok yanlış anlıyom neden kiTest demedim canım ilişki dedim öncesi sonrası yumurtlamanın her gün mü yaptınız demek istedim
Ben bugün çok yanlış anlıyom neden kihergün yaptık valla sadece 20sinde pikti 21in de çatladı yapamadık işten olmadı 22 sinde yaptık o zmn tuttu demekki
3 Aralık son adetim canımNe zaman hastlanmıştın sen yavrum
Bekle bakalım olursan zaten yok olmazsan bi daha kan ver insallah gec döllenme olmustur ve yükselir diyeyimGec döllenme mi oldu acaba ay valla modum düştü bilemedim
Ben bugün çok yanlış anlıyom neden kihergün yaptık valla sadece 20sinde pikti 21in de çatladı yapamadık işten olmadı 22 sinde yaptık o zmn tuttu demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?