Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi test yapsana varsa

Hayırlısı olsun canım sabah ilk idrarla bi bak gebelik testi yap

Yarın bat bi de o kdr sıvı tükettim aslında
Belirginlesmıs canım geçsin adet 6 gün sonra git kan ver yada merak ediyorum dersen hemen git kan ver sen bilirsin beklersen kese de gozukur 5 haftalık oluyo adet gecınce

Belirginlesmıs canım geçsin adet 6 gün sonra git kan ver yada merak ediyorum dersen hemen git kan ver sen bilirsin beklersen kese de gozukur 5 haftalık oluyo adet gecınce
Kendimi tutuyorum bekllycem bu kez haftaya salıya direk doktoruma randevu aldım olmuyo deyince gittiğim doktora hem izin de alamam haftaya gececeyken sabah gitçem gelcem hemen hem tam bi hafta gecmiş olcak üstünden dedğin gibi kesede görünür varsa eğer inş hayırlısı bakam

35kvk peki belirtin var mı şuan. Benim bir tek üşüme kaldı. Ayaklarım donuyor çok çok nadiren de sağ kasığım ve bacağım belim ağrıyor ama bende umudumu kestim olsa çıkardı

35kvk peki belirtin var mı şuan. Benim bir tek üşüme kaldı. Ayaklarım donuyor çok çok nadiren de sağ kasığım ve bacağım belim ağrıyor ama bende umudumu kestim olsa çıkardı
Bel agrım çok yok geçenki kadar arada giriyo kasıklrmda ince ince batıyo adet gibi değil hiç adet agrısı gibi değil tuhaf bi de sivilce çıktı bir sürü yüzmde uykum da çok var ayak üşümesi belirtimi bilmm canım sıkıntı yapma bak bekle olcagı varsa olur olmazsa diğer aya sağlıklısn şükret canım

İnşallah

Aynen garanti olsun kese de gorur oh dersin burdan gitme ama ya ben cok üzülürüm yaz hep
Testim yok bbeklemeye devam
Al yap canım ya gunun de gecıyo insallah vardır
Kuzlar ben kan testi yaptırdım ben değilim hastalanamıyorumda ya
Bekliyoruz merakla hayırlı haberlerini bize de yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…