- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.261
Hadi insallah bakalım benim leke artık degısık oldu anlayamadım biter bitmez baslıyorumSenin oldu inşallah canim ugurlucaz Eylül annelerine
Ayyy Amin inşallah canim sol kasigim da bir batmalar mevcut yumurtlarken de sol kasigim batiyordu galiba solundaki yumurta gelişti çatladı yada kafam da kuruyorum
Tmm sürüyim ayağımı hemen gelin arkamdan ekim olur kasım olurEe tabi ki bizi unutma canim bakarsın arkandan bizde geliriz ayağını sürü sen
Canim leke halinde mi geldi renglinHadi insallah bakalım benim leke artık degısık oldu anlayamadım biter bitmez baslıyorum
Insallah canimTmm sürüyim ayağımı hemen gelin arkamdan ekim olur kasım olur
Var sanki silik bi çizgiKızlar var mı sizce
Gerçekten mi yaaa kızlarrrr bişi diyinnVar sanki silik bi çizgi
Hiç regl gibi degıldı Canım ilk leke kahve telvesi cay lekesi camur gibi sonra damar gibi pıhtılı degısık oldu simdi de leke acayip oldu Boyle olmam normal de 3 gün gelir yogun 4 gün leke gelir biterdiCanim leke halinde mi geldi renglin
Sanki var gibi görünüyor ama kaç gün gecmişti canımKızlar var mı sizce
İki yani açıkcası 31 ocakla 2 ocak arası olcaktım reglHiç regl gibi degıldı Canım ilk leke kahve telvesi cay lekesi camur gibi sonra damar gibi pıhtılı degısık oldu simdi de leke acayip oldu Boyle olmam normal de 3 gün gelir yogun 4 gün leke gelir biterdi
Sanki var gibi görünüyor ama kaç gün gecmişti canım
Canim regl olmadn belki de olabilir miHiç regl gibi degıldı Canım ilk leke kahve telvesi cay lekesi camur gibi sonra damar gibi pıhtılı degısık oldu simdi de leke acayip oldu Boyle olmam normal de 3 gün gelir yogun 4 gün leke gelir biterdi
Sanki var gibi görünüyor ama kaç gün gecmişti canım
Sanmıyorum hiç canım zaten zor söküldüğü için de oyle olabilir sonuc da döllendi tutunmaya calıstı garipti regl gıbı degıldı ilk zaten agrılı geldi agrı kesici falan içtim cok kramplı olması da degişikti senin kimyasal da cok agrılı mı gelmistiCanim regl olmadn belki de olabilir mi
Kız sende çok belirginmnKızlar elimdeki sabahki diğeriide şimdi yaptım daha belirgin demi sıvı da aldım baya gribim diye su tüketiyoö devamlı daha belirgin demi sıvı alımıma rağmen idrrmıda tutmadm ghiç
Keçi boynuzu özü nü çok duydum cinsel gücü arttırıp sperm sayısını da arttırdığını duydumKızlar eşime bi şeyler yedirip içireyim mi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı
Çok agrıyodu çok normalden fazlaSanmıyorum hiç canım zaten zor söküldüğü için de oyle olabilir sonuc da döllendi tutunmaya calıstı garipti regl gıbı degıldı ilk zaten agrılı geldi agrı kesici falan içtim cok kramplı olması da degişikti senin kimyasal da cok agrılı mı gelmisti35kvk
İkinci daha belirgin demiKız sende çok belirginmn
Ayy var sanki kızKızlar var mı sizce
Evet çok belirgin artık. Bat ne zamandıİkinci daha belirgin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?