- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.361
Bakayım canım burda cok duydum ama hiç bakmadımEvet evet aklımda adet olmayı bekliyorum birde yumurtlama masajlarını uygulayacağım youtube dan bak bie gebenin günlüğü diye arattır çıkar
Biz şimdi yumurtlamaya göre mi baz alalım yoksa uygulamadaki takvime göre mi20 pikti 22 silikleşti canım
İnşş canım amin isteyen bakabilecek herkese versin AllahNe demek canım rabbim hepimize nasip etsin saglıklı gebelik
Adet masajıyla adet oldum ertesi güne.bence işe yarıyorBakayım canım burda cok duydum ama hiç bakmadım
Uygulamaya bakma bence canım yumurtlamaya göre bakBiz şimdi yumurtlamaya göre mi baz alalım yoksa uygulamadaki takvime göre mi
Silik çizgi var sankiUygulamaya bakma bence canım yumurtlamaya göre bak
bızımkıde aynı :) hatta 48 saat dıyorum ben sperm ıcın sabah aksam yapmanın anlamı yok dıyorum boşuna, saat sayıyorO halinden memnun canım gelmiş bugun diyo ki eee aşkım ne zaman baslıyoruz calısmayaValla alıstı durdurabilene aşk olsun isteksiz mi o konuda adama ben bi gün dur bi gün yapalım diyorum olmaz sabah aksam falan dıyo bızımkının libidosu tavan sanırım valla bekliyo kedi gibi bitsin diye
kesınlıkle canım bız aydır kecıboynuzu kaynatıyoruz, muz, bıtter cıkolata, propolis,fındık cevız ıle beslenıyoruz bende havuc avakado ıncır, ınsallaaahh bu ay mınnoslaırmız gelsınMuz falan istek yaratıyomus okumustum ereksiyon sorunu yaşayanlara da öneriyolarmıs keciboynuzu ben burda sperm sorunu olanların yaptıklarını okumustum bizimkinde sorun yok ama destek olsun cabuk olsun dıye yapıyorum keçiboynuzu suyunu 3 ay düzenli kullanım da yanında evicap E vıtamıniyle bi daha test vermıs hem sayısı hem haraketlilik artmıs yine aynı topıkte her gün bitter muz ceviz de yapmış biri hangisinin etki ettiğini bilmiyo ama artmış aynı sekılde ben de ne okuduysam yapıyorum ama etki ettiğine de inanıyorum bide benim eşimin alkol ve sigarası falan da yok oglumdan önce de bi kimyasal var ikinci ayda kimyasal 1 ay sonra da ogluma kaldım sımdı yine kımyasal oldu 2 ay verdim ya bu ay ya dıger ay tabi Allah nasip ederse insallah olur dıye dusunuyorum kısmet tabi rabbim saglıklısını versin üzüldüm ne yalan söyleyeyim bi daha yasatmasın
Sen görüyor musun yukarıda test attımkesınlıkle canım bız aydır kecıboynuzu kaynatıyoruz, muz, bıtter cıkolata, propolis,fındık cevız ıle beslenıyoruz bende havuc avakado ıncır, ınsallaaahh bu ay mınnoslaırmız gelsın
Günaydın canim bakmak için gözlerimin açılmasını bekledim sen görüyor musun hayali cizgiAy kimse görmüyor heyecandan öliciiiim
Evet görüyorum benGünaydın canim bakmak için gözlerimin açılmasını bekledim sen görüyor musun hayali cizgi
Kameraya çok yansımamis ama hayali biz çizgi var gibi canimEvet görüyorum ben
kuzu burdan goremedım ama cıplak gozle goruyorsan olabılır, bat ne zamandı?Sen görüyor musun yukarıda test attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?