- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.381
5 Ocak bat ben görüyorum sankikuzu burdan goremedım ama cıplak gozle goruyorsan olabılır, bat ne zamandı?
Ay inşallah yarına koyulaşması lazımKameraya çok yansımamis ama hayali biz çizgi var gibi canim
Bence yarın bekle regl gününde yap 2 gün var zaten canimAy inşallah yarına koyulaşması lazım
yarın tekrar dene bence varsa bır tık daha koyulasır bat yaklaşmış5 Ocak bat ben görüyorum sanki
Bence yarın bekle regl gününde yap 2 gün var zaten canim
Evet yarın sabah da yaptım ama dayanamam sanırım :) bu surelab daha mı hassas acabayarın tekrar dene bence varsa bır tık daha koyulasır bat yaklaşmış
O testten hiç denemedim canim artimed hassas onu biliyorumEvet yarın sabah da yaptım ama dayanamam sanırım :) bu surelab daha mı hassas acaba
hıc bılmıyorum canım markayıEvet yarın sabah da yaptım ama dayanamam sanırım :) bu surelab daha mı hassas acaba
Elimde labaloiq varO testten hiç denemedim canim artimed hassas onu biliyorum
Bu ay bende ondan aldimElimde labaloiq var
Yarın onu da bir denerimBu ay bende ondan aldim
Hiç bilmiyorum hiç almadım ama pnla labaquik aynı firma Köroğlu bekle oyle yap sürekli yapma sitres yaratmaEvet yarın sabah da yaptım ama dayanamam sanırım :) bu surelab daha mı hassas acaba
bızımkıde aynı :) hatta 48 saat dıyorum ben sperm ıcın sabah aksam yapmanın anlamı yok dıyorum boşuna, saat sayıyor
İnsallah canım rabbim saglıklısını nasip etsinkesınlıkle canım bız aydır kecıboynuzu kaynatıyoruz, muz, bıtter cıkolata, propolis,fındık cevız ıle beslenıyoruz bende havuc avakado ıncır, ınsallaaahh bu ay mınnoslaırmız gelsın
Günaydın canimGünaydın kızlar
amınnnn ınsallaahh,İnsallah canım rabbim saglıklısını nasip etsinkür işleri zor ben de yapıyorum yine aldım din 1 kilo keçiboynuzu eşime masaya bırakıyorum işe gitmeden pekmezi keçiboynuzu suyunu vıtamını içip gıdıyo
Yok stres olmuyorum açıkçası daha rahatlıyorum test yaptıkça. Ne olduğunu biliyorum en azından belirsizlik daha fazla stres yapıyor bendeHiç bilmiyorum hiç almadım ama pnla labaquik aynı firma Köroğlu bekle oyle yap sürekli yapma sitres yaratma
Hayırlısı olsun canım insallah koyu koyu cıkarYok stres olmuyorum açıkçası daha rahatlıyorum test yaptıkça. Ne olduğunu biliyorum en azından belirsizlik daha fazla stres yapıyor bende
Bi ara bıkmıstı benim eşim 3 ayı tamamlayıp bıraktım o ara testler de Bos çıkmayınca içmesen de olura bagladım sımdı tıpış tıpış basladık geriamınnnn ınsallaahh,
evet zor ya ama bızdede rutıne bagladı esım soruyor bazen kecıboynuzu suyu nerde dıye :)
Evet bnde regl olur olmaz stokları kontrol edıp baslıyorun, amınnn en onemlısı saglıklı hayırlı evlatlarBi ara bıkmıstı benim eşim 3 ayı tamamlayıp bıraktım o ara testler de Bos çıkmayınca içmesen de olura bagladım sımdı tıpış tıpış basladık geriAllah saglıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah hepimize kalayım geciktirme degıl saglıklı gebelik nasip et diyorum gerisi gelsin onemli olan o
Ben göremedim kuzumZeyElif sen gördün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?