- 9 Aralık 2020
- 1.089
- 1.565
- 83
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.401
Günaydın canım bugun bakım yumurtlama masajına bitince mi baslanıyo ne zaman yapılıyomusGünaydın kızçeler
Birkaç masaj var farklı rurinleri var o yüzden hangisi ne şekilde unuttum ama hepsi adetten sonra onu biliyorum bi bakamalısınGünaydın canım bugun bakım yumurtlama masajına bitince mi baslanıyo ne zaman yapılıyomus
Bakayım canım bugun leke falan yok Allah a cok sukur esimde sımdı soyledi labaquik yine 50 li kutu ovulasyon testiBirkaç masaj var farklı rurinleri var o yüzden hangisi ne şekilde unuttum ama hepsi adetten sonra onu biliyorum bi bakamalısın
Burda belli bakBen göremedim kuzum
Yavrum ben göremedim yaBurda belli bak
Ben bu masajdan yaptım. Adet olacağım tarih 10 gün 5 gün geri çekti yani 5 gün erken yumurtladım. Hatta adette başladım adetim güzel söküldğ ve yumurtalar güzel oluştuGünaydın canım bugun bakım yumurtlama masajına bitince mi baslanıyo ne zaman yapılıyomus
Hadi hayırlısı olsunBakayım canım bugun leke falan yok Allah a cok sukur esimde sımdı soyledi labaquik yine 50 li kutu ovulasyon testi
Aynen ya valla gerilmiycem test için de acele etmiycem ovulasyonla işim bitince bi daha yapmıycam 12 gün üstünden geçene kadar da test yapmıycam karar verdim insan gibi bekliycem gecerse de gıdıp kan da baktırırım kendi kedimi üzmiycem kendime söz verdimHadi hayırlısı olsunstresten uzak olalım yeterr
Burdan da insanlar kışkırtıyor bizde yaptık sana. Test yapsana kan versene merak ediyoruz bilmem neAynen ya valla gerilmiycem test için de acele etmiycem ovulasyonla işim bitince bi daha yapmıycam 12 gün üstünden geçene kadar da test yapmıycam karar verdim insan gibi bekliycem gecerse de gıdıp kan da baktırırım kendi kedimi üzmiycem kendime söz verdim
ıkı gunde bır dene canım ılıskıyı ben bu ay regl bıtımınden berı 2gunde bır basladık ne olursa olsun deıdm bır kac ay bu sekılde denıycez :)Benim ovu testlerim de yetmeyecek gibi regl olana kadar. Maaşı da bitirdim erkenden testleri bu ay alamıcam ben galiba. 2günde bir ilişki düzenini oturtursak teste gerek kalmaz da o da zor oluyor
Gece olunca aslında tam iki gün olmuyo vakti de denk getirmek önemli reglnin tam ortası iki günü bekleme orta evre ya bi gün arayla ya arka arkaya dene bırak ovulasyonla nokta atışı gibi oluyo illa gozum gorecek rahat edemiyorum alıştım sanırım alabiliyosan muhakkak al labaquik al alamam diyosan dediğim gibi orta evre de ilişki sıklastır canımBenim ovu testlerim de yetmeyecek gibi regl olana kadar. Maaşı da bitirdim erkenden testleri bu ay alamıcam ben galiba. 2günde bir ilişki düzenini oturtursak teste gerek kalmaz da o da zor oluyor
Düzenli yapıp her seyi atınca ben herkez merak etti ondan da oldu bu sefer dinlemem yine konusuruz tabi burdayım ama test konusunda dinlemiycem ne ovulasyon ne gebelik yaklasana kadar yapmıycam zaten gebelik 5 test kalmış eşim almadı herhalde demedi labaquik erken gebelik testini de eklemistim ultra early diye bilmiyom ne yaptı aldım dedi o kadar onu da aldın mı demedim cunku kaç gundur beynını yedim adamın o almıycam diyo ben al diyorum yapmam dedim BoyleBurdan da insanlar kışkırtıyor bizde yaptık sana. Test yapsana kan versene merak ediyoruz bilmem ne
Senin günün ne zaman anladığım ovulasyonla takip yapmıyosun adet bitince baslıyosun ilişkiye oda bi sey ben hem ilişki hem takip yapıyorumıkı gunde bır dene canım ılıskıyı ben bu ay regl bıtımınden berı 2gunde bır basladık ne olursa olsun deıdm bır kac ay bu sekılde denıycez :)
Benim 27 Ocak gelecek adet tarihi tabi yumurtlamaya gore degısıyoıkı gunde bır dene canım ılıskıyı ben bu ay regl bıtımınden berı 2gunde bır basladık ne olursa olsun deıdm bır kac ay bu sekılde denıycez :)
Eşin haklı manevi kısmını bi kenara bırka boşa para gidiyorDüzenli yapıp her seyi atınca ben herkez merak etti ondan da oldu bu sefer dinlemem yine konusuruz tabi burdayım ama test konusunda dinlemiycem ne ovulasyon ne gebelik yaklasana kadar yapmıycam zaten gebelik 5 test kalmış eşim almadı herhalde demedi labaquik erken gebelik testini de eklemistim ultra early diye bilmiyom ne yaptı aldım dedi o kadar onu da aldın mı demedim cunku kaç gundur beynını yedim adamın o almıycam diyo ben al diyorum yapmam dedim Boyleher sekil de aldırdım yani zar zor ama haklı ben sana zırt bırt yapma dedim 2 ay da 50 li bitirdin helal olsun dedi kızdı ama ben yapmaya devam ettim haklı yani bu sefer yapmıycam gereksiz işim bitince bekliycem Sanki erken ögrenmek cok mu iyi o zaman da saglıklı mı diye yıyoz kendimizi aman olcak olduktan sonra oluyo iste bekleyip göreceğiz normal bekliycem günüm geldi mi yaparım sitres yaratmıycam kendime hayırlısı olsun hakkımız da
ovulasyon ıle takıp edıyorum canım, dun bıraz kırmızıydı testım ama tam pık degıldı bugun 15.gün.Senin günün ne zaman anladığım ovulasyonla takip yapmıyosun adet bitince baslıyosun ilişkiye oda bi sey ben hem ilişki hem takip yapıyorum
Ama baksana benim ortalarda da birşey olmadı ki normal regl dönemim olsa tamam dicem ama 28.gün hala yumurtlama yok benim mutlaka almam lazım. 4yıldır muhtemelen bundan çocuk olmadı. İçimden şu da geçiyor yani keşke olsa diyorum yumurtlamışımdır ama testte belli olmamıştır ilişkiye denk geldiyse belki hamilelik vadırGece olunca aslında tam iki gün olmuyo vakti de denk getirmek önemli reglnin tam ortası iki günü bekleme orta evre ya bi gün arayla ya arka arkaya dene bırak ovulasyonla nokta atışı gibi oluyo illa gozum gorecek rahat edemiyorum alıştım sanırım alabiliyosan muhakkak al labaquik al alamam diyosan dediğim gibi orta evre de ilişki sıklastır canım
benımde 16ocak canım, 19 aralık son adet tarıhımBenim 27 Ocak gelecek adet tarihi tabi yumurtlamaya gore degısıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?