Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen inş canım tutsun hepimizin dün açılışı yaptık belki bugün pik mik olur dedik
İyi yapmıssın canım ben de baslıycam dikkat ederek ilişkiye senin de mi var 27 Ocak
Bi ikinci günü bi 11 günü mü verdin canım kan anladığım kadarıyla ikisi de aynı yükselmiyo mu lh yükselmesi gerek yumurtlama için amh yumurta rezervi için bakıyorlar normal cıkmıs degerin 1.5 4 arası normal diye biliyorum 1.5 altı düşük yumurta rezervin iyi canım

Seni merak ediyoduk girmiyon diye bak cok iyi oldu kendini yıpratıyodun sımdı emin ilerlersin cok iyi olmus sperm testi de her sey kontrol olmus olcak kafan rahat ilerlersin ben kimyasal gecırdım bu ay testler de vardı geciktim de 3 gün aksam söküldü çamur gıbı sancılı bu ay denemeye devam 35kvk bu ay hamile kaldı hemen masallah kimyasal arkası insallah benim de aynı akıbet basıma gelir rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin

Cook güzel haberler canimm. Mekapda bekliyo heralde bugün gördüm..senin gelen ay olur bence kimyasal sonrası daha iyi oluyo. En azından hamile kalabiliyorsunn. Böylece bakmak lazimm.

Değerlerim iyi canım..hoca güzel dedi. Fakat hormona bakmadı bugün başka bı profla goruscem onun içinde. Hayırlısı bakalım hsg önemli onu bekliyorum

Aksamki içeceğimi de çıkardım tabi keçiboynuzu kaynatıyorum

Eklentiler

• IMG_20220105_121333.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 31
Değerlerim iyi canım..hoca güzel dedi. Fakat hormona bakmadı bugün başka bı profla goruscem onun içinde. Hayırlısı bakalım hsg önemli onu bekliyorum
İnsallah acıktır tüplerin bu arada hsg sonrası sans yüksek oluyor rabbim nasip etsin ınsallah saglıklı gebelik

Cook güzel haberler canimm. Mekapda bekliyo heralde bugün gördüm..senin gelen ay olur bence kimyasal sonrası daha iyi oluyo. En azından hamile kalabiliyorsunn. Böylece bakmak lazimm.
Öyle tabi ama insanı sarsıyo ya insallah bu ay olur alıstı sanırım rahim insallah saglıklısını kapsın devam incirlere keçiboynuzlarına bakıma ful

Kızlar kuruma çizgisi mi yada hic mi yok

Eklentiler

• 20220105_122204.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
Kuruma ne oluyo bekleyince mi oluyo ben inceden gördüm sanki var gibi efekte yapsana bata ne kdr kaldı canım
Önceki aylar da yaptıklarımda vardı kuruma bulursam atarım canim uygulamaya göre 5 gün yumurtlamaya göre 8 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…