- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.681
İyi yapmıssın canım ben de baslıycam dikkat ederek ilişkiye senin de mi var 27 OcakAynen inş canım tutsun hepimizindün açılışı yaptık belki bugün pik mik olur dedik
Bi ikinci günü bi 11 günü mü verdin canım kan anladığım kadarıyla ikisi de aynı yükselmiyo mu lh yükselmesi gerek yumurtlama için amh yumurta rezervi için bakıyorlar normal cıkmıs degerin 1.5 4 arası normal diye biliyorum 1.5 altı düşük yumurta rezervin iyi canımHormon sonuçlarında dikkatimi çeken bişey var kizlar. FSH lh prolaktin estradiol adetimin ikinci gününde sonuçla adetimin 11.gunundeki sonuçların aynı hiç yükselmesi. Heralde bu ay yumurtlama olmadi yada yumurtam tam gelişmiyordu.. amh 2.73cikti
Seni merak ediyoduk girmiyon diye bak cok iyi oldu kendini yıpratıyodun sımdı emin ilerlersin cok iyi olmus sperm testi de her sey kontrol olmus olcak kafan rahat ilerlersin ben kimyasal gecırdım bu ay testler de vardı geciktim de 3 gün aksam söküldü çamur gıbı sancılı bu ay denemeye devam 35kvk bu ay hamile kaldı hemen masallah kimyasal arkası insallah benim de aynı akıbet basıma gelir rabbim bütün isteyen herkese nasip etsinHormon sonuçlarında dikkatimi çeken bişey var kizlar. FSH lh prolaktin estradiol adetimin ikinci gününde sonuçla adetimin 11.gunundeki sonuçların aynı hiç yükselmesi. Heralde bu ay yumurtlama olmadi yada yumurtam tam gelişmiyordu.. amh 2.73cikti
Aynen benimde bat 27 ocakİyi yapmıssın canım ben de baslıycam dikkat ederek ilişkiye senin de mi var 27 Ocak
Hadi bakalım aynıyızAynen benimde bat 27 ocak
Ayy silik çizgi var ya ben kuruma bilmiyom canım denedin mi bi daha inşallah hamilesin sendeSabah ki testim böyle olmuş kızlar. Suyla yıkadım resmen testi ama böyle kaldı
İnşallah canım benim görünürr yaaİnsallah alttan kesen gözükür
Maşallah azmine hayranımSabah sabah gözünü incirle açanlar
Cook güzel haberler canimm. Mekapda bekliyo heralde bugün gördüm..senin gelen ay olur bence kimyasal sonrası daha iyi oluyo. En azından hamile kalabiliyorsunn. Böylece bakmak lazimm.Seni merak ediyoduk girmiyon diye bak cok iyi oldu kendini yıpratıyodun sımdı emin ilerlersin cok iyi olmus sperm testi de her sey kontrol olmus olcak kafan rahat ilerlersin ben kimyasal gecırdım bu ay testler de vardı geciktim de 3 gün aksam söküldü çamur gıbı sancılı bu ay denemeye devam 35kvk bu ay hamile kaldı hemen masallah kimyasal arkası insallah benim de aynı akıbet basıma gelir rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin
Değerlerim iyi canım..hoca güzel dedi. Fakat hormona bakmadı bugün başka bı profla goruscem onun içinde. Hayırlısı bakalım hsg önemli onu bekliyorumİyi yapmıssın canım ben de baslıycam dikkat ederek ilişkiye senin de mi var 27 Ocak
Bi ikinci günü bi 11 günü mü verdin canım kan anladığım kadarıyla ikisi de aynı yükselmiyo mu lh yükselmesi gerek yumurtlama için amh yumurta rezervi için bakıyorlar normal cıkmıs degerin 1.5 4 arası normal diye biliyorum 1.5 altı düşük yumurta rezervin iyi canım
İnsallah acıktır tüplerin bu arada hsg sonrası sans yüksek oluyor rabbim nasip etsin ınsallah saglıklı gebelikDeğerlerim iyi canım..hoca güzel dedi. Fakat hormona bakmadı bugün başka bı profla goruscem onun içinde. Hayırlısı bakalım hsg önemli onu bekliyorum
Var tabi deli misin saglıklı sıhhatli masallah rabbim kucagına almayı nasip etsinAdetim bugün ikinci gün geçişi oraya 4 diye yanlış yazmısım sabah yaptım koyulma var mı sizce arkadaşlar
Öyle tabi ama insanı sarsıyo ya insallah bu ay olur alıstı sanırım rahim insallah saglıklısını kapsınCook güzel haberler canimm. Mekapda bekliyo heralde bugün gördüm..senin gelen ay olur bence kimyasal sonrası daha iyi oluyo. En azından hamile kalabiliyorsunn. Böylece bakmak lazimm.
Cok hırslıyım demiMaşallah azmine hayranım
Korkuyom yine az koyuludu diye sağol canımVar tabi deli misin saglıklı sıhhatli masallah rabbim kucagına almayı nasip etsin
Evet ideal olur valla çok az da iyi değil çok da iyi değil aradaki yaş farklı bu ay olcan inşallahCok hırslıyım demine yapım bian önce olsun valla kurtarmam lazım ilkokula baslamadan oglum ele kola gelir en azından tam 5 yas olcak arası ideal zaman
Kuruma ne oluyo bekleyince mi oluyo ben inceden gördüm sanki var gibi efekte yapsana bata ne kdr kaldı canımKızlar kuruma çizgisi mi yada hic mi yok
Önceki aylar da yaptıklarımda vardı kuruma bulursam atarım canim uygulamaya göre 5 gün yumurtlamaya göre 8 gün varKuruma ne oluyo bekleyince mi oluyo ben inceden gördüm sanki var gibi efekte yapsana bata ne kdr kaldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?