- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.721
İnsallah canım insallahEdiyom kız etmez olur muyum hiç sen bana inndn hamile kaldım bak bence sendede olcak bu ay hissediyom inşşallah canım hamile kalçan bu ay
Cok tatlı yap artık bak ben yokken yaptım sımdı yine ip aldum balon tulum baslıycamErken ama başladım bakalm
Belki gününü denk getiremedin o iki yılda bi sıkıntınız yoksa 4 ay alışma süreciınsallah canım hepımıze nasıp olsun.
valla bende ılk asılamada umutlu degıldım,2yıldır hıc gebe kalamyınca kımyasal olunca sevındım doktorumda en azından dollenme oluyor guzel bısey demıstı.
amınnnn umutlu olalım hepımız ya
Hadi ya baya marifetlisn o zmn kız maşallahİnsallah canım insallah
Cok tatlı yap artık bak ben yokken yaptım sımdı yine ip aldum balon tulum baslıycamcok zevkli oluyor
evet canım ya denk gelmedı ya da spermde sorun vardı , bılemıyorumBelki gününü denk getiremedin o iki yılda bi sıkıntınız yoksa 4 ay alışma süreci
Ördüm ben 4 adet battaniye tulum yelek oyuncak emzik askısı cıngırak falan seviyorum ben de kafam dagılıyo ogluma oyuncak sepeti odasına ayıcık paspas falan yaptım atkı bere onları saymıyorum bileHadi ya baya marifetlisn o zmn kız maşallahben de seviyorum yapmasını ama çalışıyorum artık akşamları eve geldikçe yaparım tulum gibi şeyler beni aşar geçen sene battaniue örmüştüm onu da zorla çok sıkılarak
Kolay. Ya bana da öğretin evde boş oturcagima yapayımÖrdüm ben 4 adet battaniye tulum yelek oyuncak emzik askısı cıngırak falan seviyorum ben de kafam dagılıyo ogluma oyuncak sepeti odasına ayıcık paspas falan yaptım atkı bere onları saymıyorum bile
YouTube da vidiolar tarifler var canım yapmak istersen kolaydan basla hem kafan dagılır hem oyalanırsın ben cok seviyorumKolay. Ya bana da öğretin evde boş oturcagima yapayım
Nedir mesela canımYouTube da vidiolar tarifler var canım yapmak istersen kolaydan basla hem kafan dagılır hem oyalanırsın ben cok seviyorum
Haroşa örebilirsin hep aynı taraf atkı basla mesela eşine hiç örmediysen oda sevinir hem ben hem ogluma hem eşime ördüm siyah ip alıp yapabilirsinNedir mesela canım
Ben oglumun odasına ördüm hem sepet hem Ayıcık paspasNedir mesela canım
Cok güzel olmuş bayıldım vallaBen oglumun odasına ördüm hem sepet hem Ayıcık paspas
Nedir mesela canım
Severim ben örgü islerini elim de yatkın gordugumu yaparımCok güzel olmuş bayıldım vallaeline emeğine sağlık cnm
Böyle şeyler tehlikeli tabi ki canim lazer falan diye biliyorum aşı için de emin misin ya hamile kalırsanİçinin torbasını da anneme diktirdim eşim uyuyo suan orda da düzgün cekemedimbugun aksam aşıya gıdecez sinovak 4 olcam gecen ay lazere gitmiştim acaba oda etkilemiş olabilir mi tutunma işini
Degilken eminken vurgulayın dedim gecen ay 10 gün gittim lazer oldum genital koltuk altı bacak etkilemiş olabilir belki oda sımdı aklıma geldi ne bilim sımdı bısey yok sonuc da yeni bittim 3 doz oldum 4 acılmıs olayım eminken dedimBöyle şeyler tehlikeli tabi ki canim lazer falan diye biliyorum aşı için de emin misin ya hamile kalırsan
Şokta 101 de bunlardan var amigurumi anlatıyo kitabında bugün yaptım bunları kolay bak al yap sendeKolay. Ya bana da öğretin evde boş oturcagima yapayım
Yaa çok güzel çok seviyom böyle şeyleri keşke evde olsamda bende yapabilsemBen oglumun odasına ördüm hem sepet hem Ayıcık paspas
Anladim canim ol o zaman ya aradan cikmis olur ama regl dongusunu etkiliyor biliyorsundurGecen ay tam 10 günü gittim lazere 15 gün testim koyuydu oldu ama yarım yamalak tutunamadı belki lazer de etkilemiştir yada olcagı vardı oldu şimdi de eşim yokken vurul cıksın dedi hamilelere de vurulun dıyolar ya bısey de yokken vurulayım dedim ne bilimmaviss_34
Oh ohh maşallahÖrdüm ben 4 adet battaniye tulum yelek oyuncak emzik askısı cıngırak falan seviyorum ben de kafam dagılıyo ogluma oyuncak sepeti odasına ayıcık paspas falan yaptım atkı bere onları saymıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?