Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ediyom kız etmez olur muyum hiç sen bana inndn hamile kaldım bak bence sendede olcak bu ay hissediyom inşşallah canım hamile kalçan bu ay
İnsallah canım insallah
Erken ama başladım bakalm
Cok tatlı yap artık bak ben yokken yaptım sımdı yine ip aldum balon tulum baslıycam cok zevkli oluyor

Belki gününü denk getiremedin o iki yılda bi sıkıntınız yoksa 4 ay alışma süreci

İnsallah canım insallah

Cok tatlı yap artık bak ben yokken yaptım sımdı yine ip aldum balon tulum baslıycam cok zevkli oluyor
Hadi ya baya marifetlisn o zmn kız maşallah ben de seviyorum yapmasını ama çalışıyorum artık akşamları eve geldikçe yaparım tulum gibi şeyler beni aşar geçen sene battaniue örmüştüm onu da zorla çok sıkılarak

Ördüm ben 4 adet battaniye tulum yelek oyuncak emzik askısı cıngırak falan seviyorum ben de kafam dagılıyo ogluma oyuncak sepeti odasına ayıcık paspas falan yaptım atkı bere onları saymıyorum bile

Ördüm ben 4 adet battaniye tulum yelek oyuncak emzik askısı cıngırak falan seviyorum ben de kafam dagılıyo ogluma oyuncak sepeti odasına ayıcık paspas falan yaptım atkı bere onları saymıyorum bile
Kolay. Ya bana da öğretin evde boş oturcagima yapayım

İçinin torbasını da anneme diktirdim eşim uyuyo suan orda da düzgün cekemedim bugun aksam aşıya gıdecez sinovak 4 olcam gecen ay lazere gitmiştim acaba oda etkilemiş olabilir mi tutunma işini
Böyle şeyler tehlikeli tabi ki canim lazer falan diye biliyorum aşı için de emin misin ya hamile kalırsan

Böyle şeyler tehlikeli tabi ki canim lazer falan diye biliyorum aşı için de emin misin ya hamile kalırsan
Degilken eminken vurgulayın dedim gecen ay 10 gün gittim lazer oldum genital koltuk altı bacak etkilemiş olabilir belki oda sımdı aklıma geldi ne bilim sımdı bısey yok sonuc da yeni bittim 3 doz oldum 4 acılmıs olayım eminken dedim

Gecen ay tam 10 günü gittim lazere 15 gün testim koyuydu oldu ama yarım yamalak tutunamadı belki lazer de etkilemiştir yada olcagı vardı oldu şimdi de eşim yokken vurul cıksın dedi hamilelere de vurulun dıyolar ya bısey de yokken vurulayım dedim ne bilim maviss_34

Anladim canim ol o zaman ya aradan cikmis olur ama regl dongusunu etkiliyor biliyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…