- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #3.701
Sen kendi gözünle ince bi cizgi goruyo musun kameraya yansımıyo pek ince cizgi cıplak gozunle goruyosan vardır yarın sabah ilk idrarla bi daha yap canımÖnceki aylar da yaptıklarımda vardı kuruma bulursam atarım canim uygulamaya göre 5 gün yumurtlamaya göre 8 gün var
Buda geçen aya ait kuruma çizgisi kızlarÖnceki aylar da yaptıklarımda vardı kuruma bulursam atarım canim uygulamaya göre 5 gün yumurtlamaya göre 8 gün var
Hahahah ben bu kadar oynamamostim ben çizgi görüyorum ama kuruma çizgisine benziyor kuzum zaten öylesine meraktan yapmıştım
%100 emin oldum bu kuruma
Bekle 2 güne belli olur canım%100 emin oldum bu kuruma
Haftasonuna kadar beklicem bakalim pazar günü 5 gün kalmış oluyorBekle 2 güne belli olur canım
ay bızım evde aynı boyle :) ıncır kecıboynuzu kaynatmaktan fenalık gecırıyordumAksamki içeceğimi de çıkardım tabi keçiboynuzu kaynatıyorum
İnsallah olmustur canımHaftasonuna kadar beklicem bakalim pazar günü 5 gün kalmış oluyor
ay cok guzel masallaaahhhAdetim bugün ikinci gün geçişi oraya 4 diye yanlış yazmısım sabah yaptım koyulma var mı sizce arkadaşlar
Sabah aksam içince yetistirmek güç ama yapıyorum insallah olur bu ay benim aslında 3 ay doldu ama yine de yapayım dedim kimyasal olunca insallah bu ay sağlıklı nasip oluray bızım evde aynı boyle :) ıncır kecıboynuzu kaynatmaktan fenalık gecırıyordum
evet bıde ben calısıyorum aksamları kaynatıyorum vakıt yok cunku , 3-4 aydır da bız denıyoruz bu sekılde . ayy ınsallah canım ya benımde kasımda ılk asılamam kımyasal oldu ne uzulmustum ne aglamıstım.Sabah aksam içince yetistirmek güç ama yapıyorum insallah olur bu ay benim aslında 3 ay doldu ama yine de yapayım dedim kimyasal olunca insallah bu ay sağlıklı nasip olur
Tesekkr ederim canım Allah sizlerede nasip etsin inşallahay cok guzel masallaaahhh
aminn aminnn ınsallah canımTesekkr ederim canım Allah sizlerede nasip etsin inşallah
İnsallah rabbim saglıklısını nasip etsinevet bıde ben calısıyorum aksamları kaynatıyorum vakıt yok cunku , 3-4 aydır da bız denıyoruz bu sekılde . ayy ınsallah canım ya benımde kasımda ılk asılamam kımyasal oldu ne uzulmustum ne aglamıstım.
ınsallaahh saglıkla nasıp olur hepımıze
Dua et bak bana da valla yapısırım yakana hamilelerin duası kabul olur derlerTesekkr ederim canım Allah sizlerede nasip etsin inşallah
Ediyom kız etmez olur muyum hiç sen bana inndn hamile kaldım bak bence sendede olcak bu ay hissediyom inşşallah canım hamile kalçan bu ayDua et bak bana da valla yapısırım yakana hamilelerin duası kabul olur derler
ınsallah canım hepımıze nasıp olsun.İnsallah rabbim saglıklısını nasip etsindemekki anca alıstı rahim 3 ayda kimyasal bu 4 olcak kendime ben de bu ay ve dıger ayı verdim insallah dıger aya gerek kalmaz bu ay kesintisiz olur Aralık'tan cok umutluydum oldu oldu da kimyasal oldu bu ay daha cok umutluyum insallah nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?