- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.261
Git bence kan aldırmaya canımHic sorma hemşire arkadaşım var kana gel dedi yarin ama erken mi bilemedim
Yapcaz canım öglen zaten eşim evde bugunCanım pikken değerlendirip çizgi gitmeden. Değerlendirdikten sonra içsen daha iyi değilmi silinmesi?
Evet canım bidaha orda ne vercem hastane durrken keseyide görrz belki aminnYarın zaten artışa göre keseyi görürsün canım aman daha ne vercem hastane de halledersin yarın
Canım inş bebişin vardırO bende de var işte sol kasigim uyuşuk gibi artık tamamen eminim sol yumurtam olduysa dollendi sağ da hiç bisey yokbenim de dün negatif çıktı bugün de silikte olsa çıktı biseyler işte
Bu arada hanımlar gebelikte kayganlaştırıcılar çok önerilmiyor ya ne kullanıyorsunuz ilişkide?
Hiç birşey canım hiç bısey kullanmıyorum ben eşimden önce kendim orgazm oluyorum sonra o geliyo kaygan oluyorum zaten ama onun için özel jeller var preseed jel gibiQUOTE="YesilErik20, post: 70514751, member: 348271"]
Bu arada hanımlar gebelikte kayganlaştırıcılar çok önerilmiyor ya ne kullanıyorsunuz ilişkide?
İnsallah olmuştur canim sağlıkla ilerleryok kuzum bır kere kımyasal gecırdım zaten tekrar ederse vercem ınsallah etmez
Bugün çatlayacak gibi canim öyle yapHala olmamış mı ne hala koyu ovulasyon benim havuc kaynatıp içeyim bugunmaviss_34
Sabır catlayacakHala koyuyuz
Canim çizgi görünüyor ama kuruma da olabilir yarın deneEvet psikopat gibi teste bakanlar
Yanımda iş yerine getirdim gözle görüyorum hafif bı çizgi ama testin çizgisi de olabilir tabi .
İnsallah kuzummİns var gibi canimm
İnsallah canım sağol kese görünür artık canim kan istemez diye düşünüyorumGünaydın kızlarmaviss_34 inşallah vardır canım sağlıkocagına kan sonucu almaya gittim bi haftadır bunu beklym 2. Beta sonucumu hastane vitaminlere bakmış ona bakmamış şaka gibbi cidden sinir oldum çok yarın doktora randevm var bi de yarın gel bidaha allm kan diyo yok dedim doktora randevm var zaten dedim sinir şeyler yaa ne biçim iş yapıyolr anlmdm
Gidicrm sabah canimGit bence kan aldırmaya canım
İnsallah canım sizlere de nasip olsun tez zaman daCanım inş bebişin vardırsağlıkla olsun
Bugün kesin ctlick o zaman kuzumKasık agrısından patlıycam yemin ederim o kadar belli ki anlatamam
ınsallahh tatlım diğer testler gelsın onlarla denıycem bakalım, sen yarın kan ver yaaİnsallah olmuştur canim sağlıkla ilerler
Bugün çatlayacak gibi canim öyle yap
Sabır catlayacak
Canim çizgi görünüyor ama kuruma da olabilir yarın dene
İnsallah kuzumm
İnsallah canım sağol kese görünür artık canim kan istemez diye düşünüyorum
Gidicrm sabah canim
İnsallah canım sizlere de nasip olsun tez zaman da
Bugün kesin ctlick o zaman kuzum
İnsallah tutunur canım bu ay olacak benceİçtim havucunu ilişkimi yaptım bekliyorum suan insallah karsılasırlarmaviss_34 Papatyamveben-Mavi 35kvk YesilErik20 E Emine1990
Vercem kuzum haberdar ederim siziınsallahh tatlım diğer testler gelsın onlarla denıycem bakalım, sen yarın kan ver yaa
Ağzın bal yesinİnsallah tutunur canım bu ay olacak bence
Topik acarsan hemen geliriz insallahİnsallah tutunur canım bu ay olacak bence
Eylul anneleri topigi bende kuzum hemen bekliyorum ama hamile degilsem devredicemTopik acarsan hemen geliriz insallah
Hadi inşallah canımİçtim havucunu ilişkimi yaptım bekliyorum suan insallah karsılasırlarmaviss_34 Papatyamveben-Mavi 35kvk YesilErik20 E Emine1990
Var var canımEylul anneleri topigi bende kuzum hemen bekliyorum ama hamile degilsem devredicem
İns canimmm olur. Nasip en azından hamile kalabiliyorsun buda önemli ins olur canimmİçtim havucunu ilişkimi yaptım bekliyorum suan insallah karsılasırlarmaviss_34 Papatyamveben-Mavi 35kvk YesilErik20 E Emine1990
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?