Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
QUOTE="YesilErik20, post: 70514751, member: 348271"]
Bu arada hanımlar gebelikte kayganlaştırıcılar çok önerilmiyor ya ne kullanıyorsunuz ilişkide?
[/QUOTE]
Hiç birşey canım hiç bısey kullanmıyorum ben eşimden önce kendim orgazm oluyorum sonra o geliyo kaygan oluyorum zaten ama onun için özel jeller var preseed jel gibi

Bu arada hanımlar gebelikte kayganlaştırıcılar çok önerilmiyor ya ne kullanıyorsunuz ilişkide?

QUOTE="YesilErik20, post: 70514751, member: 348271"]
Hiç birşey canım hiç bısey kullanmıyorum ben eşimden önce kendim orgazm oluyorum sonra o geliyo kaygan oluyorum zaten ama onun için özel jeller var preseed jel gibi
[/QUOTE]

Kasık agrısından patlıycam yemin ederim o kadar belli ki anlatamam

yok kuzum bır kere kımyasal gecırdım zaten tekrar ederse vercem ınsallah etmez
İnsallah olmuştur canim sağlıkla ilerler
Hala olmamış mı ne hala koyu ovulasyon benim havuc kaynatıp içeyim bugun maviss_34
Bugün çatlayacak gibi canim öyle yap
Sabır catlayacak
Evet psikopat gibi teste bakanlar
Yanımda iş yerine getirdim gözle görüyorum hafif bı çizgi ama testin çizgisi de olabilir tabi .
Canim çizgi görünüyor ama kuruma da olabilir yarın dene
İns var gibi canimm
İnsallah kuzumm
İnsallah canım sağol kese görünür artık canim kan istemez diye düşünüyorum
Git bence kan aldırmaya canım
Gidicrm sabah canim
Canım inş bebişin vardır sağlıkla olsun
İnsallah canım sizlere de nasip olsun tez zaman da
Kasık agrısından patlıycam yemin ederim o kadar belli ki anlatamam
Bugün kesin ctlick o zaman kuzum

ınsallahh tatlım diğer testler gelsın onlarla denıycem bakalım, sen yarın kan ver yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…