- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.221
ayyy ınsallaahh bebıs vardır yaa, ınsan sılık cıkınca daha bır heyecan yapıyor.O bende de var işte sol kasigim uyuşuk gibi artık tamamen eminim sol yumurtam olduysa dollendi sağ da hiç bisey yokbenim de dün negatif çıktı bugün de silikte olsa çıktı biseyler işte
Yapcam da kasette çıkar mı canimyarın yıne test yap kan vermeye git kuzum
Kargoya sövesim geldi nerden geliyor bu testlerayyy ınsallaahh bebıs vardır yaa, ınsan sılık cıkınca daha bır heyecan yapıyor.
benımde testletr yarın gelcek sanırım kargoda suan
kasette de zor gercı yaa, ancak adete ıkı gun kala cıkabılır kuzumYapcam da kasette çıkar mı canim
aslında ben gec aldım ya bılerek, cuma aldım uc gunde gelcek. erken alsam coktan bıtırmıstımKargoya sövesim geldi nerden geliyor bu testler
Bakalim hayirlisi ❤kasette de zor gercı yaa, ancak adete ıkı gun kala cıkabılır kuzum
O zaman tam denk getirmişsin kuzumaslında ben gec aldım ya bılerek, cuma aldım uc gunde gelcek. erken alsam coktan bıtırmıstım
amın canımm hayırlısı olsun,Bakalim hayirlisi ❤
O zaman tam denk getirmişsin kuzum
Hee ya ona bende şaşıyorum ama döllenme zamanıyla alakalı belki deamın canımm hayırlısı olsun,
evet gelsın bakalım bıde onda deneyelımm
ya bazılarında 5 gun kala bıle sılık cıkıyor kasette
Evet ya kesınlıkle hemen dollenınce erkenden cıkıyıor demekkıHee ya ona bende şaşıyorum ama döllenme zamanıyla alakalı belki de
Günaydın canım bunda cıktıysa kasette de cıkar ondan da dene bence varKızlar gene silik çizgiyle baş basayizyarın birde kaset testle bakacağım
Kan da da erken degıl asıl idrara geç geciyo önce kana geçiyo vermek istersen ver kan gitmek istemezsen koyulcak mı bi gün dur bi gün test yap sonra kana git hayırlı olsun diyeyimYapcam da kasette çıkar mı canim
Benim cıkmıstı daha ,11 günüydü labaquik de gözüküyodu kasette günaydın diyim konuya mı girdim direkHee ya ona bende şaşıyorum ama döllenme zamanıyla alakalı belki de
YUMURTLAMANIN MI 11.GÜNÜYDÜ CANIM?Benim cıkmıstı daha ,11 günüydü labaquik de gözüküyodu kasette günaydın diyim konuya mı girdim direk
Evet canım yumurtlamadan sonra 11 gündü gecen ayki kimyasalım ben oglumu da erken yumurtlamstım onu da adet tarihinden 5 gün once ögrendimYUMURTLAMANIN MI 11.GÜNÜYDÜ CANIM?
Diğer ay olur bu arada o ay olmaz öbür ay olur nasip bu işler denemeye devam tabi ki üzülmüyoruz insan önce bi bocalıyo sonra devam yani senelerce bekleyenler deneyenler var bu günümüze şükür canımYUMURTLAMANIN MI 11.GÜNÜYDÜ CANIM?
Benım yumurtlama sanırım 2ocak gıbı oldu olduysa :) bugun daha 8.gunum ozaman varsada cıkmazEvet canım yumurtlamadan sonra 11 gündü gecen ayki kimyasalım ben oglumu da erken yumurtlamstım onu da adet tarihinden 5 gün once ögrendim
evet canım ya, ınan ıkı asılmamda kımyasal gecırdıgımde cokcok uzulmustum, suan olmasada dıger aya hazırlancaz , Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallahhDiğer ay olur bu arada o ay olmaz öbür ay olur nasip bu işler denemeye devam tabi ki üzülmüyoruz insan önce bi bocalıyo sonra devam yani senelerce bekleyenler deneyenler var bu günümüze şükür canım
Ben de reglime 3 gün kala yani cumartesi yaptım ve aynı sonucu yaşamışızKızlar gene silik çizgiyle baş basayizyarın birde kaset testle bakacağım
Amin canim şuan ne durumdasın pekiBen de reglime 3 gün kala yani cumartesi yaptım ve aynı sonucu yaşamışızhatta bayağı zaman geçti çöpten aldım tekrar belki çift çizgi oluşmuştur diye Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallaaaah
bugün regl olmam gerekiyor ve belirtilerim 1 haftadır var. bacağıma kadar ağrıyor valla. daha önceki aylarda böyle olmamıştım o yüzden dedim test yapayım ama hüsran olduAmin canim şuan ne durumdasın peki
Bekle canım o zaman varsa da çıkmaz tabi erkenBenım yumurtlama sanırım 2ocak gıbı oldu olduysa :) bugun daha 8.gunum ozaman varsada cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?