- 26 Temmuz 2018
- 7.342
- 8.382
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.321
Insallah yanıltmaz test bizi ❤Hayırlısı olsun canım ama testin de bariz var tabi olmasa oyle cıkmaz
Sanmıyorum artık canım olmasa isterse 40 saat dursun cıkmaz insallah sağlıklıdır sadece onu bilemeyiz ama döllenme olmus o kesin umarım sağlıklıdır ve sıkı sıkı tutunur ben hala uzanıyorum kalkcam birazdan 1.5 saat sonra çişimi yaptım artık patlacaktım hiç gelmedi geri hepsini gönderdim yumurtacıgıma insallah oda gel canım der ve içine alırInsallah yanıltmaz test bizi ❤
ınsallaaahhh ya guzel haberlerınızı dort gozle beklıyorum guzel kızlarSanmıyorum artık canım olmasa isterse 40 saat dursun cıkmaz insallah sağlıklıdır sadece onu bilemeyiz ama döllenme olmus o kesin umarım sağlıklıdır ve sıkı sıkı tutunur ben hala uzanıyorum kalkcam birazdan 1.5 saat sonra çişimi yaptım artık patlacaktım hiç gelmedi geri hepsini gönderdim yumurtacıgıma insallah oda gel canım der ve içine alır
Insallah minnoş kızlarSanmıyorum artık canım olmasa isterse 40 saat dursun cıkmaz insallah sağlıklıdır sadece onu bilemeyiz ama döllenme olmus o kesin umarım sağlıklıdır ve sıkı sıkı tutunur ben hala uzanıyorum kalkcam birazdan 1.5 saat sonra çişimi yaptım artık patlacaktım hiç gelmedi geri hepsini gönderdim yumurtacıgıma insallah oda gel canım der ve içine alır
O zaman ihtimal yüksek4 canim
Yarin sağlık ocağına kan vericem haberdar ederim sizi deO zaman ihtimal yüksek
Hadi bakalım hayırlı haberle gel canımYarin sağlık ocağına kan vericem haberdar ederim sizi de❤
Cok şükür canim çok sevindim temiz çıkmasına ovulasyona devam mi bu ay geçti sanırım yumurtlama doneminSonucun çıktı.doktor 6 ay deneyin olmazsa aşılama dedi..çocuk için engel bı durum yok şu an dedi
İnsallah gerek kalmadan kalırsın canım benim sansın cok yüksek rabbim nasip edecek eşinden geleni yap gerisi Allah danSonucun çıktı.doktor 6 ay deneyin olmazsa aşılama dedi..çocuk için engel bı durum yok şu an dedi
Mutlaka buluşcaklar bence bu sefer rastlayacaklarİçtim havucunu ilişkimi yaptım bekliyorum suan insallah karsılasırlarmaviss_34 Papatyamveben-Mavi 35kvk YesilErik20 E Emine1990
Canimm çok teşekürler ovu yapmam canım ama bu ay bitek 5inde ilişki oldu. 3unde kanda pik vardı. O tutarmi bilmemCok şükür canim çok sevindim temiz çıkmasına ovulasyona devam mi bu ay geçti sanırım yumurtlama donemin
Amin canım ins üç gündür beyaz akıntım devam ediyor bakalım.nasip ya erken adet olcam yada gebeyim bileİnsallah gerek kalmadan kalırsın canım benim sansın cok yüksek rabbim nasip edecek eşinden geleni yap gerisi Allah dan
Bu ayı ucundan yakaladım mi bilmiyorum canimm. Gelen aya ins bakalımCok şükür canim çok sevindim temiz çıkmasına ovulasyona devam mi bu ay geçti sanırım yumurtlama donemin
Canimm çok teşekürler ovu yapmam canım ama bu ay bitek 5inde ilişki oldu. 3unde kanda pik vardı. O tutarmi bilmem
Kuzum içini ferah tut Rabbım nasip ettiyse eğer bir günlük değerlendirme bile tutarBu ayı ucundan yakaladım mi bilmiyorum canimm. Gelen aya ins bakalım
Merhaba, ben bunu bilmeden adetimin 21. gününe randevu aldım. Yarın progesteron baktıracağım 21. Günüm ve yumurtlama sonrası 8. Gün olacak. Umarım geç kalmış olmam. Ve progesteron çok yüksek çıkarsa gebelik vardır diyebilirmiyiz?Yumurtlama gununden eminsen yumrtlama gunu üstüne 7 gün ekle 7 veya 8 günü progesteron hormonu baktırman lazım doktorlar düz hesap 21 gün diyo 28 gün döngüsu olanlar için hep 21 gün bakılır dıyolar ama herkez aynı zaman yumurtlama gormuyo açıklayabıldım mi bilemedim
İnsallah canım benimMutlaka buluşcaklar bence bu sefer rastlayacaklar
Ek HCG de baktır tek basına progesteron bi sey ifade etmez yumurtlaman oldu mu kaliteli mi onu anlarsın sadece yüksekseMerhaba, ben bunu bilmeden adetimin 21. gününe randevu aldım. Yarın progesteron baktıracağım 21. Günüm ve yumurtlama sonrası 8. Gün olacak. Umarım geç kalmış olmam. Ve progesteron çok yüksek çıkarsa gebelik vardır diyebilirmiyiz?
İnsallah canım hayırlısı olsunAmin canım ins üç gündür beyaz akıntım devam ediyor bakalım.nasip ya erken adet olcam yada gebeyim bile
Ayyy var kız var sende de kesin hamilesin silik değil çünkü testte silikti hem inşallah4 canim
Peki, tşklerEk HCG de baktır tek basına progesteron bi sey ifade etmez yumurtlaman oldu mu kaliteli mi onu anlarsın sadece yüksekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?