Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah yanıltmaz test bizi ❤
Sanmıyorum artık canım olmasa isterse 40 saat dursun cıkmaz insallah sağlıklıdır sadece onu bilemeyiz ama döllenme olmus o kesin umarım sağlıklıdır ve sıkı sıkı tutunur ben hala uzanıyorum kalkcam birazdan 1.5 saat sonra çişimi yaptım artık patlacaktım hiç gelmedi geri hepsini gönderdim yumurtacıgıma insallah oda gel canım der ve içine alır

ınsallaaahhh ya guzel haberlerınızı dort gozle beklıyorum guzel kızlar

Insallah minnoş kızlar

Sonucun çıktı.doktor 6 ay deneyin olmazsa aşılama dedi..çocuk için engel bı durum yok şu an dedi
Cok şükür canim çok sevindim temiz çıkmasına ovulasyona devam mi bu ay geçti sanırım yumurtlama donemin

Merhaba, ben bunu bilmeden adetimin 21. gününe randevu aldım. Yarın progesteron baktıracağım 21. Günüm ve yumurtlama sonrası 8. Gün olacak. Umarım geç kalmış olmam. Ve progesteron çok yüksek çıkarsa gebelik vardır diyebilirmiyiz?

Mutlaka buluşcaklar bence bu sefer rastlayacaklar
İnsallah canım benim
Ek HCG de baktır tek basına progesteron bi sey ifade etmez yumurtlaman oldu mu kaliteli mi onu anlarsın sadece yüksekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…