- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.841
Bosa harcama diyene bakkk senİnsallah yakalarsın canım valla bosa da harcama cok pahalandı subatta yine zam gelcekmiş ona göre
Kızlaaar ben geldimm keseyi gördük bugün çok şükürrrBugun35kvk gidecek doktora insallah hayırlı haberle gorur keseyi de görür kızlarr diye gelir buraya
Maşalah canım ne güzel haber bu hep sağlıkla ilerlesin ve gelsin inşKızlaaar ben geldimm keseyi gördük bugün çok şükürrrultrason kagıdımıda aldım 5+2 haftalıkmış öyle söyledi doktorum 2 hafta sonrası 27sine kalp atısına cagırdı
Canım 5i yumurtlama olursa 19u bat olmuyormu.Valla bu kuzım 5 i pik olursa 10. Gün erken pik görmüş oluyorum ben 27 si bat gösteriyor benim takvim
Şükür canimmm gözün aydın. Bak hiç sıkıntı yapma hepsi tek tek olur sagliklica ilerlerKızlaaar ben geldimm keseyi gördük bugün çok şükürrrultrason kagıdımıda aldım 5+2 haftalıkmış öyle söyledi doktorum 2 hafta sonrası 27sine kalp atısına cagırdı
Yumurtlama günleri erken ya da geç olabiliyor ya canım bat yumurtlama gününe göre hesaplamıyoruz adetin gününe göre hesaplıyorum canım bu ay 31. Gün görünüyor takvimde adetim 27 sineCanım 5i yumurtlama olursa 19u bat olmuyormu.
İnşallah canım Allah sizede nasip etsin darısı basınıza isimlerinizi bilmiyorum ama genel olarak dua ediyorum hepinizeMaşalah canım ne güzel haber bu hep sağlıkla ilerlesin ve gelsin inşdarısı bizlere olsun
Canimm vlaa anlamadimmm..Yumurtlama günleri erken ya da geç olabiliyor ya canım bat yumurtlama gününe göre hesaplamıyoruz adetin gününe göre hesaplıyorum canım bu ay 31. Gün görünüyor takvimde adetim 27 sine
Evet canım benimm sağol inşallah Allah sizede nasip etsinŞükür canimmm gözün aydın. Bak hiç sıkıntı yapma hepsi tek tek olur sagliklica ilerler
En kalon çizgi o gün olduğu için öyle kabul ettik sizleCanimm vlaa anlamadimmm..5ocakta yumurtlan oldu ddgilmi.
Amin canımEvet canım benimm sağol inşallah Allah sizede nasip etsin
En kalon çizgi o gün olduğu için öyle kabul ettik sizleyani 10. Günüm döngünün 5 ocak
Tamm işte canım ozamn 19ocakta yumurtlamadan 14gun sonra adet olmalisinnn..fakattt bende 10.gunde pik gördüğüm halde 18gun sonra adet oluyordum..sen yarın genelik testi yapabilirsinEn kalon çizgi o gün olduğu için öyle kabul ettik sizleyani 10. Günüm döngünün 5 ocak
Hassas dönemi olur herkesin canım ama bu bi süreç öyle düşün hepValla duygu durumlarım çok değişiyor bazen sanırım bazen çok yoğun ve hassas oluyorum en ufak şeylere Allahım hayırlısını versin sizlere de banada
Valla yapmıyorum eşim evde bugun ama olmasa da yapmazdım valla yapmıycam bekliycem pişman oldum dünBosa harcama diyene bakkk sen
Cok sükür canım dedim sana aklına kotu bısey getirme diye sag alim al kucagına insallahKızlaaar ben geldimm keseyi gördük bugün çok şükürrrultrason kagıdımıda aldım 5+2 haftalıkmış öyle söyledi doktorum 2 hafta sonrası 27sine kalp atısına cagırdı
Canım hap hormon sonuc da hormon dengesi bozdu bırakınca onun etkisi ben yeni evlendiğimde aylık iğne Vurulmuştum iki kez vuruldum sürekli lekelenme vardı doktora gittim hiç temiz kalamadım dediğin gibi oda sana iğne yaramıyor yaptırma dedi prezervatif le korundum daha sonra etkisi gecınce lekede kesildi yani haptan ötürü öylesin hiç bısey kullanma bekle etkisi gecınce gececektir ama muayne ol mutlaka gitDoğum kontrol hapı bırakalı yaklaşık 3.4 ay oluyor.gebelik düşündüğüm için bıraktım.
İlk 2 ay düzenli günü gününe 28 günde geldi adetlerim fakat sonra düzensizleşti,bu arada çikolata kistim var 3 cm. Ama senelik kontrollere gidiyorum 4.5 senedir var bende bu kist. Herhangi bir problem yok kan tahlillerimde de.
Konu şu.
kahverenki akıntı lekelenmelerim oldu 2 aydır arada bi kez adet oldum bitti 3 gün sonra tekrar başladı felan ayda 7.8 gün toplam anca belki temizim yani sürekli böyle kahverengi lekelenmeler oluyor adet günün 12 ocaktı 35 günlük döngüme göre.bugün ilişki sırasında lekelenme kırmızı kan döndü rahatsız oldum dedim herhalde tetikledi kanamayı adet oldum zaten günüm geçmişti lekelenmeler vardı kahverengi. Lavaboya gidince de geldi biraz sonra normal kahverengi gibi oldu kesildi gibi yani gün içinde gene izleyeceğim durumu ama böyle birşey yaşayan var mı
Doktora 2.3 hafta sonra ancak gidebileceğim dizlerinde fikirlerini almak istedim.
Gebelik olabileceğini düşünmüyorum lekelenme ve kanama gibi şeyler yaşadığım için. Zaten umudum yok negatif görmekten yıldım çok kötü bir his.
Fikirlerinizi düşüncelerinizi yaşayan varsa yazabilir misiniz doktora gidene kadar en azından
Panik biriyim malesef korkuyorum çok.
Ve temiz kalamamak sürekli lekelenme kahverengi akıntı olması 2 aydır canımı Sıkıyor. Çikolata kistinden olabilir biliyorum bekarkende yaşadım bunu.
Canım hiç hormonlarina bakittim mi. Kist düzenini bozuyormu ca125 değerin kaç cikiyor. Bide üç ay olmuş daha bırakalı ne çabuk negatiften sıkıldın.Doğum kontrol hapı bırakalı yaklaşık 3.4 ay oluyor.gebelik düşündüğüm için bıraktım.
İlk 2 ay düzenli günü gününe 28 günde geldi adetlerim fakat sonra düzensizleşti,bu arada çikolata kistim var 3 cm. Ama senelik kontrollere gidiyorum 4.5 senedir var bende bu kist. Herhangi bir problem yok kan tahlillerimde de.
Konu şu.
kahverenki akıntı lekelenmelerim oldu 2 aydır arada bi kez adet oldum bitti 3 gün sonra tekrar başladı felan ayda 7.8 gün toplam anca belki temizim yani sürekli böyle kahverengi lekelenmeler oluyor adet günün 12 ocaktı 35 günlük döngüme göre.bugün ilişki sırasında lekelenme kırmızı kan döndü rahatsız oldum dedim herhalde tetikledi kanamayı adet oldum zaten günüm geçmişti lekelenmeler vardı kahverengi. Lavaboya gidince de geldi biraz sonra normal kahverengi gibi oldu kesildi gibi yani gün içinde gene izleyeceğim durumu ama böyle birşey yaşayan var mı
Doktora 2.3 hafta sonra ancak gidebileceğim dizlerinde fikirlerini almak istedim.
Gebelik olabileceğini düşünmüyorum lekelenme ve kanama gibi şeyler yaşadığım için. Zaten umudum yok negatif görmekten yıldım çok kötü bir his.
Fikirlerinizi düşüncelerinizi yaşayan varsa yazabilir misiniz doktora gidene kadar en azından
Panik biriyim malesef korkuyorum çok.
Ve temiz kalamamak sürekli lekelenme kahverengi akıntı olması 2 aydır canımı Sıkıyor. Çikolata kistinden olabilir biliyorum bekarkende yaşadım bunu.
Yapma canım bekle daha çok yeniyiz.ben adetim salı carsamba gecerse cmt günü yapcam öyle dusundumHassas dönemi olur herkesin canım ama bu bi süreç öyle düşün hep
Valla yapmıyorum eşim evde bugun ama olmasa da yapmazdım valla yapmıycam bekliycem pişman oldum dün
Cok sükür canım dedim sana aklına kotu bısey getirme diye sag alim al kucagına insallah
Canım hap hormon sonuc da hormon dengesi bozdu bırakınca onun etkisi ben yeni evlendiğimde aylık iğne Vurulmuştum iki kez vuruldum sürekli lekelenme vardı doktora gittim hiç temiz kalamadım dediğin gibi oda sana iğne yaramıyor yaptırma dedi prezervatif le korundum daha sonra etkisi gecınce lekede kesildi yani haptan ötürü öylesin hiç bısey kullanma bekle etkisi gecınce gececektir ama muayne ol mutlaka git
Anladım canım şimdi ben yumurtlama mı emin olamadığım için bakalım yumurtlamazsam bakcam belirtilerime ama testi erken yapmıycam belirtiler artarsa zaman iletlediğinde adet olmazsam yapcam geçen sefer deli gibi 3 test yedim bu sefer gebelik umudum pek yok şu yumurtlamayı tam görseydimpiki iyiydi.Tamm işte canım ozamn 19ocakta yumurtlamadan 14gun sonra adet olmalisinnn..fakattt bende 10.gunde pik gördüğüm halde 18gun sonra adet oluyordum..sen yarın genelik testi yapabilirsin
Anladım canım şimdi ben yumurtlama mı emin olamadığım için bakalım yumurtlamazsam bakcam belirtilerime ama testi erken yapmıycam belirtiler artarsa zaman iletlediğinde adet olmazsam yapcam geçen sefer deli gibi 3 test yedim bu sefer gebelik umudum pek yok şu yumurtlamayı tam görseydimpiki iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?