Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yeni tahlil oldum Demir eksikliği çıktı sadece 1.5 ay oldu.
Ama 2.3 hafta içinde gideceğim mutlaka en azından kafam rahatlar doktordan duyunca herşeyi beklemek bir tık daha kolaylaşır. Umarım seninde bebişin olur buraya güzel haberlerimiz yazarız
Mutlaka git canimm hoormnlarina bakit sonra bekle canimmm olur ins Yasin çok genç.bak ben 31yasindayim daha bekliyorum 6ay olmazsa ozamn aşılamaya gitcem

Canım benim tek ilişki oldu yinede umutlaniyorummm nasip bu belli olmaz bekleyelim bakalimmm
Valla bazen de diyorum oldu mu da millet özellikle korununca bi kaçaktan bile kalıyor ya da bir ilşkide olabiliyor Allahım verdi mi olur bazen planlar yaparsın çok düzenli olur hesaplara göre tutması gerekir olmaz ya da hesaplamazsın süpriz olur inanamazsın neden olmasın

Amin canim ins hormona bakit yumurtalık değerlerin goeunur. Adetin ikinci günü gideceksin yoksa bakmazlar canım..

Tabiii canım benim ablam spiralle hamile kaldi şok oldu. biraz akışa bırakmak lazım gittiğim hocada öyle dedi . Yumurtlama günü falan düşünmeyin akışına bırakın o şekilde olur dedi

Ohhh valla iyi olmuş ben daha yeni oturcam ins
Sımdı ben de çaya oturcam bi o ara dinlendiğimi biliyorum var ya yatmazsam oda yok uyku çöküyo bide bana bak 3 gündür genel de oglumla o ara uzanıp iç geçirıyorum insallah olmustur babası kardesin olsun mu diyo olsun diyo peki kız mu olsun erkek mi diyo kız diyo sıpa insallah olur nasip

maviss_34 bana neleri buldurdun sandığı kurcaladım ne güzel saklamısım

Eklentiler

• IMG_20220114_192024.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220114_191947.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20220114_191605.webp
    21 KB · Görüntüleme: 29
İns canım olmusturr içlerine doguyodur ins yavrularinn

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum benim iki aydır adet gwcikmm oldu ama herhangi bir kist filan çıkmadı doktorda adet düzenleyici ilaç verdi aynı zamnda koruduğunu şöyledi adetime 5 gün varken bugün kahverengi akıntım var peceteyle silince geliyor aynı zamnda 3 gün önce de ilişkimiz oldu eşimle bir kacamk oldu acaba ilaçtan mi oluyor o akıntı

Doğum kontrol hapı canım kullandığın olur yapıyo cunku kimine yarayan kimine yaramıyor

Doğum kontrol hapı vermiştir o yüzden hormon değişimi olmustur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…