- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.801
Eşik hiç sevmez çiçeği. Biz bıraktık uykuyu canım öğlen uyuyunca gece geç yatmaya başladı öyle olunca bıraktı akşam 9.30gibi uyuyor artikkBen de severim cicek eşimde sever küpelim falan da vardı öldü ben evde olunca oynuyoruz etkinlik yapıyoruz egitici puzzle falan yapıyoruz bi sekil geciyo vakit oglene kadar ne yapacaksam yapmaya calısıyorum ses olacak 1 de corbamızı içmis yatakta olmamız gerek gündüz uykusunuDa bırakmadım aksam 10 gündüz 1 uyku saati ne yapcan cocuk olunca hersey cocuga göre
hani bana hani banaaHeyyo heyyo bende gelem mikimbeni neden yapmadınızkim etiket şeysim
O etkinlikler ömrümü yediiiBen de severim cicek eşimde sever küpelim falan da vardı öldü ben evde olunca oynuyoruz etkinlik yapıyoruz egitici puzzle falan yapıyoruz bi sekil geciyo vakit oglene kadar ne yapacaksam yapmaya calısıyorum ses olacak 1 de corbamızı içmis yatakta olmamız gerek gündüz uykusunuDa bırakmadım aksam 10 gündüz 1 uyku saati ne yapcan cocuk olunca hersey cocuga göre
Hosgeldin canımhani bana hani banaa
Proje o annesiO etkinlikler ömrümü yediiisupriz kutusundan goruyo basliyo hadi anne bunu yapalimm malzeme varmı yokkmu hiç demiyoo artık bulup buluşturup yapiyoz bişey sonrada o adamın kime benzememis artık kendi aliyo eline makasi uhuyu kağıdı etkinlik yapiyom diye geziyo evvde
Hosgeldiniz esarp dondurmus hesabı kayboldu ohani bana hani banaa
Tum cocuklar ı aynı canimmProje o annesiprojemizi tamamlamamız lazım herkez aynı demekki
Hosgeldiniz esarp dondurmus hesabı kayboldu o
Benimde akıntım azaldı. Normalde artması lazımdı adet öncesi olurdu akıntım . Hsg şaşırttı benide. Göğüs sizlamam var hayırlısı. Senin akıntın ne durumdaBelim ağrıyo acayip sabha 8 de kalktık öglen muhtemelen ben de onla uyurum yemek de yapmadım daha olmadı patates salatası yada kısır gibi bi sey yaparım aksama normal yemek den de bıktık
Stres yapma canimm kaç günde adet oluyorsundaGünaydın kızlar 19. Günüm hala yumurtlama görmedim moralim çok bozuk yageçen ay 20. Gün gördüm ama sanki yarında olmayacak gibi geliyor akıntım falan yok hiç şuan of
28-34 en erken ve geç tarihlerim genelde 30-32 günde oluyorum. Bu ay da boşa gitmesin istiyorum şuan yok gibi akıntım 1-2 güne yumurtlama imkanı var mı ki akıntı gelir mi kiStres yapma canimm kaç günde adet oluyorsunda
Evvet canim baya olmuş ozamn çoktan görmen laximdi hicmi koyulmadi testin28-34 en erken ve geç tarihlerim genelde 30-32 günde oluyorum. Bu ay da boşa gitmesin istiyorum şuan yok gibi akıntım 1-2 güne yumurtlama imkanı var mı ki akıntı gelir mi ki
27 sinde adetimin ilk günüydü 4-5 çok koyu çıktı kalın baya da akıntı geliyordu o günler 3-4 gün geldi akıntı dedim galiba pik olcam kalınlaştı ama hatta 5 inden sonra pik olur yaklaştı dedik burdada sonra incelmeye başladı yavaş yavaş şuan da çizgi yok gibi kalınlaşmadı anlamadımEvvet canim baya olmuş ozamn çoktan görmen laximdi hicmi koyulmadi testin
Evvet canim baya olmuş ozamn çoktan görmen laximdi hicmi koyulmadi testin
İşte canım 5 inin geceside yaptım yine böyle kalın çıktı belki gece piktir diye sonra böyle inceldi gitti
Belki o şekilde pik olmuştur canım deherlendirdiniz degilmi27 sinde adetimin ilk günüydü 4-5 çok koyu çıktı kalın baya da akıntı geliyordu o günler 3-4 gün geldi akıntı dedim galiba pik olcam kalınlaştı ama hatta 5 inden sonra pik olur yaklaştı dedik burdada sonra incelmeye başladı yavaş yavaş şuan da çizgi yok gibi kalınlaşmadı anlamadım
5ocaktaki canım pik gibi aslında
Aynı devam işiyorum sanıyorum bide belim agrıyo ek göğüs sızlamam da var ucları falan acıyo ama bilemiycem burnum da bi kanama yok henüzBenimde akıntım azaldı. Normalde artması lazımdı adet öncesi olurdu akıntım . Hsg şaşırttı benide. Göğüs sizlamam var hayırlısı. Senin akıntın ne durumda
Canım 5 Ocak 10 günü sanki pik görcek hubı olmus testin belki algılayacak kadar buyumedi yumurtan olabilir yada o ara oyle oldu gectı sen ilişki yasadıysan sorun yok bosa gitmiş olmuyo Allah dan hersey yine ihtimalin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?