Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşik hiç sevmez çiçeği. Biz bıraktık uykuyu canım öğlen uyuyunca gece geç yatmaya başladı öyle olunca bıraktı akşam 9.30gibi uyuyor artikk

O etkinlikler ömrümü yediiisupriz kutusundan goruyo basliyo hadi anne bunu yapalimm malzeme varmı yokkmu hiç demiyoo artık bulup buluşturup yapiyoz bişey sonrada o adamın kime benzememis artık kendi aliyo eline makasi uhuyu kağıdı etkinlik yapiyom diye geziyo evvde

Proje o annesi projemizi tamamlamamız lazım herkez aynı demekki
hani bana hani banaa
Hosgeldiniz esarp dondurmus hesabı kayboldu o

Belim ağrıyo acayip sabha 8 de kalktık öglen muhtemelen ben de onla uyurum yemek de yapmadım daha olmadı patates salatası yada kısır gibi bi sey yaparım aksama normal yemek den de bıktık

Günaydın kızlar 19. Günüm hala yumurtlama görmedim moralim çok bozuk ya geçen ay 20. Gün gördüm ama sanki yarında olmayacak gibi geliyor akıntım falan yok hiç şuan of

Belim ağrıyo acayip sabha 8 de kalktık öglen muhtemelen ben de onla uyurum yemek de yapmadım daha olmadı patates salatası yada kısır gibi bi sey yaparım aksama normal yemek den de bıktık
Benimde akıntım azaldı. Normalde artması lazımdı adet öncesi olurdu akıntım . Hsg şaşırttı benide. Göğüs sizlamam var hayırlısı. Senin akıntın ne durumda

Kızlar eve geldim ovulasyon yaptım pik çıktı resmen atacağım birazdan

Evvet canim baya olmuş ozamn çoktan görmen laximdi hicmi koyulmadi testin
27 sinde adetimin ilk günüydü 4-5 çok koyu çıktı kalın baya da akıntı geliyordu o günler 3-4 gün geldi akıntı dedim galiba pik olcam kalınlaştı ama hatta 5 inden sonra pik olur yaklaştı dedik burdada sonra incelmeye başladı yavaş yavaş şuan da çizgi yok gibi kalınlaşmadı anlamadım

Belki o şekilde pik olmuştur canım deherlendirdiniz degilmi

Benimde akıntım azaldı. Normalde artması lazımdı adet öncesi olurdu akıntım . Hsg şaşırttı benide. Göğüs sizlamam var hayırlısı. Senin akıntın ne durumda
Aynı devam işiyorum sanıyorum bide belim agrıyo ek göğüs sızlamam da var ucları falan acıyo ama bilemiycem burnum da bi kanama yok henüz

Canım 5 Ocak 10 günü sanki pik görcek hubı olmus testin belki algılayacak kadar buyumedi yumurtan olabilir yada o ara oyle oldu gectı sen ilişki yasadıysan sorun yok bosa gitmiş olmuyo Allah dan hersey yine ihtimalin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…