Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şişedeki d saçı minik yavrum valla dünyaya gelen büyüyo kızlar

İnsallah canım benim rabbim nasip eder valla gozlerim doldu zor büyüyorlar ama büyüyorlar anne karnına düşene kadar
Evbet canım zor gercektenn dogdugundan beri uyku yok dinlebme yok hayat bitiyo ama değiyor herşeye . Allh hiç olmayan herkese nasip etsin. Şükür bizim bı tane oldu.

Evbet canım zor gercektenn dogdugundan beri uyku yok dinlebme yok hayat bitiyo ama değiyor herşeye . Allh hiç olmayan herkese nasip etsin. Şükür bizim bı tane oldu.
Öyle tabi canım rabbim hepimize nasip etsin ikinci isteyene ikinciyi hiç olmayanlara da ol demesi rabbimin nasip etmesi önemli kimseye aratmasın rabbim kimseyi de evladıyla sınamasın

Bayildim valla canim benim kizim zamaninda yoktu boyle seyler varsada haberim yoktu ikincisi olursa mutlaka yapicam
İnstigram da satılıyo canım ben de ordan almıstım görüp ona anı bana da anı öyle cok sey var ki hele bi gelinim olsun kesinlikle ister yani ben eşimin karnelerini de saklıyorum sandıkta kaynanam biriktirmiş

Kızlar merhaba. Size bir şey soracağım. Bu gün adetimin ilk gününden sayarsak 9. Gün ama dün Ovü yaptım bi şey yok Bugün yine beyaz akıntım var acaba kalan spermler mi dökülüyor böyle anlamadım gitti

Olabiliyo canım bazen öyle beyaz akıntı yumurtan yeni yeni büyüyodur daha bosluk bulunca deneyin bence korunma bu ay vücudunun dengesini bozma sal gitsin

Olabiliyo canım bazen öyle beyaz akıntı yumurtan yeni yeni büyüyodur daha bosluk bulunca deneyin bence korunma bu ay vücudunun dengesini bozma sal gitsin
Yok saldım zaten korunmuyorum. Ovü de ypmıcam geçen ay 17 sinde yumurtlamıştım 16-17 de yaparım belli. Değerlendiriyoruz zaten 2 günde bir ama bakmıyorum test yapmıyorum yani bu ay pek umudum yok

Yok saldım zaten korunmuyorum. Ovü de ypmıcam geçen ay 17 sinde yumurtlamıştım 16-17 de yaparım belli. Değerlendiriyoruz zaten 2 günde bir ama bakmıyorum test yapmıyorum yani bu ay pek umudum yok
Olsun canım 2 güne bi yapıyosan da olmaması gibi ihtimal de yok denk gelir niye ki ille ovulasyon yapman gerekmiyo iki güne bir de denk gelir yani

Supersin valla canim bende seviyorum oyle ani biriktirmeyi bebislerimiz bi gelsin neler yapariz artik kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…